Community Status Updates
mono → Ρούμπενς
That's great. I don't speak portugeese but I took some spanish languange courses a few years back. Do you prefer me talking to you in english or greek? I'm glad you enjoy the forum, feel free to post something whenever you feel like it. Sometimes things get kinda crazy around here but we are still a great community.
Actually, these days, in Greece, a song from your country is very popular "ai se eu ti pegu", you've probably heard of it allready!
Have a nice stay and feel free to ask anything ^^
Mar 23 2012 18:03
Ρούμπενς → mono
Oh, really? So good morning! hahaha
Thanks for your reply!
I joined this forum because I learn Greek and like anime! So I thought it would be easier to learn it talking about something I like! =D
I'm having a great time here, because everybody's very kind! You guys are just great!
I sill don't post too much here, but I like reading the threads! :)
Mar 23 2012 17:45
mono → Ρούμπενς
Hello! Actually now it's morning in Greece :P How come you joined a greek forum?
Mar 23 2012 10:56
Fallen_Mpougatsa → mono
Δεν πειράζει, τι να κάνουμε? Όλοι το έχουμε περάσει αυτό!
Κάτσε κάπου το ξέρω εγώ αυτό το όνομα, το "almost famous", παίζει να το χω δει και να μην το θυμάμαι. Τώρα το άλλο δεν το ξέρω, πότε θα το τσεκάρω.
Mar 23 2012 09:29
Ρούμπενς → mono
Καληνύχτα! Πώς είστε; Let's become friends! Είμαι ο βραζιλίας, θυμάστε;
Mar 23 2012 07:19
mono → Fallen_Mpougatsa
Μετά από μιάμιση μέρα συνειδητοποίησα ότι το παρακάτω vm αντί να το αφήσω στο δικό σου προφίλ το είχα αφήσει στο δικό μου...Brains all over the place D:
Βασανισμένα παιδιά, τί να πεις :P Αν θες να δεις μια ταινία στο κλίμα της εποχής δες το almost famous, μου άρεσε αρκετά. Και μιας και είμαστε στον τομέα teen drama σου προτείνω και το lords of dogtown (άσχετο αλλά δεν χάνω ευκαιρία να το προτείνω XD)
Στο somewhere έπαιξε η Elle μεταξύ άλλων, πολύ ωραία ταινία, δεστην και αυτήν.
Mar 23 2012 01:34
Fallen_Mpougatsa → mono
Βρε, αυτό εννοούσα: καταθλιπτική από άποψη ερμηνειών. Επίσης, τι στο καλό γινόταν τότε? Πργματικά λυπάμαι τα άτομα εκεί μέσα αν έστω και τα μισά ήταν αλήθεια, χτυπημένα άτομα.
Συμφωνώ απολύτως! Μπορεί όντως να κουράστηκε. Την αδερφή της την έχω δει δύο φορές: στο super 8 και σε μια ακόμα ταινία που δεν τη θυμάμαι και μου φάνηκε πολύ καλή.
Mar 21 2012 16:50
mono → Fallen_Mpougatsa
Δεν μου φάνηκε καταθλιπτική, αλλά πιο πολύ ότι προσπαθούσε να είναι edgy και σκοτεινή αλλά δεν τους έβγαινε. Αισχρές ερμηνείες πραγματικά.
Η Dakota μικρή ήταν υπέροχη, τώρα που μεγάλωσε δεν ξέρω τί επαθε. Λίγο οι ταινίες που διαλέγει, λίγο ότι μου φαίνεται ότι έχει κουραστεί δεν μου κάνει κλικ. Η αδερφή της από την άλλη είναι πολύ καλύτερη ηθοποιός και έχω τρελές προσδοκίες.
Mar 21 2012 16:42
Fallen_Mpougatsa → mono
Δε σε αδικώ. Ήταν φριχτά καταθλιπτική ταινία κι όχι με την καλή έννοια: ακόμα και η Dakota Fanning μου φάνηκε ότι πάλευε με τον εαυτό της να βγάλει καλή ερμηνεία.
Και να μια υπερεκτιμημένη ηθοποιός.
Mar 21 2012 15:42
mono → Fallen_Mpougatsa
Το runaways το παράτησα 20 λεπτά πριν το τέλος, δεν άντεχα άλλο. True story.
Mar 21 2012 15:39
Mad_Hatter → mono
Και όσσοι δε πληρούνε τα κριτήρια τι, Γιάννηδες-Αγιάννηδες θα γίνουν?:hahaha:
Mar 20 2012 03:45
mono → Mad_Hatter
Φαντάζεσαι? Να τους βάζω να μου κάνουν φατσούλες και αν πληρούν τα moeness criteria να τους αθωώνω...Πρώτη μούρη στο δελτίο του star με βλέπω :hahaha:
Mar 19 2012 19:36
Mad_Hatter → mono
Το ίδιο επιεικής θα είσαι και με τους κατηγορούμενους όταν γίνεις δικαστής?:smart:
Mar 19 2012 19:29
mono → Mad_Hatter
Δεν υπάρχει δικαιολογία. Επίσης δεν υπάρχει σωτηρία για την περίπτωση σου. Το μόνο που σε γλυτώνει από δημόσιο λιθοβολισμό είναι η moe φάτσα σου.
Mar 19 2012 19:25
Mad_Hatter → mono
τα anime θέλουν και το faggotry τους
moreover αυτή με το kimono μου έκλεψε την καρδιά
Mar 19 2012 19:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed