Community Status Updates
didimakia → Giorgosdbz
Παοκ ενω δεν εισαι Σαλλονικιος? τι παραξενα πραγματα ειναι αυτα? Ο.ο
Πρωτη φορα μου τυχαινει... τι σε τραβηξε να γινεις ΜΠΑΟΚ?
Υ.Γ. πατα view conversation και γραψε εκει για να μου ερθει notification...
Sep 07 2010 03:16
didimakia → Zoro
Ωραια θα το διαβασω καποια στιγμη... (αφου τελειωσω το Rourouni kenshin και το One Piece ξανα :P)
Sep 06 2010 15:19
Zoro → didimakia
Το anime βλέπω (αν και μετά θα πιάσω και το manga, γιατί τελείωσε πρόωρα απ' όσο ξέρω), αλλά so far ναι, εγκρίνω... παρότι ecchi shonen έχει και μπόλικες μη κλισέ καταστάσεις (+ πλάκες) που με εξέπληξαν ευχάριστα μπορώ να πω. :riiight:
Sep 06 2010 15:12
didimakia → Zoro
Χεχε cool... αυτος ο Onizuka πρεπει να ειναι πολυ badass...ειναι στην λιστα μου για διαβασμα... εγκρινεις? :P
Sep 06 2010 15:08
Zoro → didimakia
Ξεκίνησα το GTO αυτές τις μέρες και με το που βλέπω το πρώτο opening να το! Και να έχω μείνει, δεν περίμενα να το βρω τόσο γρήγορα μπροστά μου! :hahaha: Κι εγώ που νόμιζα ότι ήταν από καμιά καμπάνια προώθησης του καπνίσματος. :P
Anw δες το κι εσύ μια εδώ, είναι και πολύ ωραίο opening, όλο το ακούω αυτές τις μέρες, τα σπάνε οι L'Arc en Ciel για άλλη μια φορά. ^^
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=iCZ2DR80Xb0[/URL]
Sep 06 2010 14:58
exonvirus → didimakia
Xα, τα εβαλα σε τοπικ...thanx a lot, I owe you!! Go and check if you like ! :)
Sep 06 2010 13:03
Zoro → didimakia
Btw, μόλις ανακάλυψα από που είναι το στιγμιότυπο από το avatar σου, μιλάμε έμεινα όταν το είδα. XD Εσύ το ξέρεις από που είναι παρμένο;
Sep 06 2010 04:16
exonvirus → didimakia
ελα βρε επικοινωνεις? you were more than helpfull!! θα το ψαξω και αυριο...ααα κατι ασχετο..εσυ στο ani-meeting θα πας η δεν εισαι απο Θεσσαλονικη?
Sep 06 2010 00:56
didimakia → exonvirus
=/ i guess you're da true noob... (joke :P)
Anyway...σορρυ που δεν μπορεσα να βοηθησω
Sep 06 2010 00:53
exonvirus → didimakia
ναιιι.....ειμαι n00b αλλα οχι τοσο..ενα upload ξερω να κανω...απλως ελεγε"δεν εχετε ανεβασει τιποτα(νιανιανιανια καλα να παθεις χαζη Εxon)"...ελα παρατα το..μην σ'απασχολω κιολας.
Sep 06 2010 00:51
exonvirus → didimakia
13λολ....ποιο πιεσομετρο παει εσπασε..τα υπογλωσσια..ε απλα δεν ανεβασε τιποτα..εκανα multiple upload αλλα κλαιν μαιν..δεν εβγαζε εικονες..μαλλον φταιει αυτο με το μειλ που σε ειπα..anyways :/
Sep 06 2010 00:37
didimakia → exonvirus
Χμμμ γτ δεν εγινε Upload? :/ τι σου γραφει?
Το πιεσομετρο γρηγορα...ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα
Sep 06 2010 00:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed