Community Status Updates

Labrokratis → MisaYoshiko
Ναι καλέ, κατάλαβα: Η ανάλυση μου για το χώρο του "anime", όπως την κατάθεσα, συμπίπτει με τις απόψεις σου, που όμως δεν είχες εκφράσει.
Παράλληλα όμως, βρήκα και ευκαιρία να τα χώσω γενικότερα. Θα μπορούσα να αναλύσω και άλλα πράγματα, αλλά δεν είναι επί του παρόντος.
Κρίμα πάντως που η προσπάθειά σας γίνεται τόσο εύκολα στόχος. Χώστε τα λίγο, σας έχει φάει η ευγένεια! Στην τελική, δίκιο θα έχετε!

MisaYoshiko → Labrokratis
δεν εννοουσα αυτο, εννοουσα οτι δε μπορουσα ακριβως να καταλαβω τι συμβαινει. anyway...

Labrokratis → MisaYoshiko
Μας έχει φάει η ευγένεια Misa...
Και επειδή εγώ ποτέ δεν την είχα, τα χώνω άνετα.

MisaYoshiko → Labrokratis
υποθετω πως αυτο που προσπαθουσα να ξεκαθαρισω τοσο καιρο στο μυαλο μου για το τι γινεται με τα παρτυ και οτι δεν ειναι πλεον τοσο anime related το εξεφρασες ακριβως οπως στο ειχα στο μυαλο μου στο thread του videogame party. thanks...

MisaYoshiko → Adventurer
οχι δεν γνωριζομαστε, νομιζα πως ημασταν ξαδερφια αλλα τελικα ηταν συνωνυμια και δεν γνωριστηκαμε ποτε απο κοντα, ουτε εχω καποιο στοιχειο επικοινωνιας του εκτος φορουμ δυστυχως

MisaYoshiko
→
Azathoth
re c steilto mou se pm. logika pempth tha perasw. aurio den exei sygkinwnies. msn de mporw na mpw giati den exw net spiti gia ena diasthma

Adventurer → MisaYoshiko
Γεια σου Ναυσικα, τι κανεις; Να σε πω, μηπως τυχον γνωριζεστε off-forum με τον Violet.Darkness? Αν ναι, σου ειναι κοπος να του πεις να μπει λιγο στο φορουμ για ενα θεμα που αφορα το ADN?

Azathoth
→
MisaYoshiko
ok, apla kalitera na mu pis pano kato ti mera skeftese na perasis. tha bis kahtolu msn simera meta tis 8.30? kalitera na min leo publicly to magazi giati edo ali kanane farses me ta kinita, pote dne kseris ti borei na pexti

MisaYoshiko
→
Azathoth
me voleuei asta ekei kai pes m pws lene to magazi kai tha paw n t parw k tha s afhsw t lefta

Azathoth
→
MisaYoshiko
akrivos apenanti apo ton stathmo metro akropoli. nomizo se volevi arketa gia afto to ipa :O

Azathoth
→
MisaYoshiko
ok. tell me pote se volevi ke i sta dino ego i ta afino sto magazi tis mamas mou ke pas ke ta pernis opote thes :O