Community Status Updates
Lebw → galexia
Παλι καλα να λεμε που ειναι τοσα χρονια μαζι τα παιδια. Ελπιζω να μην διαλυθουν ποτε, γιατι αν γινει αυτο: :despair:
May 19 2010 12:19
galexia → Lebw
με 27 χρονια παρουσιας στο χωρο λογικο ειναι!!!!!
και καλο για εμας!!!!
May 19 2010 12:17
Lebw → Night Wizard Seal
Κοιτα, η αληθεια ειναι πως δεν εχω ακουσει και πολλα τραγουδια τους, αλλα απο οτι εχω ακουσει σου ειπα την γνωμη μου. Δεν ειμαι fan τους οποτε απλα δεν ασχολουμαι και ιδιαιτερα. :P
May 19 2010 11:54
Night Wizard Seal → Lebw
:hahaha::hahaha::hahaha: Θα το θυμάμαι :P
Απλά το συγκρότημα έχει και την ανδρική φωνή. Δεν είναι μόνο η γυναικία. Υπάρχει μια ισοροποία
:8):
May 18 2010 18:30
Lebw → Night Wizard Seal
Δεν ξερω παντως αυτο που με χαλαει γενικοτερα απο το ολο συνολο στους Onmyouza ειναι [κατα την γνωμη μου] πως η μουσικη τους δεν ταιριαζει με την φωνη της, αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη.
LOL. Ναι το εχω δει αλλα δεν με ενθουσιασε και ιδιαιτερα, η αληθεια ειναι πως το ειχα δει μονο και μονο επειδη ειχε να κανει σχεση με vampires. :P
Ωστε το εχεις κι εσυ ε? :kill4u: Watch your back little one... :hiding_something: Αμα ακουσω πουθενα οταν κυκλοφορω στην πολη τον Atsushi θα ξερω οτι εισαι εσυ... So beware... :P
ΠΩΠΩ! Ναι! οντως ειναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ. \Μ/
May 18 2010 17:10
Night Wizard Seal → Lebw
Βασικά δεν είναι ακριβώς visual kei. Παραδοσιακό ντύσιμο και χέβι μέτλα μουσική. Λατρεία μεγάλη. Αυτοί και οι Buck-Tick.
To anime Nightwalker το έχεις δεί; Αυτό που έχει όπενινγκ το Gessekai. Τρομερό και από τα αγαπημένα μου(και το κομμάτι και το άνιμε:P)
Αα το λέει και η Galexia από κάτω lol :P
Edit.
Τώρα το είδα το έχεις δεί και εσύ. Καλά και εγώ το Kagerou έχω στο κινητό, όταν χτυπάει.:hihi2:
Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ το τραγούδι. Είναι καταπληκτικό!
May 18 2010 16:51
Lebw → galexia
Ω, ναι και εγω απο το NIghtwalker το ακουσα και μετα αγαπησα γενικα τους BUCK-TICK.
Οσο για το ringtone, κι εγω εχω το Kagerou εδω και αρκετο καιρο, και οποτε χτυπαει το κινητο μου πλεω σε πελαγη ευτυχιας. :P
May 18 2010 15:35
Lebw → Night Wizard Seal
Α, καταλαβα. Οτι να 'ναι δηλαδη αρκει να ειναι j-music. :P
Onmyouza ε? Πολυ καλη φωνη η κοπελια για visual kei!
May 18 2010 15:30
galexia → Lebw
Ναι!!! Ο Sebastian ειναι θεος... Btw το Gessekai ειναι τελειο!!! Το ειχα ακουσει στο nightwalker και το ερωτευτικα!!!! Με αυτο χτυπαει το κινητο μου εδω κ 2 χρονια !!!!!
May 18 2010 00:03
Night Wizard Seal → Lebw
Μα πάντα καλά λόγια θα λέμε για αυτό. Αν πάει να σκοντάψει, θα σταματήσει πριν χτυπήσει στο έδαφος :P
Άλλα j-bands που μου αρέσουν είναι οι Onmyouza και μετά οι SID, οι Versailles και λίγα από εδώ, λίγα από εκεί...
May 17 2010 22:38
Lebw → Night Wizard Seal
I know, i know...
Αλλα νομιζω το παρα αναλυσαμε το θεμα. Θα σκονταψει πουθενα ο ανθρωπος απο τοσα που εχουμε πει! Και δεν το θελουμε σε καμια περιπτωση αυτο! :P
Για πες περα απο BUCK-TICK τι αλλα j-bands ακους?
May 17 2010 21:49
Lebw → galexia
ΗΑΗΑ το avatar σου ειναι τελειο. Αυτη η σκηνη απλα δεν υπαρχει. Αν δεν την δεις μεχρι το τελος φανταζεσαι διαφορα. :P
"There hasn't been a single woman whose organs have been spilled out by wearing a corset."
Sebastian απλα Θεος. XD
May 17 2010 21:43
Night Wizard Seal → Lebw
Αυτό λέω, τό ότι έκατσε και έγραψε ποιήματα είναι κάτι. Στίχους μπορεί με λίγη προσπάθεια ο οποιοσδήποτε, ποιήματα όμως όχι.
Είναι ρισπέκτ τέλος :P
May 17 2010 21:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed