Jump to content

Community Status Updates

Photo

Loke → MisaYoshiko

[QUOTE=MisaYoshiko;323083]ευχαριστω δεν ειχα βρει τορρεντ. [B]irc δεν μπορω να μπω εδω και μηνες[/B] οποτε καλυπτομαι με υπολοιπους τροπους[/QUOTE] γιατι?
Jul 01 2009 11:27
Photo

MisaYoshiko → Phantom Duck

ζητειται καθηγητής για καλοκαιρινα ιδιαίτερα μαθήματα gundam περιοχη αθηνα
Jul 01 2009 10:17
Photo

MisaYoshiko → Camus

δε πειραζει..να σαι καλα..θα τα πουμε στο παρτυυυυ :D
Jun 29 2009 12:51
Photo

Camus → MisaYoshiko

Ευχαριστώωωωωωωω Ναυσικά μου!!!!!!!! Λίγο καθυστερημένα βέβαια, αλλά τώρα δεν πολύ μπαίνω!!!!!!! :D
Jun 29 2009 12:49
Photo

MisaYoshiko → Whitelighter

hehe τα ιδια γουστα εχουμε:Ρ ηθελα και γω να βαλω τον κερο-τσαν αλλα ειχα βαλει ηδη 2 και λεω νταξ φτανει:Ρ και βαλαμε και ποκεμον
Jun 29 2009 11:45
Photo

MANOS → MisaYoshiko

Τι δεν αφήνει ερωτηματικά??? [spoiler]Ο τύπος γούσταρε μια καθηγήτρια. Την κοπελιά απλώς πήγε να την σώσει μιας και ήταν υπεύθυνος για την ασφάλειά της. Μην ξεχνάς ότι ο πατέρας της τον είχε απείλησε και με όπλο για να την πάρει υπό την προστασία του. Δεν θυμάμαι ποτέ ο τύπος να της είπε ότι την αγαπάει. Ούτε την φίλησε, ούτε έκανε κάτι μαζί της. Οπότε η ιστορία ποτέ δεν τελείωσε. Τώρα τα υπόλοιπα μόνη σου τα βγάζεις. Το ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα love story μεταξύ τους, θα έπρεπε για να είναι ωραία η ιστορία. Εγώ όμως δεν θυμάμαι τπτ τέτοιο. [/spoiler] Τώρα με μπέρδεψες. Θεωρείς το Very Private Lesson ως μισοτελειωμένο??? Γιατί από το 1ο σου μήνυμα φαίνετε πως όχι, αλλά από το 2ρο φαίνετε πως ναι. ΥΓ: Πως περιμένεις δλδ να σου μιλάω??? Ή να στο θέσω αλλιώς, οι συνομήλικοί σου πως σου μιλάνε??? Πάντως το θεωρώ λίγο οξύμωρο να λες ότι έχεις πρόθεση για φιλική κουβέντα και αμέσως μετά να λες ότι δεν σου μιλάω αρκετά ευγενικά!!!
Jun 26 2009 23:22
Photo

MisaYoshiko → MANOS

δεν ειπα οτι συμφωνω οτι δεν τελειωσε, ειπα ουσιαστικα ναι δεν τελειωσε γιατι δεν αποφοιτησε η κοπελα οπως ειπες, αλλα η σκηνη αυτη δεν με χαλασε καθολου σαν το τελος ενος ανιμε. δλδ, δεν αναρωτηθηκα τι θα γινει στη συνεχεια, δε νομιζω οτι αφηνει ερωτηματικα. τελος παντων, προθεση για μια φιλικη κουβεντα ειχα, μιας κ δεν εχουν δει πολλοι το ανιμε, δεν εκανα καμια ενσταση με τον τροπο που το εννοεις, και οχι δεν σε δουλευω. θα μπορουσες να μιλησεις πιο ευγενικα
Jun 26 2009 22:10
Photo

MANOS → MisaYoshiko

Τώρα με δουλεύεις??? Αφού συμφωνείς ότι δεν τελείωσε η ιστορία, γιατί κάνεις ένσταση που το ανέφερα??? [SPOILER]Το ότι την πήρε αγκαλιά δεν σημαίνει τπτ.[/SPOILER]
Jun 26 2009 21:34
Photo

MisaYoshiko → MANOS

ναι δεν λεω, δεν τελειωσε ουσιαστικα η ιστορια, αλλα εμενα μου αφησε κατι γλυκο γενικα [SPOILER]που την πηρε αγκαλια στο τελος, ξερεις. κλασσικη εικονα για να τελειωσει κατι[/SPOILER]
Jun 26 2009 21:16
Photo

MANOS → MisaYoshiko

Εμένα δεν μου άρεσε. Ήθελε και άλλα επεισόδια. [spoiler]Μην ξεχνάς ότι τον προσλάβανε μέχρι να αποφοιτήσει η κοπελιά. Δλδ με άλλα λόγια η σειρά ήθελε και άλλο και όχι να τελειώσει μετά από μόνο 2 επεισόδια και έτσι όπως τελείωσε. [/spoiler]Φυσικά γούστα είναι αυτά.
Jun 26 2009 21:02
Photo

MisaYoshiko → MANOS

to very private lesson μια χαρα τελος εχει
Jun 26 2009 19:02
Photo

Kenshiro → MisaYoshiko

Thankies ^^
Jun 26 2009 11:42
Photo

Atridis → MisaYoshiko

Μπααα καθολου hip hop:P,παντος αν ειναι πες και σε αλους αν θελουν να ερθουν:),,,,cyaaaa
Jun 25 2009 22:37
Photo

MisaYoshiko → Kenshiro

χρονια πολλα^^
Jun 25 2009 16:14
Photo

MisaYoshiko → Atridis

ειχα μια κρυφη ελπιδα μηπως εχει και χιπ χοπ:Ρ δε πειραζει...θα τα πουμε στην προβολη
Jun 25 2009 15:24