Community Status Updates
MisaYoshiko → Atridis
εγω δε θα κανω.. μπορεις να κανεις εσυ απλα στο ειπα για να ξερεις οτι δε θα εχει κληρωση κλπ. εγω μια φορα εχω κανει μονο, εκεινη που με γνωρισες, αλλα ετοιμαζω πολλα και ωραια απο σεπτεμβρη:Ρ προς το παρον οχι..
Jun 20 2009 12:10
Atridis → MisaYoshiko
sorry διαβασα λαθος ακιρο το προηγουμενο μνμ που σου εστιλα((ξεφτιλαααα :P:P:P)) παντος απο οτι ειδα μπορει να κανει καπιος cos εε??
Jun 19 2009 23:29
Atridis → MisaYoshiko
Thanks για την ενημερωση:):)εσυ θα κανεις cos η δεν προλαβενεις??
Jun 19 2009 22:42
Sins → MisaYoshiko
χαχα δικιο εχεις! Με εκφραζει απολυτα! παντως αν ξαναδω ποστ σου με υφακι και γενικα οποιασδηποτε ψηλομυτας εγω παλι θα αντιδρασω. Τωρα οτι και να λες δεν με αφορα. Αντιος
Jun 18 2009 18:58
MisaYoshiko → Adventurer
adventurer μολις με εσωσες εμενα και το I My Me! Strawberry Eggs που ειχε κολλησει γτ ηταν απο boxtorrent ευχαριστωωωωωωωω
Jun 18 2009 18:52
MisaYoshiko → Sins
οπως φαινεται συνεχιζεις ενω ειπες οτι δε θα το κανεις. αυτοαναιρεισαι...δεν θυμαμαι να παραδεχτηκα ποτε αυτα που ειπες, ειπα μονο οτι δε σε αφορα τι κανει ο καθενας εφοσον δεν ενοχλει. η λεξη κομπλεξικος που χρησιμοποιω ειναι επειδη σε εκφραζει απολυτα
Jun 18 2009 18:45
MisaYoshiko
οπως φαινεται συνεχιζεις ενω ειπες οτι δε θα το κανεις. αυτοαναιρεισαι...δεν θυμαμαι να παραδεχτηκα ποτε αυτα που ειπες, ειπα μονο οτι δε σε αφορα τι κανει ο καθενας εφοσον δεν ενοχλει. η λεξη κομπλεξικος που χρησιμοποιω ειναι επειδη σε εκφραζει απολυτα
Jun 18 2009 18:44
Sins → MisaYoshiko
Απο οτι φαινετε και εσυ ασχολησε μαζι μου αντι για τα ανιμε. Και δεν σε εχω δει ποτε μου απο κοντα πως να σου μιλησω? Αν νοιωθεις αυτο που ειπα μολις θα καταλαβεις οτι ουτε καν ηξερα τι κανεις. Απλα οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε. Δεν εχω ερθει σε καμια προβολη. Βασικα μονο σε μια και δεν ηξερα κανεναν. Και δεν ηταν σε εκεινη που καποια φωναζε. Και η λεξη κομπλεξικος που χρησιμοποιεις συνεχεια σε τι οφειλετε??
Jun 18 2009 18:41
MisaYoshiko → Sins
και εδω πρεπει να γραφεις με ελληνικα, μια ερωτηση σε mod θα σε πεισει.
το να μιλας ευθεως δεν εννοω απο δω αλλα οπως πολυ καλα καταλαβες εννοω εφοσον σε ενοχλησε κατι που εκανα η κανω επανειλημμενως οπως φανηκε απ αυτα που ειπες, ας το λεγες απο κοντα. απλα κανεις οτι δεν το καταλαβες γιατι δεν ξερεις τι να απαντησεις. σε περιμενω λοιπον να μου πεις απο κοντα οτι εχεις.
οσο για το αν μου την λες...εγω γιατι δε νιωθω ετσι? συνεχιζω να σε βλεπω σαν εναν κομπλεξικο που ειναι σε ανιμε φορουμ και αντι να ασχοληθει με τα ανιμε ασχολειται με την παρτη μου.
Jun 18 2009 18:35
Sins → MisaYoshiko
Sta forum prepei na grafw me ellinikous xarktires oxi edw. Twra ti thes kai to sinexizeis? Mporei i kopela na min exei oreksi na asxoleite mazi sou. To thema einai oti kan xwris na tin ksereis tis tin eipes 2 fores mesa se ena minima. Gia katse kala! Kai mia xara euthews milaw. Blepeis kana iponooumeno? Sta isia stin lew. Giati poli apla den goustarw to ifaki sou. Twra den se kserw kai den me ksereis. Se krinw pao afta pou grafeis. Klise lekseis kai protaseis sinexeia. Egw den asxoloume allo. Ellpizw na katalabes...
Jun 18 2009 15:57
MisaYoshiko → Sins
αν αρχισες να ασχολεισαι τωρα να μαθεις οτι εδω μεσα γραφουμε με ελληνικους χαρακτηρες.
επισης την παρατηρηση θα πρεπε να μου την κανει η κοπελα και οχι εσυ και μετα απο συζητηση μαζι της δεν ειχε κανενα προβλημα, αρα οτι και να πεις ειναι περιττο.
το μαγιω των γυναικων ειναι διαφορετικο απο των αντρων, δεν ξερω αν το εχεις προσεξει ποτε
επισης μπορεις να λες ό,τι θελεις, δεν θα κατσω να ασχοληθω με καποιον που δεν μιλαει ευθέως. αν σε ενοχλησε κατι σε μενα ας μου το λεγες εκεινη τη στιγμη στην προβολη. τελος
Jun 17 2009 21:01
Sins → MisaYoshiko
Oute kan. Afto einai to profil mou apla twra arxisa na asxoloume me to anime gr. Apla ithela na se balw stin thesi sou. Twra ta koblexikos kai mlkies oute kan den isxioun. Episis ta kolobaktiridia den kolane apo tin ammo(an eisai me magio) Kai apla den mou arese to ifaki sou. telos.
Jun 17 2009 16:52
Satou no Kumo → MisaYoshiko
[COLOR="Navy"]καλα αμα ξαναρθω να μου τρυπησεις τη μυτη xD
well, i' ll try my best to be sociable :Ρ[/COLOR]
Jun 16 2009 20:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed