Community Status Updates
redqueen → mono
χεχε ευχαριστω :):D... υπουλο pc ... ναι κι εγω καταθλιψη ειχα παθει *sniff*
Mar 19 2012 18:43
redqueen → mono
σορρυ .. μου εκανε ποστ απο μονο του ... τωρα το τελειωσα και εβαλα και σποιλερ!!! ευχαριστω!
Mar 19 2012 18:34
mono → redqueen
Πρόσεχε λίγο με τα spoilers βρε :P Έβαλα spoiler tag στο ποστ σου στο fmab thread. Μόνο στα latest episode/latest chapter threads ποστάρουμε χωρίς spoiler tags.
[SIZE=1]*Kαι μένα εκείνος ο θάνατος στην αρχή με έριξε στα πατώματα :zetsubou:[/SIZE]
Mar 19 2012 18:28
OdyMonaxos → mono
Υπάρχει κάποιο πινακάκι που δείχνει τα warns που έχει φάει ο κάθε χρήστης;
Mar 17 2012 18:05
Hazuki → mono
Xaxaxaxa, nice! Μόνο και μόνο για το ζαμέ στο τέλος ...
[IMG]http://fim.413chan.net/art/src/132431294352-k257772_Nothing_can_.jpg[/IMG]
Mar 16 2012 20:14
mono → Hazuki
[url=http://epiplokalogerakis.gr/krebatokamares/]ΞΟεβατοκάμαΟΞµΟ‚ | Επιπλο ΞαλογεΟΞ±ΞΊΞ·Ο‚[/url]
Mar 16 2012 18:20
amaya3 → mono
[QUOTE=mono;571072]ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΛΙΝΓΚ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΝΓΚ. Ο ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΝΓΚ. Η ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΝΓΚ. ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΡΟΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΩ.
~ουφ[/QUOTE]
Thank you. I love you.
[SIZE=1]Θα σου 'δινα rep αλλά πρέπει να ~διασκορπίσω~ λίγη και σε άλλο κόσμο πριν σου ξαναδώσω 8'D;;[/SIZE]
Mar 16 2012 17:57
Trivia Spitting Monster → mono
Σε ζηλεύω. Έχει τύχει να μισήσω σειρές με όλη μου την ψυχή, και δεν είναι λίγες: από το Linebarrels of Iron (που σχεδόν κατέστρεψε όλη μου την καλή πίστη στο Gonzo) μέχρι το Magikano (με ένα φινάλε τόσο κακό που σε πιάνει σύγκρυο), κι απ' το Hidan no Aria μέχρι τις χειρότερες στιγμές των CLAMP... Δεν έχεις και που να ξεσπάσεις! Τι να πεις σε φίλους και γνωστούς; "Είδα ένα καρτούν κι είμαι ως εδώ!";
Mar 16 2012 14:25
mono → Trivia Spitting Monster
Ναι αυτό που λες εννοώ απλά δεν το εξέφρασα καλά :P Όταν λέω εγώ μισώ ποτέ δεν εννοώ το πραγματικό μίσος μάλλον γιατί βρίσκω δύσκολο πραγματικά να μισήσω κάτι. Το μόνο που πλησιάσε ήταν το raxhephon, το οποίο από τη μέση και μετά το έβλεπα από πείσμα ότι θα το τελειώσω για να μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη όταν θα λέω ότι είναι σκουπίδι XD
Mar 16 2012 14:10
Trivia Spitting Monster → mono
Μα ποιος μίλησε για μίσος; Εγώ μερικά απ' αυτά τα λυπάμαι! Μιλάμε είτε για so-bad-it's-good καταστάσεις, ένοχες απολαύσεις (ναι, ΟΚ, μάλλον αυτό έχεις κατά νου εσύ), ή για anime που σε καμία, μα ΚΑΜΊΑ περίπτωση δεν θα πρότεινες σε κανέναν, αλλά που τα βλέπουμε for the lulz (και μετά δεν παραπονιόμαστε και δεν κάνουμε rages, εννοείται!). Δηλαδή, προτείνουμε anime ξέροντας από πριν πως είναι τουλάχιστον(!) κάτω του μετρίου. Αλλά όχι μίσος! Κανένα! Καφρίλα, γελοιοποίηση, συμπάθεια, ίσως, αλλά όχι "α, τι ήταν αυτό που μου προτείνατε! Ήταν χάλια!".
Mar 16 2012 14:01
mono → Trivia Spitting Monster
Θα εννοείς παιχνιδιάρικα και αξιαγάπητα πλάσματα :hihi2:
Δεν είναι άσχημη ιδέα για thread...Δηλαδή αν σκεφτείς ότι τον τελευταίο χρόνο έχω δει ongoing αριστουργήματα όπως το no.6, uta no prince sama και τώρα βλέπω το another όσο και αν δεν θέλω να το παραδεχτώ είμαι και εγώ μια μικρή μαζόχα :Crying2:
Απλά μην το κάνεις για προτάσεις γιατί έχουμε το anime recommendations. Μπορείς να το κάνεις για anime που ξέρουμε ότι είναι άθλια και όμως συνεχίζουμε να τα βλέπουμε για κάποιο ανεξήγητο λόγο ~παιδικά τραύματα? μπορεί!~. Τύπου "Το μισώ αλλά συνεχίζω να το βλέπω".
Mar 16 2012 13:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed