Community Status Updates

Atridis → MisaYoshiko
Ξεχαστικα:P λιπον το ((festival)) αρχιζει στις 8 αλλα η μπαντα μου θα βγει στις 10:30,και πεζουμε thrash death((ειμαστε οι μοναδικοι βεβεα γιατι οι αλοι πεζουν rock)):P

MisaYoshiko → Atridis
χεχε καλα ολα αυτα αλλα δε μου ειπες ουτε τι μουσικη παιζετε ουτε τι ωρα ειναι:Ρ

Atridis → MisaYoshiko
Γειαααα,λιπον αυτη την Παρασκευη 26 του μηνα εχω live με την μπαντα μου στο αλσος τις Νεας Σμυρνης,μαζι με αλλα 3 μαθητικα σιγκροτηματα,η εισοδος ειναι δωρεαν αν δεν εχεις τπτ καλυτερο να κανεις και θελεις ελα και πες και σε αλλα παιδια μιπος ενδιαφερονται και αυτοι:):).........αυταα,θα τα ξαναπουμε στην προβολη cyaaaa

gogetasjj4 → MisaYoshiko
efige to dvd sorry ala dn ixa internet gia na kanonisoume

MisaYoshiko → Namida
θα τις φερω σημερα..δε τις εκοψα τελικα, μου φαινονται πιο ωραιες ετσι. θα εισαι σημερα ε?

Atridis → MisaYoshiko
Ναι δυστηχος:( 23 τελιωνω γιατι οταν οι αλοι εδιναν κανονικα εμεις κολοβαραγαμε 2 εβδομαδες γιατι ο διευθηντης μας ειναι ηληθιος :@

Atridis → MisaYoshiko
μπααα εγω δεν πεζει για μεθαυριο θα δινω μαθηματικα κατευθηνσης την επομενη μερα:(:(

MisaYoshiko
[CENTER][B]内藤 Naitou (within wisteria) 弓美 Yumi (beautiful bow, as in bow and arrow)[/B] [/CENTER]

Atridis → MisaYoshiko
ok thanks για την ενημερωση,θα περιμενω να δω τα ωρεα cos που θα κανεις:)Λιπον θα τα πουμε στο παρτυ στις 4 ,και στην προβολη του dragon head στης 29 ((θα ερθεις στην προβολη εε??))