Community Status Updates
kelborn3 → Zoro
Ελα ρε συγγνωμη για εχτες αλλα επεσε το νετ και δεν μπορουσα να μπω.Δεν ξερω αν επανηλ8ε αργοτερα γτ μετα ξερα8ηκα κιολας στον υπνο και μολις ξυπνησα.Τα λεμε σημερα μαν αμα μπεις κα8ολου.Αντε και καλη μας μερα
Sep 12 2009 10:15
kelborn3
Ο αστυνομικος λεγοταν Runge.Ειναι το κλασσικο ερωτημα που εχουν οι ιαπωνες με το ρ.Ειναι σιγουρα Runge
Sep 09 2009 00:24
Dark_Venus → kelborn3
Τέλεια.Τι καλός...Ευχαριστώ πολύ. Α ξέχασα να σε ρωτήσω... Ο αστυνομικός λεγόταν Lunge ή Runge; Γιατί αλλιώς το έλεγε στο ένα και αλλιώς στο άλλο.
Sep 09 2009 00:22
kelborn3 → Dark_Venus
Τπ κουκλαρα μου.Οτι 8ες παντα να μου λες και ποτε δεν ενοχλεις και ανταποδιδω για την ομορφη εικονα που μου εδωσες
[SPOILER][IMG]http://media-fanart.theotaku.com/125811-20071030021258.jpg[/IMG][/SPOILER]
Sep 09 2009 00:15
kelborn3 → Tsunade-sama
Sε ειχα καταλαβαει εγω οτι εισαι εκφυλη κοπελιτσα αλλα και παλι τοσο ανωμαλη δεν το περιμενα.Πρεπει να φταιει το γεγονος οτι υπαρχει ακομα πολυ ζεστη γτ αμα ειναι αλλιως μπορω να σου γραφω στο προφιλ σου κα8ε 10 λεπτα να το ευχαριστιεσαι ρε παιδι μου:wooi2:
Sep 08 2009 10:15
kelborn3 → Dark_Venus
Δυστυχως ομως το μηνυμα το ειδα στισ 10 το πρωι κα8οτι ειχα βγει πολυ πριν εξω κοιτωντας ευρο ποκερ τουρναμεντ.Χεχ καλησου μερα αφροδιτουλα μου :hi:
Sep 08 2009 09:07
Zoro → kelborn3
Ότι θελήσει ο perv-sama! Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για msn να στις στείλω, γιατί θα πιαστώ και ήδη έχασα αρκετό χρόνο με το forum! Οπότε ιδού οι εικόνες, η μια είναι απλά resized και η άλλη resized με sharpen στις γωνίες, διάλεξε όποια σ' αρέσει![spoiler][IMG]http://img514.imageshack.us/img514/1184/gantz2.jpg[/IMG][/spoiler][spoiler][IMG]http://img190.imageshack.us/img190/3598/gantz3.jpg[/IMG][/spoiler]Δεν είχα δει τι απεικόνιζε πάντως, αντάξια σου η εικόνα, αυτή πρέπει να είναι η Tae! Απ' όσο είχα δει η Kishimoto είναι η κλασική κοπέλα με περισσότερο μυαλό στα στήθη παρά στο κεφάλι και εμμονή στον φίλο του Kei (μου ξεφεύγει το όνομα) που την γράφει, κλασικότητες! :P
Σου απάντησα εδώ γιατί μου έχει σχεδόν τελειώσει ο χώρος για τα pm btw!
Καλός είσαι πάντως, όταν μου πετούσες σπόιλερ του στύλ tenryuubito punch ήταν καλά, δεν το περίμενα να με αποτρέψεις να διαβάσω το manga... οκ θα το ξανασκεφτώ λοιπόν!! :P
Και από Naruto εμένα μ' αρέσουν σχεδόν όλοι οι δευτερεύοντες: jounins, hokages, akatsuki, sannins κλπ και από τις ομάδες πάω Shino, Hinata, Shikamaru, Neji, Gaara και Temari. Από το τρίο ενώ πιο πολύ απ' όλους πάω Sasuke, μετά Sakura εμφανισιακά πιο πολύ και Naruto τελευταίο, μόνο όταν ελευθερώνει το Kyuubi μου άρεσε ιδιαίτερα, ειδικά το 4tails!
Sep 07 2009 22:33
Tsunade-sama → kelborn3
Έχει κ bishounen κληρικούς?Αχέμ...συνήθεια βλέπεις!:hahaha:
Πλάκα πλάκα τον τυπά με την μαλλούρα καλά τον χτύπησε το μάτι μου.
Sep 07 2009 21:54
kelborn3 → Zoro
Απιστευτο οντως αλλα κριμα να αρχισεις μανγκα αμα βλεπεις μονο το ανιμε.Εγω σου ειπα αφου δεν το κανεις μεχρι τωρα μην το πιασεις 8α σου φυγει η απιστευτη τρελα ΚΑΙ 8Α ΓΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩς ΟΤΑΚΟΥ ΟΠΩς ΕΜΕΙΣ.Απο κει και περα καλη συνεχεια στα μανγα και καλη επιτυχια στην εξεταστικη
Οσο για το ναρουτο 3 ειναι οι χαρακτηρες που αξιζουν.Deidara,Tobi kai hinata:awww:
Sep 07 2009 21:41
Zoro → kelborn3
Φαντάζομαι, για να μην σχολίασες καν το πάντζου που σου έκανα δώρο πρέπει να είναι πολύ καλή σειρά! XD
Σοβαρά μιλώντας πάντως έχω ακούσει ότι θυμίζει ένα Berserk με πιο αμερικάνικο στοιχείο μέσα, σαν ξεφορτωθώ όλα τα shonen (naruto, bleach, d.gray, hajime no ippo και gintama) θα το δω σίγουρα! Προς το παρόν sharingan και ξερό ψωμί! :tensai:
Πάντως η πλοκή του OP στο manga imba τώρα έτσι; :P
Sep 07 2009 21:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed