Community Status Updates
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Lebw
heys...Λοιπόν άκουσα τους Buck-tick και είναι πραγματικά πολύ καλοί(καταλαβαίνω γιατί σου αρέσουν!)αν και όντως είναι πιο dark αποτι συνηθίζω ν'ακούω εγώ!! Μαρέσει απειρά η φωνή του τραγουδιστή(btw πως τον λένε?)και τα τραγούδια romance και kagerou είναι θεικά!!
thanx 4evrthing!!
Apr 21 2010 16:27
Kakashinote → Lebw
wx wx. dyskolh sxolh. e mwre ntaksei xalara, tha ta katafereis!!
Apr 21 2010 16:07
Lebw → Kakashinote
Οχι φετος, του χρονου. Για ΑΣΟΕ θελω, αλλα πρεπει να διαβασω πολυ =/
Apr 21 2010 15:34
Kakashinote → Lebw
wwwx/ exeis afto to louki fetos? kalh epityia. gia pou skeptesai na pas?
Apr 21 2010 15:28
Lebw → Shikamaru
Οταν εννοεις να ερθει, θες να το αγορασεις φανταζομαι?
Ειχαν ερθει τα members τους πριν απο κατι μηνες αλλα χωρις τον 2D ειχες παει?
Apr 21 2010 15:08
Shikamaru → Lebw
οχι απλα μαρεσουν ειναι τ αγαπημενο μ συγκροτημα:burningbe3:..............πως κ πως περιμενω τωρα να ερθει κ στην ελλαδα τ καινουργιο τους album για να φαω παλι πορωση:kill4u:
Apr 21 2010 14:47
Lebw → Kurosaki_Angellust
Ααα, μαλιστα. Ωραια το alternative rock μου αρεσει και μενα γενικοτερα, αλλα σε αυτη την φαση παιζω πραγματικα οτι να ναι.
Apr 21 2010 14:20
Kurosaki_Angellust → Lebw
exw katastalaksei se 1 , an kai exo perasei apo polla eidh group alla to alternative rock einai auto pou me kratise :P
Apr 21 2010 14:12
Lebw → Kurosaki_Angellust
Ειμαι σε 2 αλλα εχω αρχισει να μειωνω τις συναντησεις γιατι εχω πολυ διαβασμα για του χρονου. Αλλα μετα τις πανελληνιες θα το κυνηγησω πολυ περισσοτερο. Εσυ?
Apr 21 2010 13:50
Lebw → Kakashinote
Να σαι καλα. Τωρα που ερχονται και οι πανελληνιες θα το χρειαστω!
Apr 21 2010 13:48
Lebw → Eleni~WaIKinG oN AiR~
Να τους ακουσεις ειναι πολυ καλοι αλλα ειναι καμια σχεση με τα υπολοιπα που ακους μεχρι στιγμης.
Εμμμ γυναικειο j-rock ε? Κοιτα τις μονες που ξερω και ακουγονται ειναι οι exist†trace οι οποιες ειναι πιο πολυ visual kei αλλα ειναι αρκετα καλες και εχουν και πολυ style. Εμενα μου αρεσουν αρκετα.
Check them out: [url]http://www.youtube.com/watch?v=JiUB9y2I2s4[/url]
Ολες οι αλλες που εχω δει ειναι ή solo ή ειναι πολυ χαριτομενιαρες.
Apr 21 2010 13:45
Kakashinote → Lebw
nai exw akousei oti perissotero pianei tis gynaikes kai einai kai xronio provlima. kalo kouragio!!
Apr 20 2010 23:13
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Lebw
Ναι όντως έχουμε κάποια κοινά!!^_^
Αφού σ'αρέσουν οι BUCK-TICK τόσο πολύ πρέπει να είναι καλοί!!
Θα τους ψάξω να δω αν μαρέσουν!!:ureshii:
Και να σε ρωτήσω και κατί αλλό...ξέρεις κανά καλό γυναίκειο j-rock band γιατί όσο καιρό ακούω j-rock κανένα τέτοιο συγκρότημα δεν έχω βρεί:hmmm:
Apr 20 2010 23:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed