Community Status Updates
Lilia20 → Raven Princess
Δεν θυμωνω καλε, μη το ξαναπεις!! ;333 Βασικα ουτε γω ξερω απο ποιο ανιμε ειναι >.< λολ μπορει και να μην ανηκει σε καποιο xppp
Gt δεν κανει να τρως γλυκα??!! Ο_Ο Πως ζεις???!!! JK xD
OMG ξερεις λατινικα??? Θελω κι εγω~~~!! DX
Dec 15 2008 14:17
Lilia20 → jimmare
Tι λες???!!! xDD lol με μπερδεψες!!! χαχαχα τι να μη μ'αρεσε? ο.ο
Προτεινε μου κανενα ανιμε τοτε "Anime master" xppp
Dec 15 2008 14:12
Lilia20 → LexKuro
Ohayo~~ Lex-kun ^^ Sorry αλλα ξεχασα να σε ρωτησω κατι χθες >.<
Γυμνο επιτρεπεται και βιαιες σκηνες??(Oxi hentai και τετοια λολ) Για να ξερω πιο στορυ θα κανω xDD
Dec 15 2008 14:10
jimmare → Lilia20
Manga?
Μπα...Αφου εγω τα φτιαχνω ολα:) XD
Ειμαι ο μεγαλος προεδρος της Shonen jump!!!
Δεν σ'αρεσε?Τι θα πω τωρα στον dennisuke???
Dec 15 2008 14:09
Lilia20 → jimmare
Ωωω...~~!! Arrigato για το γλυκο !!! Φαινεται τελειο! x333
Lovely complex το χω δει ^^ και μ αρεσε παρα πολυ lol "To LOVE ru" εχεις δει? xDD πολυ γελιο!!! Εγω προσπαθω να μην τα βλεπω ολα μαζι, γιατι τρελαινομαι !! Αυτο που πες κι εσυ, ενα, ενα!! Εχουμε καιρο, χαχα!!
Τωρα μολις τελειωσα το Elfen Lied (Τελειο~~!!!!! ηθελα να τα δω ολα μαζι xp) δες το αν δεν το χεις δει ειναι απ τα must ^^
Επισης, περιμενω να βγει το επομενο του Vampire Knight και γενικως ψαχνω για το τι αλλο να δω xppp
Tελευταια εχω πορωθει με τα manga, διαβαζω Claymore, Bloody kiss, Naruto και μολις τελειωσα το Bitter Virgin ^^ Eσυ διαβαζεις manga???
Dec 15 2008 14:05
Raven Princess → Lilia20
Γεια Lilia-chan!!!!!Τι κανεις????Να κανω μια ερωτησουλα(δεν θυμαμαι αν την εχω ξανακανει,αν ναι μη θυμωνεις εχω πολλα στο μυαλο μου και ξεχνω!!!) απο ποιο ανιμε ειναι το αβαταρ?? Πολυ τελεια τα γλυκακια στο προφιλ σου .Μου ανοιξες την ορεξη και δεν κανει να τρωω και γλυκα!!!!!!^__^
Dec 15 2008 13:38
jimmare → Lilia20
Βασικα,εχω βαρεθει να βλεπω anime...Εχω δει τοσα πολλα μαζεμενα,που εχω βαρεθει να βλεπω.Οχι οτι δεν βλεπω και καθολου...
Τωρα βλεπω:
Yugioh!5D's
Rosario+Vampire
Kekaishi
Lovely complex(στο προτεινω!!!)
εσυ τι anime βλεπεις αυτον τον καιρο?
Υ.Γ.Επειδη την πρωτη φορα απαντησα με αδεια χερια,this is for you!
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img136.imageshack.us/img136/5245/46101fo4.jpg[/IMG][/URL]
Dec 14 2008 23:45
Nomis Tnomleb → Lilia20
Greetings lady!how youve been?
μπορεις να μου μιλας στον ενικο αν επιθυμεις...τα διαβασες τα αλλα βιβλια που σου προτεινα?
χμμ...θα προτεινα να κοιταξεις τους william shakespear και henrik ibsen εχουν αρκετα ομορφα εργα!
2 καλα εργα του ibsen ειναι τa:the lady from the sea και love's comedy.
[IMG]http://i209.photobucket.com/albums/bb80/rlannable/contentimg493imgqe8.jpg[/IMG]
Dec 14 2008 21:18
jimmare → Lilia20
Kαλα ειμαι...
Σ'αρεσει?Και εγω που τεναχωριομουνα πως δεν θα φαινεται:)
Εσυ πως εισαι?
Dec 14 2008 17:46
LexKuro → Lilia20
lilia san,,...egw benw kuriws mesimeri kai brady,,,kai na akousa gia ton diagonismo,,alla gia na pareis meros prepei na douleueis san professional min nomizeis oti apla paei o ka8enas kaI dinei oti tou kathisei :P>>> prepei na to psa3eis poly na e3askitheis sto sxedio kai meta na skeuteis na eis ston diagonismo,,,:) tespa ama me petyxeis sto msn rwta me oti 8es kai 8a sou pw oti 3erw
Dec 14 2008 16:59
Lilia20 → Nomis Tnomleb
Hello~~ Rose-kun~~!!!^^ Σας χαιρετω κα παλι~~!! Μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο βιβλιο??? λολ
Αυριο κατεβαινω βιβλιοθηκη και δν εχω ιδεα για το τι να δανειστω παλι...Ολα τα καλα τα χω διαβασει νομιζω...χιχι
Αχ, προτεινετε μου εσεις που ξερετε!!!! Arrigato~~~ x33
Dec 14 2008 15:12
Lilia20 → jimmare
Ηalooo~~Jimmy-kun!! ^^ hahaha πολυ αστεια η φωτο σου xDD
How are u? ^^
Dec 14 2008 15:04
Lilia20 → Erebos
Ηalo~~ Aki-kun!!! Gt δεν μας μιλας στο μσν? >.< Ηθελα να σου πω, ειδα το Elfen Lied και ξετρελαθηκα!! Μ αρεσε παρα πολυ!!! Και το Lilium ειναι τελειο~~ ξερεις αλλα παρομοια τραγουδια??
Dec 14 2008 14:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed