Jump to content

Community Status Updates

Photo

Trivia Spitting Monster → mono

Πάντα έτσι είστε όλοι οι mods;:) Α, το ευγενές σπορ του ragewatching... Αν συνεχίσουν όλα τα anime του '12 να είναι τόσο χάλια, με βλέπω για πρωταθλητισμό! Αλλά πέρα απ' τα ongoing, εγώ είμαι πρόθυμη να κάτσω να δω κάτι ξέροντας πως είναι χάλια, ή ακριβώς επειδή είναι κακό. (Βέβαια, είναι στη μέση και η κατάλληλη ψυχολογική προετοιμασία: ξέρεις πως δεν θα δεις αριστούργημα, αλλά μπαλαφάρα, και χαμηλώνεις τις προσδοκίες αναλόγως!) Η νοοτροπία είναι τελείως παιδιάστικη: σαν να θέλεις να φας βούτα απ' την κούνια μόνο και μόνο για να λες στα άλλα παιδάκια πόσο φοβερός και γενναίος/α ήσουν που έφαγες βούτα απ΄την κούνια και δεν έκλαψες ή δεν τρόμαξες απ' τα αίματα. Μάλλον είμαι μαζόχα ή βιτσιόζα, αλλά σκεφτόμουν μέχρι και thread να ανοίξω για μαζοχιστικές προτάσεις anime! (Δεν πιστεύω να υπάρχει τίποτα παρόμοιο, έτσι;) Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα κουταβομάτια.
Mar 16 2012 12:56
Photo

mono → Trivia Spitting Monster

I think I pulled a Ritsu in your profile :hahaha: Anyway saikano δεν πρόκειται να δω γιατί θα βγω χαμένη. Αν μου αρέσει θα με κράζουν για πάντα ο Kenny και η Iristella. Αν δεν μου αρέσει θα έχω χαραμίσει χρόνο από τη ζωή μου. It's a lose-lose situation :hihi2: Και μετά το rahxephon που έκατσα και το είδα όλο και μετά αναζητούσα το χαμένο χρόνο ~εγώ και ο Προυστ~ δεν αντέχω άλλο ragewatching ( = βλέπεις κάτι και παράλληλα βρίζεις την οθόνη). Ομολογουμένως σαν ομάδα είμαστε πολύ επιρρεπείς στα puppy eyes οπότε πιστεύω θα τη βγάλεις καθαρή :P
Mar 16 2012 12:47
Photo

Θα πρέπει να είχε πολύ γέλιο! Τι κρίμα που μόλις τώρα αποκτώ "κύκλο" animo-φίλων και τόσο καιρό το έπαιζα ερημίτης. Μέχρι στιγμής περιοριζόμαστε στο να fangirl-ίζουμε με το Tiger and Bunny με τις Kai και Zura (και τη Fallen Angel Itachi) ή να κράζουμε τον Shinkai για τα Παιδιά Κάτω στον Κάμπο (που δεν κυνηγάνε τους αστούς, αλλά ακούνε κάτι παράσιτα στα ραδιόφωνα και χαιρετάνε περαστικά γίδια). Η αλήθεια είναι, για να γυρίσουμε στο Saikano, πως το είχα δει πριν χρόνια, και ναι μεν θυμάμαι να καταλαβαίνω τον πόνο των χαρακτήρων, αλλά και πως η σειρά εκβίαζε συναίσθημα πολύ άγρια. Η δε αισθητική ήταν αυτή η κάπως κοριτσίστικη, κάπως παιδική, κάπως σαν παστέλ ζωγραφιά, που κάπως τον πόνο τον απαλύνει, ή τέλος πάντων είναι λίγο ύποπτη. Και μάλιστα δεν είδα το τέλος της σειράς. Μια απ' αυτές της μέρες θα πρέπει να το τελειώσω. Α, αυτό κι αν θα είχε γέλιο!! XD Εντάξει, αλλά πάντα μπορώ να βάλω μια σειρά emoticons με τα χαριτωμένα ματάκια και θα με συγχωρήσετε, έτσι;:blingeye2:
Mar 16 2012 12:30
Photo

Ποιός μας κράζει? :oo: Ban και σε αυτόν! Τί το περάσαμε εδώ μέσα? Δημοκρατία? Καλά με το saikano έχω ρίξει απίστευτα γέλια irl. Να δεις Sponi, Dante και Hazuki να λένε πόσο κλάψανε και συγκινήθηκαν και να έχεις την Iristella να τους κράζει :hihi2: Αν σου πω ότι δεν έχω δει το Haruhi? (ακόμα). Δεν είμαι KyoAni fangirl αλλά αυτό το K-on το λατρεύω ρε γμτ. Είναι αυτό το γούτσου ~πιο ζάχαρο παθαίνεις διαβήτη~ που με σκοτώνει. Και μην κοιτάς τί λέει ο Kenny! ΑΥΤΟΣ με είχε βάλει να το δω in the first place. Και όταν λέω με έβαλε, εννοώ με έκατσε στην καρέκλα και με ανάγκασε να δω το πρώτο επεισόδιο. Ήταν 3-4 μαντράχαλοι θυμάμαι μαζί και όλοι κάνανε σαν χαζά. Αλλά τώρα αποποιούνται το παρελθόν, σαν δεν ντέπονται! /rant Εντάξει το ban αναβάλλεται but I have my eyes on you miss!
Mar 16 2012 12:16
Photo

:oo: Και μετά αναρωτιέστε γιατί ως mods δέχεστε περιοδικά κραξίματα! Αν αυτό δεν είναι απειλή, δεν ξέρω κι εγώ τι είναι! Δεν θέλω ούτε να ξέρω τι παθαίνουν αυτοί που τους αρέσει το Saikano...! Πέρα απ' την πλάκα, το Κ-ΟΝ ήταν υπερβολικά ελαφρύ για τα γούστα μου. Ε, χαριτωμένα κοριτσάκια που κάνουν χαριτωμένα πραγματάκια. Ό,τι πρέπει αν είναι νευρωτικός ή καρδιακός για να χαλαρώσεις, αλλά όχι τίποτα σπουδαίο αν θες κάτι παραπάνω... (Αν και, δεδομένου του οικογενειακού μου ιατρικού ιστορικού, καλύτερα να τ' αρχίσω όπου να 'ναι...:hihi2:) Απ' την άλλη, η Haruhi μου άρεσε, και πολύ μάλιστα (στις διάφορες top 10 λίστες που έχω από παλιά χρόνια, την έβαζα ψηλά, μέχρι και 2η!). Αυτό μήπως μετράει; Το γλιτώνω το ban, ή είμαι ανεπίδεκτη περίπτωση;:blingeye2:
Mar 16 2012 12:03
Photo

Δεν σου άρεσε το K-on? Θα εισηγηθώ ban. Οι μέρες σου στο .aNiMe//GR είναι μετρημένες αγαπητή μου!
Mar 16 2012 11:49
Photo

mono → klasobaniera

Μην κάνεις άλλο thread, θα σου ανοίξουμε το παλιό.
Mar 15 2012 22:23
Photo

Wild Monkey → mono

Να κανονίσουμε άμεσα πληζζζζ :)
Mar 15 2012 21:42
Photo

mono → Wild Monkey

Ε να κανονίσουμε κάποια στιγμή...Προς το παρόν αναρώνω από την εξεταστική...
Mar 15 2012 19:47
Photo

Αχ, κοκκινίζω τώρα... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια! To Ao No Exorcist το είχα τσεκάρει σαν manga, αρπάζοντας τον πρώτο τόμο απ' την αδερφή μου. Μα, ο Σατανάς να είναι ο μπαμπάς σου;! Καλή φάση! Το anime δεν το τσέκαρα, αλλά το manga δεν είναι κακό. Shounen-ιά, σίγουρα, αλλά καλοεκτελεσμένη, τουλάχιστον. Πω πω, το Trinity Blood! Τι μου θύμισες! Ήταν ένα απ' τα πολύ πρώτα anime που είχα τσεκάρει! Το είχα αφήσει κάπου στο 7ο επεισόδιο (εκείνο με τα παιδάκια-νεράιδες και τις αναφορές στο Πίτερ Παν), αλλά θα το συνέχιζα κάποια στιγμή. Ευχαριστώ για την υπενθύμιση!
Mar 15 2012 19:18
Photo

Διάβασα το blog σου και γράφεις πολύ όμορφα... Anyway το ao no exorcist το έχεις τσεκάρει? Εμένα δεν μου άρεσε το anime και το ντρόπαρα αλλά δεδομένης της λατρείας σου μπορεί να σαρέσει, τουλάχιστον το manga. Και φυσικά υπάρχει και το trinity blood που ναι μεν δεν είναι καλή μεταφορά των novels αλλά δεν το λες και κακό σαν anime.
Mar 15 2012 19:10
Photo

Wild Monkey → mono

Ρε συ, πότε θα παμε βόλτα?
Mar 15 2012 18:31
Photo

zennith666 → mono

Ok Καλό ήταν.Εγώ συνήθως ονειροβατώ στον δρόμο και δεν βλέπω καθόλου τους γύρω μου.(Αλλά πάντα ξυπνάω στον προορισμό μου σώος και αβλαβής).You said something ?????
Mar 15 2012 18:13
Photo

mono → zennith666

Κοίτα εδώ το γατάκι ρε! Σου έχω περιστατικό με το βασιλιά της αφηρημάδας, τον πατέρα μου. Περπατούσε στο δρόμο, στο κέντρο, και σε κάποια φάση είχε σταματήσει στο φανάρι και ήταν μία κυρία δίπλα του. Ο πατέρας μου νομίζοντας ότι ήταν η μάνα μου (πρόσεξε! η μάνα μου δεν ήταν μαζί του αλλά σπίτι) την πήρε αγκαζέ και άρχισε να προχωράει και κατάλαβε ότι έχει πάρει μια άγνωστη παραμάζωμα όταν αυτή άρχισε να φωνάζει :hahaha: Beat that!
Mar 15 2012 13:14
Photo

zennith666 → mono

Δεν το σπας όσο και να θες.Άμα δεν βάλεις την κουβέρτα το ψυγείο αντί για την ντουλάπα ή κάτι πιο κουλό δεν με φτάνεις :P :P :P.
Mar 14 2012 20:17