Community Status Updates
didimakia → Erisadesu
[QUOTE=Erisadesu;423270]εμένα με έχει φάει η μαρμάγκα...
[/QUOTE]
Xαχα καποτε με ειχες ρωτησει τι σημαινει... :D
Sep 04 2010 17:15
didimakia → mono
Oi,teme!
παρατα και την asuka και την ρεi και τα παντα ολα και διαβασε one piece nao!!!!111
Τωρα ομως! ελα να σε βλεπω...
Sep 02 2010 17:01
mono → didimakia
Θα γίνει και αυτό...
.
.
.
[SPOILER]Όταν σταματήσεις εσύ να βλέπεις one piece...mwahahahahahahhahaha[/SPOILER]
Sep 02 2010 16:55
didimakia → mono
Mηπως πρεπει να αλλαξεις τελικα Setακι και να βαλεις Asuka? xd
Οχι,οχι εγω σταματησα να κανω εδω και μηνες... πραγματικα υπεροχο ομως... :D
Sep 02 2010 16:49
mono → didimakia
Όλοι tsundere με λένε και ότι μοιάζω με την Asuka αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί...XD
Το είδα και είναι πολύ ωραίο, ταιριάζει γάντι με το anime, δικό σου?
Sep 02 2010 16:44
didimakia → mono
Tsundere εισαι δηλαδη ε? :P
Παντως χαιρομαι που δεν με αντιπαθεις (αν και σε λιγο καιρο το βλεπω να εχεις γινει εχθρος μου γτ προτιμω Asuka αλλα τεσπα >.<)
και το αστειακι ξερω καλα τι παει να πει... μην κοιτας την ηλικια μου... ειμαι ψαγμενος σ'αυτο το θεμα.. εχω μπλεξει και σε φασαριες για τετοιο θεμα... αλλα και παλι εγω το βρηκα αρκετα αστειο.. ετσι οπως ηταν διατυπωμενο, με εκανε και γελασα :P
Anyway μην σε κανω να ανοιξεις παλι το αναθεματισμενο τον διακοπτη και αλλη φορα να προσεχεις τον στοχο σου...:P
Υ.Γ. το amv το ειδες? :P
edit: τωρα τελευταια πολυ γλωσσα βγαζω xd (:P)
Sep 02 2010 16:35
mono → didimakia
Συνεννόηση μπουζούκι όμως :P Και...εχμ...σεμνά, σεμνά...
Έχω τρελάνει το διακοπτάκι serious mode να το ανοιγοκλείνω με σένα...
Sep 02 2010 16:27
mono → didimakia
Γι'αυτό είπα ότι έχεις τάσεις μαζοχισμού γιατί τελευταία πώς τα καταφέρνεις και βρίσκεσαι μέσα στην ακτίνα βολής μου και σε παίρνουν μονίμως τα σκάγια :P
Η αλήθεια είναι ήθελα να σου μιλήσω σχετικά μην νομίζεις κιόλας ότι σε αντιπαθώ XD
Πρώτα ήταν εκείνο το χαζό ομολογουμένως αστείο για τους λαθρομετανάστες...Καταρχας καταλαβαίνω ότι και η ηλικία σου και οι εμπειρίες σου δεν βοηθούν στο να καταλάβεις γιατί ήταν βλακεία αλλά δεν τα χα ακριβώς μαζί σου...Απλά ξέρω ότι με όχημα κάτι τέτοια "αστειάκια" κάποιοι γνωστοί θα αρχίσουν το ρατσιστικό τους παραλήρημα όπως και έγινε τελικά... Ε και μετά είχα και τους άλλους να μου λένε μαλ@κίες για το βιασμό και εσύ έτυχε να περνάς χαχαχαχαχα...
Εντάξει σου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψεις αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ένα πολύ γλυκό πλάσμα :P:P:P
Sep 02 2010 16:25
didimakia → mono
Οκ τωρα κτλβα γτ το ειπες το μαζοχα...Πιστεψε με ειναι στον μονο τομεα που μου γινομαι...:blush2:
και θα προσπαθησω να μην το δειχνω απο εδω και μπρος...
Sep 02 2010 16:19
mono → didimakia
Ναι κοίτα, ήταν όντως αξέχαστη η νύχτα που περάσαμε αλλά δεν χρειάζεται να το μάθει όλο το φόρουμ έτσι? Λίγη διακριτικότητα παρακαλώ...
Sep 02 2010 16:12
didimakia → mono
Απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα μωρε? :P
Εγω παλι διακρινω μια συνεχως επιθετικη ταση εναντιων μου...γιατι ετσι? :'(
Sep 02 2010 16:11
didimakia → mono
[url]http://www.youtube.com/watch?v=G2gcn130p5o&feature=related[/url]
:kawaii:
Sep 02 2010 16:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed