Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

MisaYoshiko → Satou no Kumo

kala kala pes mou esy pote tha einai h epomenh fora pou tha ertheis kai tha se analavw:P
Ιούν 16 2009 20:41
Φωτογραφία

Satou no Kumo → MisaYoshiko

[COLOR="Navy"]γουτουφου Ο_ο δεν ξαναμπηκα και ερρ...αχαχαχα... ωραια βραδια δεν εχει σημερα;:joyful: [SPOILER]ντρεπομαι:frozen:[/SPOILER] ασε μη το ψαχνεις, τα χω ακουσει κι απ την λαρα μια μερα θα μαζεψω θαρρος και θα κατσω :Ρ[/COLOR]
Ιούν 16 2009 20:32
Φωτογραφία

απλα μου απαντησε καποιος αλλος χρηστης εκ μερους σου και "μου την ειπε" και υπεθεσα οτι μπορει να ειναι φιλος σου. καλα ασχετο..αφου ηρθες στην προβολη γιατι εφυγες κατευθειαν? κατσε να γνωριστουμε:wooi2:
Ιούν 16 2009 19:53
Φωτογραφία

Satou no Kumo → MisaYoshiko

[COLOR="Navy"]γιατι καλε φανηκε πως προσβληθηκα; :Ρ ρε δεν το σκεφτηκα καν παιζει να χω ανοσια γιατι ειχα φαει warn 20% με το που ξεκινησα να ποσταρω και μου την ειχαν πει χοντρα:hahaha::terror2:[/COLOR]
Ιούν 16 2009 19:36
Φωτογραφία

MisaYoshiko → Sins

και κατι ακομα. το οτι εχεις ενα προφιλ 5 μηνες και το μοναδικο ποστ που εχεις κανει ειναι για να μου την πεις λεει πολλα. you just failed man
Ιούν 16 2009 19:03
Φωτογραφία

προφανως παρεξηγηθηκα στο τοπικ με το μπιτς παρτυ. ελπιζω να μην θυμωσες, δεν ειχα επιθετικο υφος. αλλα αφου δεν μιλουσες και εσυ ακομα καλυτερα:Ρ απο μεριας μου δεν υπαρχει προβλημα εννοειται. σορρυ αν σε προσβαλλα για οποιοδηποτε λογο
Ιούν 16 2009 18:59
Φωτογραφία

MisaYoshiko → Sins

1ον. τα κωλοβακτηριδια οπως ξερει ακομα και ο δεκαχρονος ξαδερφος σου κολλανε και απο την αμμο! και οχι μονο απο το νερο. ισα ισα η αμμος εχει περισσοτερο μικροβια. 2ον. δεν καταλαβαινω το επιθετικο υφακι σου εφοσον δεν μιλησα σε σενα αλλα και στην κοπελα που μιλησα δεν εκανα επιθεση, μιλησα με χιουμορ και γ αυτο εβαλα και τα εμοτικονς 3ον. ειμαι η κοπελα που ερχεται με πολλα παιδια, και οχι με καποιον, και το τι θα κανω η δεν θα κανω δεν σε αφορα. εγω ειπα για την ησυχια στην αιθουσα γιατι βλεπουμε ταινια και ειναι ενοχλητικο. το τι κανει ο καθενας εφοσον δεν ενοχλει ειναι προσωπικη του δουλεια και δε θα δωσει λογαριασμο. τωρα αν εσυ ενοχληθηκες απο κατι μαλλον εισαι εμπαθης, κομπλεξικος... ή....εχεις απλα δευτερο προφιλ....;)
Ιούν 16 2009 18:55
Φωτογραφία

gogetasjj4 → MisaYoshiko

gia na min kano olokliri apostoli gia ena dvd thes na sou stilo kai tpt alo dvd proxiro pou exo? :P an einai ase mou to msn sou na kanonisoume
Ιούν 16 2009 14:52
Φωτογραφία

Loke → MisaYoshiko

τσου. Το yotsubato το αγοραζω και το διαβαζω :P . Βασικα ετσι κανω με αρκετες σειρες.
Ιούν 15 2009 16:18
Φωτογραφία

Azathoth → MisaYoshiko

3-4 july i think
Ιούν 15 2009 16:16
Φωτογραφία

MisaYoshiko → Azathoth

:Ο fuuuuuck....25 εξετασειςςςςς? μα τι σχολειο ειναι αυτο? ιουλη τελειωνετε? :S
Ιούν 15 2009 16:07
Φωτογραφία

Azathoth → MisaYoshiko

γαμισετα τελειώνουμε πέμπτη το σχόλιο και 25 αρχίζουμε εξετάσεις
Ιούν 15 2009 15:59
Φωτογραφία

MisaYoshiko → Azathoth

χμμ..καλααα...μαθηματικα στα γενεθλια σου? καλη υπομονη:Ρ δηλαδη σχολειο??
Ιούν 15 2009 15:55
Φωτογραφία

Azathoth → MisaYoshiko

oh no dear 1. no money whatsoever 2. Grandparents are to come meet me 3. Math lesson :/
Ιούν 15 2009 15:46
Φωτογραφία

MisaYoshiko → Azathoth

θα σε δουμε σημερα να μας κερασεις κιολας?:hahaha: (ΟΛΟΥΣ)
Ιούν 15 2009 15:44