Jump to content

Community Status Updates

Photo

Labrokratis → MisaYoshiko

Ναι καλέ, κατάλαβα: Η ανάλυση μου για το χώρο του "anime", όπως την κατάθεσα, συμπίπτει με τις απόψεις σου, που όμως δεν είχες εκφράσει. Παράλληλα όμως, βρήκα και ευκαιρία να τα χώσω γενικότερα. Θα μπορούσα να αναλύσω και άλλα πράγματα, αλλά δεν είναι επί του παρόντος. Κρίμα πάντως που η προσπάθειά σας γίνεται τόσο εύκολα στόχος. Χώστε τα λίγο, σας έχει φάει η ευγένεια! Στην τελική, δίκιο θα έχετε!
Dec 21 2010 16:04
Photo

MisaYoshiko → Labrokratis

δεν εννοουσα αυτο, εννοουσα οτι δε μπορουσα ακριβως να καταλαβω τι συμβαινει. anyway...
Dec 21 2010 15:58
Photo

Labrokratis → MisaYoshiko

Μας έχει φάει η ευγένεια Misa... Και επειδή εγώ ποτέ δεν την είχα, τα χώνω άνετα.
Dec 21 2010 15:21
Photo

MisaYoshiko → Labrokratis

υποθετω πως αυτο που προσπαθουσα να ξεκαθαρισω τοσο καιρο στο μυαλο μου για το τι γινεται με τα παρτυ και οτι δεν ειναι πλεον τοσο anime related το εξεφρασες ακριβως οπως στο ειχα στο μυαλο μου στο thread του videogame party. thanks...
Dec 21 2010 11:39
Photo

SpirosK81 → MisaYoshiko

Ναι, μην ανησυχείς. Πιστεύω τον Namida απόλυτα.
Dec 20 2010 21:04
Photo

MisaYoshiko → SpirosK81

προς αποφυγη παρεξηγησης ΞΑΝΑ, δεν εννοω εσενα
Dec 20 2010 17:52
Photo

Adventurer → MisaYoshiko

Ok, thanks :)
Dec 07 2010 17:55
Photo

MisaYoshiko → Adventurer

οχι δεν γνωριζομαστε, νομιζα πως ημασταν ξαδερφια αλλα τελικα ηταν συνωνυμια και δεν γνωριστηκαμε ποτε απο κοντα, ουτε εχω καποιο στοιχειο επικοινωνιας του εκτος φορουμ δυστυχως
Dec 07 2010 16:07
Photo

MisaYoshiko → Azathoth

re c steilto mou se pm. logika pempth tha perasw. aurio den exei sygkinwnies. msn de mporw na mpw giati den exw net spiti gia ena diasthma
Dec 07 2010 16:03
Photo

Adventurer → MisaYoshiko

Γεια σου Ναυσικα, τι κανεις; Να σε πω, μηπως τυχον γνωριζεστε off-forum με τον Violet.Darkness? Αν ναι, σου ειναι κοπος να του πεις να μπει λιγο στο φορουμ για ενα θεμα που αφορα το ADN?
Dec 07 2010 15:30
Photo

Azathoth → MisaYoshiko

ok, apla kalitera na mu pis pano kato ti mera skeftese na perasis. tha bis kahtolu msn simera meta tis 8.30? kalitera na min leo publicly to magazi giati edo ali kanane farses me ta kinita, pote dne kseris ti borei na pexti
Dec 07 2010 15:00
Photo

MisaYoshiko → Azathoth

me voleuei asta ekei kai pes m pws lene to magazi kai tha paw n t parw k tha s afhsw t lefta
Dec 07 2010 14:33
Photo

Azathoth → MisaYoshiko

akrivos apenanti apo ton stathmo metro akropoli. nomizo se volevi arketa gia afto to ipa :O
Dec 06 2010 17:18
Photo

MisaYoshiko → Azathoth

που ειναι το μαγαζι της μαμας σ?
Dec 06 2010 17:06
Photo

Azathoth → MisaYoshiko

ok. tell me pote se volevi ke i sta dino ego i ta afino sto magazi tis mamas mou ke pas ke ta pernis opote thes :O
Dec 06 2010 13:52