Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lilia20 → Raven Princess

Konnichiwa~~!! Raven-chan~~!! ^^ Τι κανεις??
Dec 14 2008 14:54
Photo

Lilia20 → Yunancy

Αχ, μη με κανεις ban~~!! >.< οι εταιριες φταινε που βγαζουν αυτα τα αρωματα!! Ασε, ειχε και με σοκολατα, καραμελα κλπ... τεσπα, σπιτι εχω κι ενα που μυριζει κανελα πορτοκαλι~~!! θεικο~~^^ οκ σταματω xpp Aπο γλυκα τρελαινομαι επισης για παγωτο ειδικα για μπανανα-σοκολατα x33 yum..!! για τρουφακια σοκολατας με καραμελωμενα φουντουκια και μπισκοτα!!!!!! Ι love cookies~~!!! x333 To profil σου ειναι πολυ ωραιο!! μη τ αλλαξεις! ^^ και το αλλο μ αρεσε πολυ βεβαια !! S1ngles που λες, εβλεπα σα τρελη, τη λατρευα αυτη τη σειρα κι απο κει μ αρεσε ο Λουκας!! λολ Γιωργο δεν το λενε το παιδι?? Ολες οι φιλες μ με λεγαν Ρανια χαχαχα xD κι ο Περιστεροπουλος ηταν τελειος αλλα εφυγε μετα Τ.Τ Ακουσες για το cosplay τη Παρασκευη??? Εχει θεμα Final Fantasy!!!!!!! Ax, πες μου οτι θα πας σαν Yuna~~~!!! Σιγουρα θα παρεις το 1ο βραβειο~~!!! x333 Θελω να παω κι εγω, αλλα δεν εχω ιδεα πως γινεται ολη η διαδικασια Τ..Τ Μηπως ξερεις Yuna-chan~~??? >.<
Dec 14 2008 14:51
Photo

Lilia20 → LexKuro

Lex-kun !!! lol , το ξερω, παρολο που σχεδον καθε μερα μπαινω για λιγο στο pc , εχω κλειστο το μσν!! xDD τι ωρες μπαινεις εσυ? Α! να σε ρωτησω..ακουσες για τον 3ο διαγωνισμο manga award??? Θελω να παρω μερος ρε συ, αλλα θελω μερικες πληροφοριες για το πως να φτιαξω το κομικ xpp ( σιγα μη προλαβω μεχρι τοτε αλλα τεσπα.. ) Ακουσεες τπτ????? >.<
Dec 14 2008 14:35
Photo

Yunancy → Lilia20

[B]ρε συ τι γλυκα σου αρεσουν?εμενα τα παγωτα..τρελενομαι για σαντυγι και σοκολατα!!! μου αρεσει και το σιρροπι!!!!εσενα? εχω παρει πολλα κιλα απο τις παννεληνιες..και πρεπει να τα χασω...ολο λεω "θα κανω διαιτα απο Δευτερα" λολ και αυτο λεω συνεχεια εδω και 2 μηνες αλλα...λολ χεστα...ολο και κατι τρωω απεξω και παχενω λολ μα καλα που βρηκες αρομα μπισκοτο??/ σε μισωωω λολ θα σε κανω banned για να μην βλεπω το προφιλ σου και λιγωνομαι λολ λολ εμενα οι αγαπημενες μου σειρες ειναι μαυρα μεσανυχτα,πολυκατικια,λακης ο γλυκουλης,λατρεμενοι μου γειτονες αλλα οι πολλυ αγαπημενες μου σειρες ειναι "Ευτυχισμενοι μαζι και LAPD ξερεις ποιος ηθοποιος ειναι ο Λουκας? εβλεπες περσυ Singles? το Prison Break το εβλεπα απο το Αντενα φανατικα..αλλα ρε γαμωτο στον δευτερο κυκλο πολλυ αιμα..σκοτωθηκαν οι μισοι πρωταγωνιστες λολ το Grey's anatomy απορω πως το βλεπει τοσος κοσμος..ρε συ δεν το αντεχω,δεν εχει καθολου πλοκη... απαπαππα,δεν βλεπω το Elfen Lied ουτε που να με πληρωνεις λολ πολλυ βιαιο για μενα... να σε ρωτησω σου αρεσει το καινουργιο μου ροζ φοντο η' το παλιο?[/B]
Dec 14 2008 02:29
Photo

LexKuro → Lilia20

hiz lilia chan,,,gt den beneis msn??:(
Dec 13 2008 21:32
Photo

Lilia20 → Neuro

LOL !! Aν ηξερα οτι θα κανα τοσο κακο δεν θα δημοσιευα καμια!!! χαχα (κι εχω αλλες χιλιες τετοιες....muhaha !!!! 8D) H μαμα lynx με το μικρο της ειναι ολα τα λεφτα~~~!!!! Λατρευω τα γατια!! x333
Dec 13 2008 14:49
Photo

Lilia20 → Yunancy

Hahaha xDD κι εγω τρελαινομαι για γλυκα!! Εβαλα και μερικες στο i love chocolate group ^^ xixi!! Διαιτα ξεκινησες??? ο.ο μια χαρα εισαι >.< Στο σπιτι μου ξερεις τι παιζει απο γλυκα αυτες τις μερες?? Μελομακαρονα, παστακια, κεκακια, σοκολατακια, μπισκοτα οτι θες lol xD Α! Και χτες ξεσκαψα ενα αφρολουτρο με αρωμα βανιλια μπισκοτο~~~ τα σπαει !! x3 Ok, δεν σε βασανιζω αλλο λολ, μσν μπαινω μεσημερι, απογευμα εσυ? :3 Απο σειρες αλλες βλεπω L.A.P.D το οποιο λατρευω!!! Ο Λουκας ειναι ολα τα λεφτα!!! Επισης, 40 κυματα, τη Λιτσα καμια φορα κι απο ξενες Prison Break, Grey's anatomy και περιμενω να βγει ο 5ος ( ή ο 6ος?) κυκλος του Lost ( i loooove it x33) Aαχ, εβλεπες κανενα απ αυτα? Μολις ειδα το Elfen Lied, και, παρολο που ολοι ελεγαν οτι ειχε πολυ σκληρες σκηνες, ενταξει...εχω δει χειροτερα λολ !! Ηταν φανταστικο!!! Κολλησα κατευθειαν ηθελα να δω ολα τα επεισοδια μαζι !! Πολυ συγκινητικο~! Και μολις 13 eps, δες το αν δε σε πειραζει να βλεπεις να ξεριζωνονται κεφαλια, ποδια, χερια κλπ....xDD haha !! Δε σε τρομαξα, ε? >.< Εσυ τι παρακολουθεις τωρα? ^^
Dec 13 2008 12:41
Photo

Yunancy → Lilia20

[B]τι ωρες μπαινεις ονλινε στο μσν???? λολ εγω βλεπω Πολυκατοικια,Μαυρα Μεσανυχτα,Λακης ο γλυκουλης,ποιος μας πιανει,ολα στον αερα..... αλλα το αγαπημενο μου που δεν αλλαζω με τιποτα ειναι Ευτιχισμενοι μαζι και L.A.P.D ΕΣΥ ΠΟΙεσ σειρες βλεπεις???? λολ θα σε σκοτωσω!!!!χαχαχαχ ΕΒΑΛΕς ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΓΛΥΚΑ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ!!!!ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΔΙΑΙΤΑ!!!ΛΟΛ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ??ΛΟΛΧΑΧΑ[/B]
Dec 11 2008 15:20
Photo

LexKuro → Lilia20

sto kolonaki einai
Dec 10 2008 17:00
Photo

Lilia20 → Yunancy

Σε εκανα add~~~~~!!!! ^o^ Little princess ^^ κανε με κι εσυ :3 Ασε ρε συ, ολη μερα τα ιδια εχουν!!! Την κλεινω κατευθειαν!! Και χανω και Grey's anatomy!!!!! Dx lol Εσυ βλεπεις καμια σειρα? :3 Τα Χριστουγεννα να δουμε που θα παμε για ψωνια!! Με τους καταλογους θα μαστε και το ebay hahaha xD
Dec 10 2008 15:40
Photo

Jiraiya → Lilia20

Ε τι άλλο να έκανα;Οι παλιές συνήθειες δε κόβονται εύκολα:kakaka: Εσύ όλα καλά;
Dec 10 2008 15:21
Photo

Lilia20 → Jiraiya

Halo~~!! Jiraiya-sama!!! Arrigatoooooo!!!!!!!! x333 Gomen που δεν σου στειλα νωριτερα >.< Τι νεα?? Παλι κοριτσια κρυφοκοιταζεις?? xppp ;3
Dec 10 2008 14:54
Photo

Lilia20 → LexKuro

Lex-kun, θα το θελα, αλλα δν εχω ιδεα, που ειναι αυτη η Καμαρα????!!! >.<
Dec 10 2008 14:48
Photo

LexKuro → Lilia20

lilia chan 8a pas sto party tis xaritos to sabato???
Dec 10 2008 14:25
Photo

Yunancy → Lilia20

[B]ρε συ επειδη το μσν μου ειναι λιγο βλαμενο,παλιο και με υπερβολικα αργη ταχυτητα λολ προστεσε με εσυ σε παρακαλω πρωτη για να ειμαστε σιγουρες λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thpupu.gif[/IMG] [email]yunancy@hotmail.com[/email] τι φωτο να μου δειξεις?^^ χεχε ναι αυτη η φιλλη μου που εχει σκανερ ειναι λιγο στο κεντρο και θα την δω σε καμια βδομαδα[αν σταματησουν οι παλιοαναρχικοι τις καταστροφες λολ γιατι αυτες τις μερες ειναι επικυνδυνα να κατεβαινεις στο κεντρο][IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/006.gif[/IMG]τους βλακες..τα καταστρεφουν ολα!!! ουτε στα ανιμε παρτυ αυτον τον μηνα δεν θα παω λογω των αναεχικων....μετα απο κανα μηνα θα πατησω εκει χαχαχαχ οκ βαλε και εσυ τις ζωγραφιες σου να κανω comment!!!! για πες τι νεα???[/B]
Dec 10 2008 04:10