Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
evaofadawn → Zoro
Έλα βρε Zoro, έμαθα βαθμό επιτέλους!!!!!
κρατήσου ***ταρατατζούμ***
[COLOR=Red]9.3 [COLOR=DarkSlateGray]αγαπητέ μου![/COLOR][/COLOR]
τι λες? σε έβγαλα ασπροπρόσωπο?
Σεπ 12 2009 01:01
evaofadawn → iristella
[QUOTE]ελπίζω να μην αποφεύγεις εντελώς τα manga[/QUOTE]
xexe, :erk:ακούγεται σαν ανέκδοτο αυτό!! κοίτα, οι γονείς μου ήταν μανιακοί κομικσόφιλοι, έτσι κ εγώ από κόμικς ξεκίνησα, σε manga πήγα κ έτσι έφτασα στα anime... απλά προτιμώ το κάθε είδος για διαφορετικούς λόγους. Π.χ. το Naruto γουστάρω μια να το διαβάζω κ μια να το βλέπω, αλλά κυρίως το βλέπω. Προφανώς υπάρχουν manga που ποτέ δεν θα γίνουν anime (κ κατά κάποιο τρόπο καλύτερα έτσι!!) κ ένα από αυτά (αν κ κορεάτικο) είναι από τα αγαπημένα μου έργα ever!! Οπότε ναι, το "αποφεύγω" είναι μάλλον άκυρο στην περίπτωση μου. Αφού πολλές φορές αγοράζω tankobon από manga που έχω τελειώσει τα anime τους προ πολλού, μόνο για το artwork κ το απτό του θέματος!
από scanlations διαβάζω μόνο στην ανάγκη, γτ δεν το ευχαριστιέμαι να διαβάζω από το laptop κ πονάνε τα μάτια μου!!!!:roar:
Πάντως κάποια πρόβληματα που έχω με τα tankobon είναι:
1. το μικρό μέγεθος. Προτιμώ φαντάσου να τα εκτυπώνω σε Α4 κ να τα βιβλιοδετώ. (πολλά λεφτά λυγμ λυγμ)
2. καμιά φορά τα θέλω με χρώμα κ γιοκ..
3. δεν τα μπορώ στα ελληνικά. δεν το ανέχομαι ούτε στιγμή, οπότε αγοράζω όταν είμαι Αγγλία ή από internet. Έχω κ μπόλικα στα Ιαπωνικά αλλά, χε χε, δε μπορώ να τα διαβάσω ΑΚΟΜΑ!! (αισιοδοξώ για το μέλλον!)
αυτά! ουφ! sorry αν στα έπρηξα λίγο:hot:
Σεπ 08 2009 15:34
iristella → evaofadawn
News flash. Kakashi gaiden HAS been animated. Και είναι απλά φανταστικό. Πραγματικά είχα συγκινηθεί.Oπότε τρέχα να το δεις. Από τα καλύτερα επεισόδια naruto ever.
Οκ σεβαστό αυτό που λες για να περιμένεις να το δεις αλλά ελπίζω να μην αποφεύγεις εντελώς τα manga. Γιατί υπάρχουν πραγματικά αριστουργήματα τα οποία για πολλούς λόγους δεν προκειται να βγούν ποτέ animated.
Σεπ 08 2009 01:03
Zoro → evaofadawn
Ναι για την Yoruichi άκουσα πολλά κι εγώ και ως τώρα βρήκα περισσότερους φανς από την Rangiku. Δεν ξέρω αν είναι διαφορά και στον χαρακτήρα, αλλά μέχρι τώρα η Rangiku μου φάνηκε νικάει με διαφορά στήθους! :P Oh well, όταν δω την σειρά θα αποφασίσω!
Σεπ 08 2009 00:32
evaofadawn → iristella
αν εννοείς για κλάμα το κομμάτι με [SPOILER]την ιστορία για το Sharingan του Kakashi, ή Kakashi chronicles, hehe[/SPOILER], το έχω ήδη διαβάσει από το manga που το είχα αγοράσει καιρό τώρα. Επίσης, έχω την ατυχία να έχω έναν βλαμμένο φίλο που δεν κατανοεί τι σημαίνει spoiler κ έτσι κάπως ξέρω πάνω κάτω τι θα γίνει μέχρι το anime να φτάσει το σημείο που είναι το manga τώρα... θα περιμένω παρόλα αυτά κ δεν θα διαβάσω το manga άλλο. Θέλω να τα βλέπω να κινούνται :wooi2:χεχε
συμφωνώ πάντως για την ποιότητα, άλλωστε γι'αυτό δεν έχω εγκαταλείψει το Naruto μετά από τόοοοοοοοοοοοοσσαα ηλίθια κ ανούσια fillers....
Σεπ 08 2009 00:29
iristella → evaofadawn
Yeap.Και αν δεν διαβάζεις το manga προτείνω να το ξεκινήσεις και αυτό. Η ιστορία αποκτά πάρα πολύ ωραία πλοκή και βάθος σε σημείο που τουλάχιστον προσωπικά πιστεύω ότι κάποιες πτυχές της ξεφεύγουν παρασάγγας από το κλασσικό shonen και την νοοτροπία που το συνοδεύει (το οποίο δημιουργεί ενίοτε raging fanboys but that s ok fanboys always rage xD). I mean some parts were real tearjerkers and i dont cry often (especially in manga).
[quote](uke k seme δεν με απασχολούν, θέλω να πιστεύω ότι όλα είναι αμοιβαία. Εκτός βέβαια αν εννοείς ως ισχύ μόνο κ όχι τι μπαίνει που) [/quote]
Someone is a Haru WO Daite ita fan.. xD Στην περίπτωση Renji x Bya kun Νομίζω ο Byakuya θα τον σκότωνε τον Renji πριν προσπαθήσει καν να αναλάβει ρόλο seme. xD Oπότε πιστεύω ότι αυτή η σχέση δεν θα ήταν τόσο αμφίδρομη.
Σεπ 08 2009 00:17
evaofadawn → Zoro
ναι ναι συμφωνώ για τα θηλυκά του Bleach, άλλωστε δεν μου τυχαίνει συχνά να συμπαθώ κ να θαυμάζω τόσους πολλούς γυναικείους χαρακτήρες σε μία σειρά!! αγαπημένη μου όμως είναι η Yoruichi-san!! μακράν..
Σεπ 08 2009 00:11
Zoro → evaofadawn
Όχι μόνο αγόρια όμως, όχι μόνο αγόρια! Και οι κοπέλες του Bleach είναι πασίγνωστες, δες την εικόνα στην κεντρική σελίδα του site εδώ για περισσότερα! :d Έγινα ήδη Matsumoto fan χωρίς να έχω δει την σειρά σκέψου, την έχω και σε wallpaper, άτιμα shonen και τα φανσέρβις τους!
Που το θυμήθηκες για το chan; :P Το 'χα εντελώς ξεχάσει, αλλά ναι, μετά από τόσον καιρό έτυχε να το ακούσω κι εγώ ως suffix και για άντρες (το chin ενώ αποκλειστικά και μόνο στον Luffy το έχω ακούσει), απλά μου φαίνεται είναι πιο συχνό για τις γυναίκες (αντίστοιχα και το kun έτυχε να το ακούσω σε γυναίκα, αλλά είναι πιο συχνό στους άντρες)!
Σεπ 07 2009 23:55
evaofadawn → Zoro
ναι βρε, τώρα που επανήλθα εδώ θα είμαι όλη την ώρα!
ευχαριστώ για την συμπαράσταση κ τα καλά σου λόγια!!:ureshii:
κ ναι, τα 2 ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν 3 άμεσα!! κ το One piece με τραβούσε από παλιά, μη νομίζεις.. απλά να μωρέ, αυτό το Βleach φημίζεται για τα ωραία αγόρια του κ δεν άντεξα.... χς χς χς
p.s. θυμάσαι κάποτε που μου είχες πει ότι το -chan είναι μόνο για γυναίκες? βασικά στο Bleach όλο chan k chin ακόμα είναι, κ τα λένε για άντρες....
Σεπ 07 2009 21:58
evaofadawn → iristella
Α, το ξέρω για το Naruto, μου λέει το αγόρι μου να συντονιστώ γτ πολύ σωστά: "γίνεται του επί χρήμασι εκδιδομένου bishonen το σιδηρούν κιγκληδωμα και μπαίνουμε σε επικό arc" χαχα γαμάτο!!!!
Κάτσε να ορθοποδήσω λίγο από το καλοκαίρι κ θα τα δω όλα τα missing episodes μονορούφι!
για το Bleach έτσι λες ε? χμ το φανταζόμουνα αυτό λίγο, αλλά θα δυσκολευόμουνα πολύ να το σταματήσω τώρα, λυγμ λυγμ... τώρα που ο Renji κάνει όλο βλακείες? θα δω λίγο ακόμα κ βλέπουμε..
ναι ναι RenjiXByakuya είναι σταθερή αξία (uke k seme δεν με απασχολούν, θέλω να πιστεύω ότι όλα είναι αμοιβαία. Εκτός βέβαια αν εννοείς ως ισχύ μόνο κ όχι τι μπαίνει που)(πωπω πιπέρι χεχεχε!)
αλλά μετά διάβασα ένα ΠΟΛΥ σημπαθητικό fan fic κ κόλλησα πολύ με RenjiXShuuhei, πάρα πολύ! μεγάλο κιόλας: 22 κεφάλαια! ακόμα είμαι στο 17 για να καταλάβεις!
αχ, αντε καλή συνέχεια! τα λέμε!
Σεπ 07 2009 21:51
Zoro → evaofadawn
damn, να έχεις δει Naruto και Bleach και να σου λείπει το τελευταίο κομμάτι... μετά την διπλωματική μεταβολή στο One Piece όμως!! :chigau:
Χαίρομαι και πάλι που όλα σου πήγαν καλά με την anime related ερευνητική σου, αν μη τι άλλο είχες ένα από τα πιο πρωτότυπα θέματα! :P
Γράφω και δίνω κι εγώ σε ένα ατελείωτο πάρε δώσε αυτή την περίοδο, τέρμα οι διακοπές για όλους λοιπόν! Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω! Να περνάς από δω που και που και τα λέμε! ;D
Σεπ 07 2009 21:46
evaofadawn → Zoro
erm για το One Piece δεν έγραψα τελικά..! το πρόβλημα ήταν ότι τελικά δεν είχα χρόνο να το παρακολουθήσω κ θα΄ταν κρίμα να δω μόνο μερικά επεισόδια, αυτά δλδ που έδειχναν τις πόλεις... anyway, το καταφχαριστήθηκα!! κ η επιτροπή γούσταρε, μείναν όλοι εντυπωσιασμένοι!! φανταζεσαι βέβαια ότι είχα χεστεί λίγο, φοβόμουν μη μου την πουν για το θέμα, αλλά έγινε το αντίθετο!!
Naruto e? Το έχω δει όλο κ τώρα περιμένω να μαζευτούν μερικά από το καλοκαίρι κ να δω πολλά μαζί! η Tsunade είναι μορφή εννοείται!!!!
free!??? έχω κ διπλωματική δυστυχώς καλέ μου, δεν έχω γλυτώσει ακόμα! την παραδίδω Νοέμβρη, οπότε έχω χρόνο! κ μετά επιτέλους τέλος!
καλή επιτυχία αν δίνεις κλπ!!
Σεπ 07 2009 21:37
iristella → evaofadawn
Ωπ καλώστην! Και καλώς μας ήρθες πίσω. Ελπίζω να παραμείνεις αυτήν την φορά...^w^
Συγχαρητήρια για την εργασία σου. Πολύ χάρηκα που τα πήγες καλά. Μακάρι να είχαμε και εμείς κάτι παρόμοιο στην σχολή μου για να διαπρέψω. xD Καλή διπλωματική και καλό πτυχίο.
Καταρχάς κακώς έκοψες το Naruto γιατί γίνεται του επί χρήμασι εκδιδομένου bishonen το σιδηρούν κιγκληδωμα και μπαίνουμε σε επικό arc.
Επίσης το Bleach θα σε συμβούλευα σοβαρά να το κανεις drop από το Soul society arc και μετά. Μέχρι εκεί είναι μια χαρά. Μετά imo αρχίζει η κατρακύλα.
Και ο Renji would be the perfect uke for byakuya..... Or seme to ichigo. Με τον Shuuhei δυσκολο να τον φανταστώ.
Aυτά από μένα. Have fun!!!!!!!!!
Σεπ 07 2009 21:32
Zoro → evaofadawn
Βρε βρε καλώς και την μεγαλύτερη φαν των system of a down, φαίνεται πως οι εκπλήξεις αυτές τις μέρες δεν έχουν τελειωμό! :P
Πέρασε καιρός όντως, αλλά χαίρομαι που περνάς από δω που και που, αν και κι εγώ έλειψα ένα διάστημα!
Έλα ρε, θες να πεις πως τα περί One Piece και τοποθεσίες που εμπνεύστηκε που σου είπα πήραν μέρος κι αυτά στην ερευνητική σου και πήγαν καλά; Να το ακούω και να μην το πιστεύω, έτσι δεν μπορεί και να στην πει κανένας για τα παιδικά που βλέπεις!
Εγώ από την άλλη άρχισα Naruto, δεν θέλω να παντρευτώ καμία ακόμη, είναι νωρίς, αλλά έχει σίγουρα καλό πράμα μέσα :nbleed:, ειδικά η Tsunade μάλλον η πιο kickass και sexy μορφή που μπορεί να έχει μια γυναίκα στα 50 της, σε anime kαι παντού!
Και τώρα που εμείς ξεκινάμε μαθήματα και δουλείες εσύ είσαι free να υποθέσω δλδ;
Σεπ 07 2009 21:00
evaofadawn → Zoro
hola! τι κάνεις βρε Zoro?
it's been a while ε? αλλά είμαι πάλι πίσω!!
Θυμάσαι μια ερευνητική για την οποία ζήταγα συμβουλές? ε, λοιπόν την παρουσίασα κ πήγε τέλεια!!!! "Anime k Αρχιτεκτονική", θυμάσαι?
anyways, see you around κ καλά να περνάς!!
P.s. άρχισα Bleach το καλοκαίρι!! yeah yeah έχω πορωθεί! κ θέλω να παντρευτώ τον Renji hehehehehehe!!
Σεπ 07 2009 20:44

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται