Community Status Updates
didimakia → mono
Mπελα το αποκαλεις τωρα. μετα θα κανεις ταμα για δαυτο :P
Ευχαριστω, μακαρι να ειμαι σαν εναν απ τους φιλους σου.
Same goes for you :P
Βασικα να οω την αληθεια δεν ειμαι πολυ των Anime αλλα πιο πολυ των manga.
και για πες κανα anime προκοπης......................
Sep 14 2010 13:42
didimakia → iristella
Τοbi is a good boy :P
> Συμφωνω. πραγματικα το'χω δηλωσει και εγω ο ιδιος οτι ο oda δεν εχει καλο σχεδιο. αν και σιγα σιγα γινεται καλυτερο και πιο ''σκοτεινο'' πολυ αργοτερα
> Μπορεις να δωσεις καποιο παραδειγμα?
> Well εδω θα διαφωνησω το Οne Piece δεν θα το ελεγα κλισε. μπορει βεβαια να φταιει οτι εισαι ακομα στην αρχη αλλα ολοι ξερουμε οτι βελτιωνετε παρα πολυ αργοτερα.
Αληθεια σε ποιο κεφαλαιο εισαι?
Sep 14 2010 13:36
mono → didimakia
Βρε μπελά που βρήκαμε...:P
Ωραία, καλό είναι που δεν τα παρατάς...Έχω φίλους που πέρασαν στη σχολή που ήθελαν με τη δεύτερη ή την τρίτη φορά και μην σου πω ότι θα τελειώσουν πριν από μένα XD
Άντε καιρός να ξεκινήσεις και κανα anime της προκοπής :p
Sep 14 2010 13:35
iristella → didimakia
Aκόμη χειρότερα δηλαδή είσαι εσύ. Εμ λες ότι το αγαπάς εμ εύχεσαι να πεθάνει ο Oda. ΠΡΟΔΟΤΗ. Θα σε δώσω στους υπόλοιπους να σε φάνε ζωντανό.
Χμμμ γιατί δεν μου αρέσει ε?
> Ηorrible art (διάβαζω το manga atm και ειδικά στην αρχή ο άνθρωπος πραγματικά δεν ξέρει να ζωγραφίσει. Και είναι κιτς σε σημείο που δεν είναι καν cult just plain painful.
> Με εκνευρίζει απίστευτα το πως παρουσιάζονται πολλοί πειρατές και η πειρατεία γενικότερα. Δεν μιλάω για τον Luffy καθώς δεν τον θεωρώ πειρατή, μιλάω για την έννοια της ελευθερίας που προσπαθεί να συνδέσει με τον όρο πειρατεία. Βασικά αυτό που καταλαβαίνω ότι προσπαθεί να πει ο Oda είναι ότι "για τα όνειρά σου και την ελευθερία σου είναι οκ να πατήσεις επί πτωμάτων".
> Μέχρι εκεί που έχω δει/διαβάσει η σειρά είναι το ένα κλισέ πάνω στο άλλο χωρίς την ελάχιστη ανατροπή και προσωπικό στοιχείο. Plus ΟΛΟΙ σχεδον οι χαρακτήρες (και ειδικά οι "κακοί" είναι flat σαν ένα χαρτί.
Sep 14 2010 13:31
didimakia → mono
Χαχ κτλβα :P
Τουλ αρχισε να το διαβασεις για να πηγαινετε μαζι :tongue:
Εγω θα ξαναδωσω. θα πηγαινω μια φορα την εβδομαδα σχολειο για να κανω Γραμμικο σχεδιο ετσι ωστε να κανω πρακτικη συνεχεια, επισης μετα τα Χριστουγεννα θα κανω και φροντ Μαθ. και Εκθεση (Ειμαι ΕΠΑ.Λ, δινω 4 μαθηματα) και απο μερα σε μερα θα αρχιζω να διαβασω και το μαθημα θεωρεια (Οικοδομικη) λιγο λιγο γτ αυτο μ'εφαγε. εκει εγραψα χειροτερα απ ολα (Damn you One Piece ! XD)
Sep 14 2010 13:25
mono → didimakia
Τώρα γιατί ξύνεις πληγές...
Έχουμε μωρέ καιρό...Πάνω κάτω όταν τελειώσει το one piece θα πάρω και εγώ πτυχίο :P
Εσύ τι θα κάνεις τώρα? Τί σκέφτεσαι? Να ξαναδώσεις?
Sep 14 2010 13:16
didimakia → Kenny
Yup,yup!
Ο αγαπημενος μου ειναι το μωλακι!
Ποσο αστειος παιζει να ειναι? οχι πες μου... Over 9000? XD
Sep 14 2010 13:13
didimakia → iristella
H διαφορα ειναι οτι στην δικη μου την περιπτωση το ειπε ενας που αγαπαει το One Piece ενω στην δικια σου καποιος που το κραζει ολημερης! :P
Αληθεια, γτ δεν σου αρεσει? XD
Sep 14 2010 13:12
Kenny → didimakia
Νόμιζα ότι το ήξερες... πάντως ναι, πλάκα έχει. Ένας κι ένας είναι όλοι εκεί μέσα. XD
Sep 14 2010 13:05
iristella → didimakia
[CENTER][URL="http://img545.imageshack.us/i/umad.jpg/"][IMG]http://img545.imageshack.us/img545/5653/umad.jpg[/IMG][/URL]
[/CENTER]
Aν και δεν καταλαβαίνω προς τι η αντίδραση. Εγώ συμφώνησα for the most part με κάτι που εσύ πρώτος είπες.
Τς τς τς πουθενά δεν πιάνεστε εσείς οι One piece fans. Ούτε στο σακί ούτε στο σακούλι. :P
Sep 14 2010 13:05
Kai → didimakia
:blurah5: <- Δε λές τίποτα. Σίγουρα φαίνεται φυσιολογικό μόνο στους τυχερούς που ξέρουν Ιαπωνικά. :sadist:
Sep 14 2010 13:02
didimakia → Kenny
Νο no no you missunderstood :P
και μην με γραφεις temeeeee σε ρωτησα κατι :P
Sep 14 2010 12:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed