Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → didimakia

Srsl? Thanks! ^^ Το avi το βρήκα έτοιμο. Για την sig έκανα cut τον Allen με το πιάνο από ένα fanart και έβαλα κάποια λόγια από το τραγούδι του 14ου. Πιστεύω ότι βλέπεις D.Gray-man. Αν όχι, έφυγες! XD EDIT: Τώρα που μου ανέβασες την αυτοπεποίθηση πάω να μου τα βαθμολογήσουν. :P EDIT 2: Άστο για πιο μετά. Μόνο ένα ποστ έχει γίνει απο τη προηγούμενη φορά που ξαναέβαλα.
Sep 21 2010 20:05
Photo

didimakia → Jorg

Fuckingggggggggggggg awesomeeeeeeeeeeee setttttttttttttt! Ειδικα η sig. /bows
Sep 21 2010 19:59
Photo

didimakia → HawkEyes

Oi noob κι εσυ εδω? :P (πατα view conversation και μετα γραψε τι θες )
Sep 15 2010 00:37
Photo

didimakia → Tenshi

Το ξερω οτι εισαι απο Θεσσαλονικη απλα δεν ηξερα να ο Βερτης ειναι Θεσσ :P Σιγα μην παω στον Βερτη παντως XD
Sep 15 2010 00:30
Photo

Tenshi → didimakia

Yup, Θεσ/νικη είναι. Απο εδώ ειμαι και εγώ και εδώ μένω προς το παρών. Τραγουδάει στο ΟΡΑΜΑ!
Sep 14 2010 19:41
Photo

didimakia → Tenshi

[QUOTE]Πρέπει να έρθεις στο Βερτη που δουλεύω προς το παρών να σε βγάλω και εγώ καμιά φωτογραφία!! :P[/QUOTE] Εχω φωτογενεια γι αυτο ε? :P btw Στην Θεσσαλονικη ειναι ο Βερτης?
Sep 14 2010 19:33
Photo

didimakia → iristella

> Ε γι αυτο :P Απ το arabasta arc και μετα αρχιζει και παιρνει τα πανω του το One Piece :) > Μα ποιος πειρατης επιτιθεται κοσμο ,κλεβει etc και τον αποκαλουν καλο ανθρωπο? :P
Sep 14 2010 14:39
Photo

Kai → didimakia

2.700 τον χρόνο μου είπανε τώρα τελευταία, αν και παίζει να υπάρχουν και πιο φθηνά. Σε ένα άλλο είναι 1.500-1.700 κάπου εκεί. Έχει καιρό και δε θυμάμαι ακριβώς.
Sep 14 2010 14:37
Photo

iristella → didimakia

>Tην υπόθεση την έχω παρακολουθήσει στο anime μέχρι εκει που είναι σε ένα νησί με κάκτους και τους στηνουν παγίδα κάποιοι Bounty hunters. Στο manga είμαι στο 1ο vol. > Για το δεύτερο πάρε όποιον "καλό" πειρατή θες. If he is a pirate πάει να πει ότι επιτίθεται σε κόσμο και κλέβει etc. How can that be a good person?
Sep 14 2010 14:13
Photo

mono → didimakia

Δεν είναι μπέρδεμα, εμένα μου φάνηκε αρκετά εύκολο, απλά πρέπει να το παρακολουθείς με προσοχή. Λογικό να μην έχεις ακούσει για το honey and clover γιατί δεν είναι shounen (κακία :P). Είναι από τα πιο γνωστά anime πάντως. Κάνε μια προσπάθεια όποτε μπορέσεις, θα σε συγκινήσει αφάνταστα... Also το bounen no xamdu πολύ καλό, το eureka 7 και eve no jikan (που είναι και μικρό). Εγώ για να πω την αλήθεια πλέον δεν βλέπω πολλά anime αλλά είναι μερικά που πίστεψε με πρέπει να τα δεις...
Sep 14 2010 14:12
Photo

didimakia → mono

Το Durarara το'χω δει XD Το Cowboy bebop ειχα δει την ταινια. μου ειχε αρεσει πολυ. Εrgo Proxy μου το εχουν προτεινει κι αλλοι. ειναι μπερδεμα σκετο. no thnx. :P Honey and clover πρωτη φορα το ακουω :/ Βασικα ας τελειωσω πρωτα αυτα που εχω και μετα βλεπουμε. Αυτον τον καιρο διαβασω Rourouni Kenshin, Great Teacher Onizuka, One Piece (2η φορα :P) και βλεπω και NGE αν και το εχω ψιλοκανει στην ακρη. βασικα 3 επεισοδεια εχω δει XD
Sep 14 2010 14:03
Photo

mono → didimakia

Χμμμ...Πάρα πολλά της προκοπής, τι να σου πρωτοπροτείνω...Ξέρεις τι θα σαρέσει πιστεύω? Το durarara. Έχει μάχες, συμμορίες, urban legends, ωραίο χιούμορ και φοβερό σχέδιο και μουσική...Από κει και πέρα βάλε οπωσδήποτε στα must watch τα : honey and clover, ergo proxy και cowboy bebop. Βασικά είναι και πολλά άλλα που τα σπάνε πάρα πολύ αλλά δεν έχει νόημα να σου κάνω λίστες. Ρώτα με όποτε θες και σου λέω :P
Sep 14 2010 14:00
Photo

didimakia → Kai

Xεχε αυτα ειναι! Αληθεια που κυμαινοντε οι τιμες?
Sep 14 2010 14:00
Photo

Kai → didimakia

:sadist: Μπα, μην το λες, κι εδώ Σαλονίκη που έχουμε, αν δε βαστά η τσέπη πού να πας. Γενικά σαν γλώσσα πάντως, πέρα από την όλη φάση anime/manga είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Αν και όλοι για άλλο το θέλουμε. :kakaka: Είχαμε μια καθηγήτρια πέρυσι που ήξερα Ιαπωνικά και έμπαινε χαλαρά σε σελίδες για να διαβάσει και σκάγμαε όλοι από τη ζήλια μας. :unlucky:
Sep 14 2010 13:57
Photo

didimakia → Kai

Xαχ μακαρι να υπηρχε φροντ εδω στην Βεροια xD
Sep 14 2010 13:53