Community Status Updates
Lebw → Nicktheartist
Ωραια για πες μου και κανα συγκροτημα που σου αρεσει πολυ, για να δουμε τι θα σου δωσω. :P
Apr 30 2010 13:37
Nicktheartist → Lebw
Κοιτα ολα τα ιδοι μουσικης ακουω αλλα κυριως ροκ και μεταλ αλλα γενικοτερα ακουω τα παντα εκτος απο σκυλαδικα που δεν νομιζω οτι εχουν οι ιαπωνες
Apr 30 2010 13:16
Lebw → Nicktheartist
Κοιτα, ασχολουμαι γενικα πολυ με j-music, οποτε πες μου τι μουσικη ακους γενικοτερα για να μπορεσω να βοηθησω. Μην σε βαλω και ακουσεις κατι που δεν θελεις. :)
Apr 29 2010 20:13
Nicktheartist → Lebw
konnichiwa Lebw-chan.Πως τα πας?Ηθελα να σε ρωτησω κατι.Απο j-music ξερεις πολλα?αμα να μου πρωτηνεις τπτ γιατι εγω λιγα πραματα γνωριζω αντε απο κανα anime.
Apr 29 2010 18:48
Lebw → Shikamaru
Hehe ναι υποτιθεται πως ειναι τραγουδιστης, οπως βλεπεις οι Αμερικανοι εχουν πολυ καλο γουστο στην μουσικη... Οσο για το τελευταιο CD των prodigy ε ειχε μερικα πολυ καλα κομματια μεσα. Κοιτα γενικα ακουω τα παντα, γιατι γενικοτερα ασχολουμαι πολυ με την μουσικη, αλλα κυριως, industrial, rock, metal, alternative και ολα τα σχετικα.
Α! και φυσικα j-rock και visual kei και σχεδον οτιδηποτε ιαπωνικο. [σχεδον μη το παρακανουμε κιολας] :P
Apr 29 2010 14:37
Shikamaru → Lebw
ax0xa0xa0ax0a00xa.............τι ειναι αυτο τ παιδακι ρε συ κ καλα τραγουδιστης?/αν ειναι δυνατον...
ενταξει οι Daft Punk ειναι κορυφαιοι δεν παιζονται οι τυποι τ ιδιο κ οι prodigy αλλα τ τελευταιο album τους δε μαρεσει πολυ δε ξερω γιατι!κ για πες τι ειδη μουσικης ακους?/...
Apr 28 2010 14:36
Lebw → Shikamaru
Α, καταλαβα ανερχομενος clubovios δηλαδη? :P
Δεν μπορω να πω και εμενα μου αρεσει η ηλεκτpoνικη μουσικη δεν ειναι και η αγαπημενη μου βεβαια αλλα ακουω αρκετα [ας πουμε Prodigy,Daft Punk,Hadouken! αν τους ξερεις], αλλα προτιμω αλλα ειδη μουσικης γενικοτερα. Hehe οχι στ'αληθεια 16 ειμαι δεν προσπαθω να κρυψω την ηλικια μου για να δειχνω νεοτερη, ειναι που το 'χω η ατιμη και μιλαω πολυ φιλοσοφημενα [αστειευομαι φυσικα]. :canthelp:
Οσο για το ποιος ειναι ο Justin Bieber, ειναι ενα 15χρονο που... ασε καλυτερα τα λογια ειναι φτωχεια, δες αυτο και θα καταλαβεις...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4[/youtube]
Apr 28 2010 13:42
Shikamaru → Lebw
α νταξει τοτε αν με τον ορο 'εμπορικο' εννοουσες αυτο τ πραμα τοτε θα συμφωνησω μαζι σ γιατι οντως κ μενα μ'ενοχλει οταν η μουσικη π ακουω ξαφνικα γινεται της μοδας......οσον αφορα τωρα τ μουσικη ακουω ειναι μεγαλο θεμα,οταν ημουν στην ηλικια σ αρχισα να ακουω alternative rock(gorillaz,foo fighters,nirvana) αλλα τωρα τελευταια ακουω πιο πολυ house κ αυτες τις μερες αρχισα να ακουω dubstep k drumbass....(παντως αν δεν εγραφες στο profil σ οτι εισαι 16 θα σε περνουσα για συνομιλικη μ απο τον τροπο π μιλας)
Υ.Σ sorry κιολας αλλα ο Justin Bieber ποιος ειναι?//:hmmm::hot:
Apr 26 2010 16:19
Lebw → .morgenstern
Εε ενταξει αν εξαιρεσουμε οτι ο Klaha ειναι ντυμενος εποχιακα στο video clip ενω ο Atsushi οχι, τελος παντων.
[για να μην σε βασανιζω αλλο σταματαω εδω τα fangirlistika μου].
Btw η καλογρια στο Mayonaka ni Kawashita Yakusoku ειναι ο ΜΑΝΑ?
Apr 26 2010 14:51
Lebw → Shikamaru
Οχι ρε συ δεν παρεξηγουμαι, κοιτα σαφως και δεν θα εχουν παντα την ιδια εμπνευση απλα με αυτο τον τροπο δεν κερδιζουν μονο fan αλλα χανουν κιολας.
Και με τον ορο εμπορικο δεν ειναι μονοχα το θεμα οτι αλλαζουν τον ηχο τους, ειναι πως με αυτον τον τροπο τους ακουει και η καθε κουτση Μαρια, τωρα θα μου πεις λες και ο καθενας δεν εχει το δικαιωμα να ακουει οτι θελει, δεν ξερω εγω απλα καποιες φορες προτιμω η μουσικη που φτιαχνουν καποιοι να ειναι για περιορισμενο κοινο. Για να σου δωσω ενα ακραιο παραδειγμα, φαντασου ενα 7χρονο κοριτσακι που ακουει Justin Bieber να ακουει και Gorillaz [ακραιο βεβαια αλλα αυτο μου ηρθε στο κεφαλι].
Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι προσπαθω να πω, ασε που μιλαω και πολυ και δεν ξερω τι μουσικη ακους γενικοτερα οποτε λυπαμαι αν σε απογοητευω. [κ εγω φυσικα σε ηπιο τονο μιλαω ετσι]
Apr 26 2010 14:46
.morgenstern → Lebw
Lol, δεν ακούω Buck-Tick δυστυχώς... Ειλικρινά μοιάζει με τον Nick Drake ως έναν βαθμό αλλά από το φρύδι φαίνεται ότι είναι Ιάπωνας οπότε υπέθεσα τον Klaha ο οποίος στο Mayonaka ni Kawashita Yakusoku ήταν κάπως έτσι ντυμένος ^^
Apr 26 2010 01:35
Shikamaru → Lebw
δε νομιζω να το κανουν γιαυτο τ λογο απλως θελουν να ικανοποιησουν οσο τ δυνατον περισσοτερο τους fan τους κ επισης το να θελουν να κερδισουν τα λεφτα π τους αξιζουν απο τις πωλησεις εγω πρωσωπικα δε τ θεωρω κακο γιατι δεν νομιζω κανεις να τ κανει αφιλοκερδως οσο ναναι σκεφτονται κ τα λεφτα κ να σ πω κ κατι αλλο εχω βαρεθει να ακουω τον ορο εμπορικο για καποιο συγκροτημα δλδ νταξει οκ κ τι εγινε π πλεον κοινουνται καπως διαφορετικα........σκεψου κ τ αλλο,δεν μπορουν να εχουν κιολας την ιδια εμπνευση π ειχαν καποια στιγμη κ αυτο εξαντλητε (ολα αυτα στα λεω σε ηπιο τονο κ απλως για να ανταλαξουμε τις αποψεις μας μη παρεξηγηθεις....¨Ρ)
Apr 25 2010 20:53
VampireGirlization → Lebw
ναι.....you better watch your back....you never know what will happen!!!!
χοχοχο
Apr 23 2010 20:15
Lebw → Shikamaru
Εγω πιστευω γενικοτερα πως οταν ενα συγκροτημα γινεται πολυ γνωστο κ πετυχημενο τις περισσοτερες φορες παιρνει την κατω βολτα. Και επειδη τελευταια το εχω δει σε πολλα αγαπημενα μου συγκροτηματα οι Gorillaz δεν θα εμεναν απ'εξω. Δυστυχως ολοι ενδιδουν στην εμποριλα και δεν νοιαζονται ιδιατερα για το μουσικο αποτελεσμα.
Apr 23 2010 19:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed