Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Lilia20 → Yunancy

Χρονια πολλα και Καλα Χριστουγεννα κι σε σενα Yunancy-chan~~~!!!!! x33 Η εικονα φοβερη!!!!!!!! Σορυ κι εγω που αργησα να στειλω, σημερα γυρισα απο διακοπες λολ Εσυ πως τα περνας? Πηγες/θα πας καπου? :3 Thanxxxx επισης για τη διαδικασια, δεν ειχα ιδεα~~!! Εμενα μ αρεσει η j-music xpp hehe Την ταινια FF την εχω δει, τελεια δεν ειναι??? Ποιος ειναι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας απο FF?? Male εννοω..! χιχι Εμενα μ αρεσει ο Squall, Zell, Irvine, Seifer (απο FF8) o Auron apo FF10 κι ενας ξανθος απο το 11 νομιζω με τη Υuna και τα κοριτσια που ειναι, που εχει ενα μαυρο patch στο ματι...Α!! Και φυσικα Sephiroth, Cloud, Zack, Vincent apo 7 ^^ (ολοι μ αρεσουν χαχα xDD) Tο αφρολουτρο ειναι της Corpus, kαι γραφει πανω βανιλια-μπισκοτο!!! κι εχει 2-3 μπισκοτακια πανω του~~~~τελειο!! εχει κι αλλα θα δεις!!! Εσυ ποιο μου προτεινεις? :3 Εγω μενω Αιγαλεω ^^ Την προηγουμενη βδομαδα κατεβηκα Αθηνα και πηγαινα Σολαρις αλλα τελικα επεσα τυχαια σε ενα αλλο που λεγεται Cube!! Πολυ ωραιο κι αυτο!!!!! Ρε συ, δεν γινοταν τπτ κατω στην Αθηνα, ολα μια χαρα!! Ξερεις τι κοσμο που ειχε?? Κι απο ζημιες δεν ειδα τπτ!! λολ (ο νους μου στα ανιμε θα ταν...>>) Αχ, θελω να κατεβω Village, να κανω πατιναζ στο παγο!!!! Εχεις κανει?? Κι επισης θελω να παω στη πρεμιερα του Twilight!!!! (Λυκοφως) Το χω διαβασει σε βιβλιο και ειναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο~~~!!!!!! Πολυ ρομαντικο!!!!! Ααααχ....~~~ x33333 M' αυτο εχω ζουρλαθει αυτες τις μερες.....! Αν το βρεις διαβασε το~~x33 Γενικως διαβαζεις βιβλια?? Αν ναι ποια? Εγω εχω διαβασει χιλιαδες!! λολ
Δεκ 29 2008 17:24
Φωτογραφία

LexKuro → Lilia20

merry X-MASSS!!!
Δεκ 27 2008 10:38
Φωτογραφία

jimmare → Lilia20

Xρονια πολλα Lilia-chan~!
Δεκ 26 2008 00:42
Φωτογραφία

Mr. Brightside → Lilia20

Χρονια πολλα! ^^
Δεκ 26 2008 00:33
Φωτογραφία

Yunancy → Lilia20

[IMG]http://i62.photobucket.com/albums/h93/neta1957/Art%20of%20all%20kinds%20%20and%20tats/christmas024.gif[/IMG]
Δεκ 25 2008 13:22
Φωτογραφία

Yunancy → Lilia20

[B]κοιτα στα ανιμε παρτυ που γινονται 1 φορα τον μηνα....οσοι θελουν πανε ντυμενοι καρτοον...οσοι ομως δεν θελουν πανε και με τα απλα τους ρουχα^^ ειναι μπαρακι και παιζει μονο γιαπωνεζικη μουσικη[προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου λολ] και ξεκιναει το παρτυ σινηθως στις 8 το βραδυ και κραταει μεχρι τις 2 το βραδυ..στο τελος τις βραδιας τα παιδια ψηφιζουν τα ατομα που ειχαβ ντυθει και που τους αρεσαν..και στο τελος ο νικητης με τους περισσοτερους ψηφους περνει καποιο δωρο..επεισης οταν μπαινεις στο μπαρ σου δινουν κατι λαχνους και στο τελος σου κληρωνουν δωρα αυτη ειναι η διαδικασια εμενα τα αγαπημενα μου φιναλ φαντασυ ειναι το χ,7,8 και χιιι....... το 8 δεν το εχω παιξει....αλλα εχω κατεβασει ολα τα βιντεο και μου αρεσει πολλυ! εχεις δει την ταινια advent children? δεν εχω φαει Ramen,αν και εχω ακουσει οτι ειναι νοστιμο... εχω πολλυ περιεργο γουστο στα φαγυτα...τρωω μολο κρεας[κυριως μου αρεσει μπριζολα με τυρακι,πατατουλες και να βουταω ψωμακι λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/tht-Opt.gif[/IMG]] τρελενομαι για σαντυγι...σοκολατα σιροπια,παστες και παγωτα.. επισης μου αρεσουν οι πιτσες και οι πιτες γενικοτερα μου αρεσουν τα απο εξω φαγυτα,δεν τρεφομαι καθολου ηγειηνα και αυτο ειναι κακο ρε συ πες μου αυτο το αφρολουτρο που πηρες πως λεγεται για να το παρω και εγω! Αθηνα μενω στο Γαλατσι,εσυ? Ναι ρε συ ψηλοφοβαμαι..αν δεν τελειωσουν τα επεισοδια δεν κατεβαινω στο κεντρο.... εχω να παω κανα μηνα στο Σολαρισ χαχαα οι καρδουλες τις βαζεις πολλυ απλα...απλα τισ κανεισ copy sory poy aαργησα να απαντησω αλλα ειμουν οφφλινε για μια βδομαδα και απο δω και περα θα ειμαι σπανια ονλινε...[/B]
Δεκ 23 2008 17:05
Φωτογραφία

Mr. Brightside → Lilia20

You don't mean now now right? (I'm a bit slow) But i currently watch Naruto and D.Gray man.
Δεκ 21 2008 23:30
Φωτογραφία

Lilia20 → Mr. Brightside

thanx for accepting ^^ So, what are u watchin, right now? :3 i'm watchin Nana xpppp
Δεκ 21 2008 23:23
Φωτογραφία

Mr. Brightside → Lilia20

Hello there. Thanks for the req. And nice page.
Δεκ 21 2008 23:10
Φωτογραφία

Lilia20 → jimmare

Στην αθηνα εχει παρα πολλα~~~ ^^ αλλα το μονο που επισκεπτομουν ηταν το Σολαρις....Μεχρι σημερα!!! λολ Κατα κει πηγαινα , αλλα απο αλλο δρομο κι επεσα πανω στο cube~~!! hehe x33 Tρελαινομαι οταν μπαινω σε τετοια μαγαζια, μπορω να τα χαζευω ωρες~~~~ *---* Λατρευω οτι εχουν εκει μεσα...!! Α, με πεταξε πριν στο μσν σορρυ λολ
Δεκ 21 2008 17:13
Φωτογραφία

jimmare → Lilia20

Οnline ε?Εγω θελω να τα εχω! Τυχερη,εχεις τελειωσει με σχολες κι αυτα...εγω ομως...Σχολειο και παλι σχολειο.Και το βαριεμαι. Solaris?Που στην Αθηνα?Γτ εχει ενα εδω περα,στη Γλυφαδα και εγω θα παω αυριο το πρωι για αυτο ρωταω:)...
Δεκ 20 2008 22:33
Φωτογραφία

Lilia20 → Yunancy

Yunancy-chan~~?? >.<
Δεκ 20 2008 19:05
Φωτογραφία

Lilia20 → jimmare

Mα γιατι διαβαζεις τα αντιθετα απ οτι σου λεω??? -_- ΔΕΝ διαβαζω για εξετασεις αλλα λογοτεχνικα βιβλια, μυθιστορηματα κλπ. Σχολες κι ετσι εχω τελειωσει πια xD lol Κατεβαζεις τα μανγκα? Εγω τα διαβαζω on line hehe Αυριο κατεβαινω και Solaris για να παρω ενα Love Hina τομο στη φιλη μου ^^
Δεκ 20 2008 19:04
Φωτογραφία

jimmare → Lilia20

Μα δεν εισαι 20 χρονων?(μα τι λεω???Τωρα δινεις εξετασεις...)Ω καταλαβα...Εγω μπαινω οποτε θελω επειδη τελειωνουμε την τριτη τα παντα(σχολειο,αγγλικα,γερμανικα κ.τ.λ.) Το καινουργιο chapter δεν το εχω διαβασει ακομα...Τωρα το κατεβασω!
Δεκ 19 2008 15:55
Φωτογραφία

Lilia20 → jimmare

I know Jimmy-kun~~!! T.T Δεν προλαβαινω πια με τοσο διαβασμα που χω ριξει!! (σε λογοτεχνικα, οχι για εξετασεις..λολ!!) xDD What's new?? Ειδες το τελευταιο chapter Naruto???
Δεκ 19 2008 14:46