Community Status Updates

Seraphimon-T.K. → Yunancy
Χρονια πολλα Yuna-chan :3
Ότι επιθυμεις να το εχεις,και πανω απ΄ολα ομως υγεια!

SaDoW → Yunancy
Χρονια πολλα για τα γενεθλια σου αυριο...! :) :) :) Nα τα εκατοστησεις!

SaDoW → Yunancy
γεια σου και σενα! ναι ασχολουμαι απλα εχω να μπω πολυ καιρο στο σιτε (ασε που δεν ειχα και συνδεση!) Τωρα ομως επανηλθα! :)

AristidisK → Yunancy
[I][COLOR=black]:tensai:Ναι αλλά θα προτιμούσα να μην το δίνω από εδώ κι από εκει.:emptyonexg1:Μόνο σε ανθρώπους που ξέρω:canthelp:.Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.:fromabove:[/COLOR][/I]

ioanna → Yunancy
Γεια! Τι κανεις? Μου ειχες στειλει ενα PM κατα τα Χριστουγεννα αλλα τωρα τα ειδα και σκεφτηκα πως το πιο ευγενικο ειναι να απαντησω. Οπως βλεπεις οτι κανω. Οσο για την ερωτηση που μ ειχες κανει... δεν ειμαι πορωμενη αλλα μου αρεσουν παρα πολυ!

Yunancy → AristidisK
[COLOR=Purple][B]nai εχω να μπω περιπου 1 μηνα ονλιν...και γενικα πλαειον λογο διαβασματος θα μπαινω ολο και ποιο σπανια..εχεις μσν?[/B][/COLOR]

Yunancy → sickdrummer
[B]καλα μωρε και εγω ειχα να μπω κανα μηνα και τωρα σπανια θα μπαινω ονλινε λογω διαβασματος....εχεις μσν???[/B]

sickdrummer → Yunancy
Αχ,τι νεα?Χαλια με την συνδεση μου.Ολο μου εκαναν διακοπες απο τον ΟΤΕ και μου λεγανε να κανουμε επανεκινηση κωδικους και τετοια.Φαντασου για ενα με δυο μηνες δεν ειχα Internet,και αυτη την στιγμη φοβαμαι οτι θα μου ξαναδιακοπει.

AristidisK → Yunancy
[I][COLOR=black]Για τι κάνεις:hi:;Καιρό έχουμε να μιλίσουμε.:Blissfull:[/COLOR][/I]