Community Status Updates
croco~boy → didimakia
Δεν το λεω εγω αλλα ο oda. Φυσικα κ μπορει να το κοψει αλλα δεν θα ειναι σοβαρο(μιλαω για το Gear 3).
Sep 02 2010 09:46
didimakia → iris 生活 kurosaki
[spoiler][QUOTE=iris 生活 kurosaki;422403][IMG]http://i54.tinypic.com/10oe0pz.jpg[/IMG][/QUOTE][/spoiler]
Εσενα ηταν που δεν σου αρεσε το 5cmp/s ε? :P
Sep 01 2010 15:45
didimakia → Zoro
iPwn you! :P
Εμεις εχουμε εναν κηνιματογραφω σαν κι αυτους απ τις ασπρομαυρες ταινιες...
Sep 01 2010 02:27
Zoro → didimakia
Χαχα, σ' αυτές τις περιπτώσεις μια είναι η ατάκα: NOOOOOB! XD
(αρκετά παλιά όταν γράφτηκα κι εγώ έτσι έκανα για μεγάλα quotes βέβαια xd)
Καλά και στο Βόλο δεν είναι ότι πάνε όλα και τόσο μπροστά, αλλά εδώ και αρκετό καιρό άνοιξαν village ευτυχώς, οπότε οι ταινίες τουλ φτάνουν στην ώρα τους. :P
Sep 01 2010 02:25
didimakia → Zoro
To ειδες ε? :/
Τα μαζευα ενα ενα και επισης εβαζα και quotes μεσα σε quotes για να φενεται καλυτερα =/
και ναι στην Βεροια ακομα δεν ηρθες... 100yearsbehindweare!
Sep 01 2010 02:20
Zoro → didimakia
Άσχετο, αλλά είχα δει το post σου στο hof και ήθελα να σε ρωτήσω μην τυχόν και μάζεψες όλα τα post του OP battle ένα ένα, μιας και είπες ότι σου πήρε ώρα. Λογικά γνωρίζεις την ύπαρξη του multi-quote, έτσι; :P
Επίσης, καλά ακόμα να φτάσει στα μέρη σου το expendables; Νόμιζα ως τώρα το έβρισκες παντού πια.
EDIT: Άκυρο, τώρα είδα το vm του phm. xd
Sep 01 2010 02:13
unagi → didimakia
Ορίστε [url]http://www.thinkgeek.com/geektoys/japanfan/b625/L:P[/url]
Sep 01 2010 00:37
phm → didimakia
Σε κάθε post εκτός από το κουμπί που λέει quote υπάρχει και ένα που λέει +
Πατάς το + σε όσα posts θέλεις να βάλεις, και τέλος πατάς post reply (κάτω αριστερά). Δουλεύει ακόμα κι αν αλλάξεις σελίδα.
Aug 31 2010 02:15
didimakia → phm
Οχιιιιι i didint... υπαρχει κατι τετοιο σ'αυτο το site και δεν το εχω παρει πρεφα ακομα? :/
Aug 31 2010 02:05
phm → didimakia
"Y.Γ. με πηρε αρκετη ωρα για να συμμαζεψω με αυτο το ψιλοβλακεια quoting system... "
Ελπίζω να χρησιμοποίησες το multiquote :P
Aug 31 2010 02:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed