Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
room302 → evaofadawn
Γειά σου Εύα! Ευχαριστώ για το support και τα comments σου!
Δεν ανακαλώ στην μνήμη μου καν το απαίσιο συμβάν του σαβατόβραδου στο BIOS, το έχω διαγράψει από την μνήμη μου, όπως βέβαια και το μαγαζί. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με ρατσιστές "multicultural" χασάπηδες.
Βέβαια, μέχρι εκείνη την ώρα, αλλά και μετά από το συμβάν (που 25 άτομα κάναμε μεταμεσονύχτιο cosplay & J-Rock parade στο κέντρο της Αθήνας!) πέρασα πάρα πολύ όμορφα και σημασία έχει πως η αγάπη του κόσμου για την μουσική και τα events είναι το σημαντικό γεγονός που ουσιαστικά μένει!
Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά στο Underworld as always και ευχόμαστε να μας γυρίσεις σύντομα πίσω!
Until we meet again. :)
Οκτ 28 2008 15:21
evaofadawn → room302
γεια! είμαι η Εύα που γνωριστήκαμε χτες. Διάβασα τι έγινε αφού έφυγα κ έχω φρικάρει εντελώς.... δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, είναι παράλογο εντελώς από κάθε άποψη... αλλά πραγματικά δεν αξίζει να χαλιέσαι ούτε εσύ ούτε τα άλλα παιδιά, για 5 ζώα που το παίζουν δήθεν κουλτουριάρηδες, είναι κρίμα.. το συγκεκριμένο μαγαζί μου ήταν αντιπαθές από παλιά αλλά τώρα έχω κ χειροπιαστό λόγο για να διατυμπανίζω την ανικανότητα τους!
Οκτ 26 2008 22:46
Zoro → evaofadawn
Sry,κοιμήθηκα αργά-->ξύπνησα αργά:nanana:
Μισό κι έρχομαι.
(btw τέτοια πράγματα δεν τα γράφουμε στο προφιλ-just...too much infromation!!:oo:)
Όσο για το ps,έννοια σου και θα περάσουν άνετα έτσι και πορωθείς με την σειρά.
Από το 80κατι και μετά ήθελα όλο και περισσότερα...αλλά θα μου πεις μιλάει shounen fan:'D
Αν όντως δεν έχεις χρόνο και κολλάς μόνο και μόνο στην ιδέα του αριθμού των επεισοδείων(γιατί σκέψου,δεν είμαστε καν στην μέση!!προβλέπονται περίπου άλλα τόσα μέχρι να τελειώσει....σε 8-10 χρόνια!!:terror2:)άστο τότε...όπως και να χει σου είπα,από ένα σημείο και μετά πέρασαν γρήγορα και ευχάριστα και πιστεύω θα σ'άρεσε και σενα αν την ξεκινούσες σιγά σιγά,αλλά όπως θέλεις,μην σε πιέζω;)
Anw,έρχομαι λοιπόν,τα λέμε:P
Οκτ 19 2008 18:34
evaofadawn → iristella
σχετικά με Ace, όντως, κάτι τρελούς six packs έχει πάρει το μάτι μου.... χεχε!
Οκτ 19 2008 16:37
evaofadawn → Zoro
Που'σαι βρε παιδι μου? θα ειμαι msn όπως σου είπα. Όποτε θες, σφύρα μου!! cyaaaaaaa
p.s. 370 + επεισόδια???????????? :oo:μα καλά, με έχεις ικανή να αντέξω κάτι τέτοιο??!!??! το ήξερα ότι είναι πολλά αλλά όχι κ τόσα, jeez!! εδώ με το naruto χάλασα τα καλύτερα μου χρόνια! δεν μπορώ να ξαναπεράσω τέτοια ζόρια!! :cry5:(λυγμ!!)
Οκτ 19 2008 16:35
iristella → evaofadawn
Ayakashi is Finished......... I m thrilled........ I want more............ Αρχισε το οπωσδηποτε..... Και ειδικα το ending song είναι απιστευτο....It actually made me cry. Τώρα οπου να ναι τελειωνω και το tv novel και ησυχαζω... AΣχετο και σε ποιοτητα και σε επιπεδο αλλα ειπα να τελειωσω με το ονομα μια και καλη :hahaha: Φιλια πολλα
Ps concerning One Piece.... Υeap Zoro is really cool... But Ace is[COLOR=Red][B] HOT[/B][/COLOR] stuff (literally):hahaha:
Οκτ 19 2008 03:41
Zoro → evaofadawn
keep wondering:hiding_something:
If you find it,I'll give you a candy:P
cya tomorrow:byejg9:
Οκτ 19 2008 03:14
Zoro → evaofadawn
Ναι κι εγώ πτώμα είμαι και ακόμη busy:hot:καλύτερα αύριο x2 :P
Γιου χαβ ε ναης σλιπ:gn2:
Οκτ 19 2008 02:56
evaofadawn → Zoro
έλα Zoro μ. Γύρισα αλλά είμαι πτωματάκι! τα λέμε αύριο ε?? καληνύχτα dear
Οκτ 19 2008 02:54
evaofadawn → iristella
έλα βρε, πως πάει το Ayakashi? εγώ δεν είχα χρόνο ούτε να το αρχίσω (το "κανονικό")! για πες εντυπώσεις, αλλά μην αποκαλύψεις τπτ! φιλιά!
Οκτ 19 2008 02:52
evaofadawn → Zoro
:wooi2:πολύ χαίρομαι που φάνηκα χρήσιμη σε κάτι τέτοιο!! yayyyyyyyy! δεν είναι κ πολλοί όσοι μπορώ να βοηθήσω με αυτές μου τις "γνώσεις"! :tensai:
Οκτ 18 2008 16:59
Zoro → evaofadawn
.....πωπωπωπωωωωω παίζει να είσαι ένα από τα λίγα άτομα που με καταλαβαίνουν τόσο,όχι μόνο συμφωνώ με όσα μου πες αλλά να τα ξανακούσω μια 2η φορά ήταν ότι χρειαζόμουν:wooi2:
Reply in motion;)
Οκτ 18 2008 16:37
Zoro → evaofadawn
Ναι μην ανυσηχείς,μπορεί να έχω πολύ περιέργεια να τα ακούσω,αλλά είμαι πάλι λιγάκι busy,όπως χτες:hot:..καλά να λες που πρόλαβα να στο στείλω το σημερινό;)
OK λοιπόν,take your time,μην σε κουράσω αφού δεν μπορείς τώρα(τα δικά μας θέλουν και μπόλικο γράψιμο XD)και αν είναι αύριο το βλέπω.....oyasumi για σήμερα λοιπόν,πάω στις ασχολίες μου,πας στο πάπλωμα...τα λέμε αύριο αν είναι,διακρίνω ένα ενδιαφέρον στον τόνο σου πάντως,χαίρομαι;P:gn2::byejg9:
Οκτ 18 2008 02:35
evaofadawn → Zoro
έλα βρε Zoro! διάβασα το pm σου κ έχω πολλά να σου πω, αλλά πραγματικά δε μπορώ τώρα, θα σου απαντήσω αύριο το πρωί! αυτή τη στιγμή νιώθω σαν να έχω φάει μπουνιά στο στομάχι! δε ξέρω τι έπαθα αλλά από τη στιγμή που γύρισα σπίτι νιώθω εντελώς σκατά ενώ ήπια μόνο 1 ποτό!! λες να ήταν καμιά μπόμπα?! πέφτω για ύπνο πριν πέσω στο πάτωμα.... μα τι σκατά?!
Οκτ 18 2008 02:27

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται