Community Status Updates
LexKuro → Lilia20
ARIGATOOOOOO lilia chwannnn ,,,thnx mou dineis polu kouragio......tin sbinw tr gt eimai epifilaktikos opos s eipa
Dec 09 2008 20:07
Lilia20 → LexKuro
Halo~~!! ^o^ Lex-kun~~!! Συγνωμη...θες να μου πεις οτι αυτη τη φωτο εσυ την εκανες?!??! Αυτην εδω μπροστα?!?!?! Ο_Ο Ζωγραφιζεις τελεια!!!! Χριστε μου, ντρεπομαι μ'αυτα που σου δειξα....Τ.Τ Θελω να μου μαθεις ολα τα κολπα στο photoshop!!
Yosha~~!!!! ^o^
Dec 09 2008 18:12
Lilia20 → Yunancy
Aσε, σε καταλαβαινω...κι εγω τη πρωτη μερα ειμαι χαλια!!! Και το δικο σου προφιλ το λατρευω~~!!! Να και το msn μου [EMAIL="kawaii_kitty@windowslive.com"]kawaii_kitty@windowslive.com[/EMAIL] κανε με αdd να σου στειλω οτι φωτο θες!! ^^ Να μου δειξεις και τις ζωγραφιες σου~~!! x3
Καποια στιγμη πρεπει να φτιαξω κι ενα file with my drawings here...>.<
P.S I love ur puppy!!!!!!!!!!!!! x333
Dec 09 2008 18:06
LexKuro → Lilia20
hiz lilia chan ,,,ebala ena sxedio sto album mou an thes tsekare to(einai to mono pou prolaba na balw gt eixe probs to pc,,,,den einai apo ta kala m vevea alla exei ena styl )
Dec 09 2008 10:10
Lilia20 → Yunancy
Ηello~~^ο^ τι κανεις?? ^^ Τελικα δν μου πες, εχεις πουθενα τις ζωγραφιες σου να τις δω?? Οποτε το θυμhθω θα βαλω και καμια δικια μου εδω μεσα !! xpp
Dec 08 2008 17:55
Lilia20 → LexKuro
Ohayo~~~!! ^o^ Thanx για το request ^^, χαιρομαι που κι αλλοι εδω θελουν να εκδοσουν τα manga τους x3333 here is my mail, [COLOR="DarkOrchid"]kawaii_kitty@windowslive.com [/COLOR] contact me, and show me ur scetches..!! yoshaa~~~!! ;3
Dec 06 2008 15:39
LexKuro → Lilia20
to msn m einai [email]adoomgoth@hotmail.com[/email] kane me add kai dwse m kai t diko s gia na 3erw na se kanw accept
Dec 06 2008 11:57
LexKuro → Lilia20
hizzzzzzzzzzz ειδα οτι σου αρεσει να σχεδιαζεις και θες να δεις το μανγκα σου στα ραφια ,,,ειμαι στιν ευχαριστη θεση να σου πω οτι θελω και εγωωωωωωωωω:hahaha: contact me ::D
Dec 06 2008 11:44
Nomis Tnomleb → Lilia20
nai tha lega oti ta anime pou exoun action n' romance se musthria shmeia deinoun allo aera.
paradeigma to kabamaru...ta xei ola,kai exei kai mia gerh dosh sugkinhshs se arketa shmeia..ena allo einai to sailormoon apo ta kalutera sto eidos toy.
pisteuo oti ta anime einai apo ta liga pragmata ston kosmo pou deixnei ston theath poios einai,ta eidanika tou ton tropo zohs tou kai alla opos thn dunamh enos atomou apo oles ths apopseis!:thatsit:
Dec 03 2008 00:25
Lilia20 → Nomis Tnomleb
Αχ, thanxxx για τα βιβλια..!! χαιρομαι που διαβαζεις κι εσυ κυριως ξενα..! xD Hmm...Romance θα μπορουσε να χαρακτηριστει και το "Πειρατικα"΄της Ann Lee, κυριως περιπετεια, αλλα εχει και λιγο ρομαντισμο μεσα ^^
Βασικα μ αρεσουν οι ιστοριες που κρυβουν μια ρομαντικη ιστορια μεσα τους, ξερεις, να μην ειναι το κυριως θεμα :3
Επισης σου προτεινω ενα μυθιστορημα που θα το βρεις εδω: [url=http://souzywrite.blogspot.com/2008/11/e-1.html]"IΡΙΣ": EΞΉΞΊΟΞ½Ξ± 1[/url]
Λεγεται ΙΡΙΣ και ειναι πολυυυ ωραιο, το χει γραψει μια φιλη μας απο δω ^^
Dec 02 2008 19:22
Nomis Tnomleb → Lilia20
Oi Lilia-chan!arigaτου για την απαντηση σας!:hi:(θα θελατε στον ενικο η στον πλυθυντικο)?:joyful:
indeed εχουμε καποια κοινα...το vampire knight προσφατα το αρχισα!και ειναι αρκετα ομορφο θα ελεγα...σου αρεσει το ρομαντζο και η λογοτεχνια?cool...σου προτεινω τα εξεις:
ο κυκνος toy(Bergsson)
the romance of the rose and its medieval readers ths(Sylvia Huot)
Peony in love ths(lisa see)
The crimson petal and the white(Michel Faber)
Deep in the shape of paradise(John Dufresne)
The palace of tears(Alev Lytle)
[IMG]http://i266.photobucket.com/albums/ii274/johannsoulkeeper777/kaba02.jpg[/IMG]
Dec 02 2008 15:46
Lilia20 → Nomis Tnomleb
Konnichiwa~~!! ;3 Τhanx για το friend request x33 κι 2 τα ιδια ανιμε βλεπουμε χιχι...
Βλεπεις κι εσυ Vampire Knight, ε? Ι know..ειναι τελειο..! Προτεινε μου κανενα βιβλιο να διαβασω μιας κι εισαι απ τους λιγους που διαωαζουν λογοτεχνια...xD Eιμαι πορωμενη κι μ αυτα xp
P.S Ur profile rocks~~!!
Dec 02 2008 14:27
Lilia20 → Yunancy
Aχ, σορυ που αργησα να σου απαντησω...!! Σημερα τελειωσα τα γραψιματα χιχι ^^
Ειμαι 20 που λες (μεγαλωσα...:sadist:) και λατρευω τη ζωγραφικη επισης!!Και μια φιλη μου τελειωσε κομμωτικη αλλα το παρατησε γιατι ηταν κουραστικο >.< (Ουτε γω νομιζω να ασχοληθω με την αισθητικη, δεν ειναι το ατου μου ;33)
x33 Για πε μου!! τι ζωγραφιζεις?? θα μας δειξεις κατι??? :kill4u: lol
Aπο το To love Ru μου αρεσει η Lala-chi (με τα ροζ μαλλια) & η Yami (η ντροπαλη ξανθουλα με τα μαυρα) ^^ Ξεκινησες να το δεις/διαβασεις? περιμενω εντυπωσεις~~!! xD Eσενα ποια σ'αρεσει?? :wooi2: Btw, το σκυλακι σου ειναι μια γλυκα!!!Εχω κι εγω ενα γατο, τον Μαρράτ x3
θα θελα πολυ να ρθω στα cosplay~~!!!:if: (που να βρω τη παρεα...ολοι βαριουνται και τη πληρωνω γω, λολ...Να πας παντως, σαν συνολο θα σαι ιδια η Yuna !!
Nov 29 2008 20:11
Yunancy → Lilia20
λολ οχι,η φουστα τησ στολησ ειναι για τα μπαζααααα...θελω να πω οτι ειναι με πιετεσ και η πιετεσ παχενουν και μου κανει κατι μπουτια...ΝΑ με το συμπαθειο λολασε.....και το κακο ειναι οτι δεν μοιαζω και καθολου με τη Γιουνα χαχα
Κοιτα αν δεν συγουρευτω οτι θα ντυθουν και οι φιλλοι μου,εγω μονη μου δεν ντυνομαι,λολασε ρε θα ειναι η πρωτη φορα που θα ντυθω και νιωθω λιγο ουφο λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thr-pori.gif[/IMG]
λολ ελα και εσυ καμια μερα στα παρτυ να σκασεισ στα γελια με τουσ αλλουσ που εχουν ντυθει λολ
ναι αλλα θα παω νοσηλευτικη^^
Ποσω χρονων εισαι και εχεισ τελειωσει αισθητικοσ?^^
μια φιλλη μου πηγε για κωμμοτρια και το μετανιωσε...τισ ειπαν οτι πλεον δουλεια πιανουν οι αισθητικοι....
Και εσυ ασχολησαι με ζωγραφικη??^.^
και εγω,μου εχουν πει οτι εχω μεγαλο ταλεντο και μου εχουν κανει και εκθεση και εχω παρει και επαινο^_^και ποτε μου δεν εχω διαβασει κανενα βοηθημα ουτε εχω κανει μαθημα με δασκαλο^^
εσυ τι ζωγραφιζεισ???
αχχχ μου αρεσουν πολλυ οι εικονεσ,ποια απο αυτεσ τισ κοπελεσ ειναι η αγαπημενη σου???
Nov 24 2008 03:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed