Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seirios → mono

ε και εγώ γιατί μπορώ θα τους σκοτώσω...δίκαιο το βλέπω... χαχαχα! η προσφορά δεν εγκρύνεται...αλο αλο
Nov 30 2008 06:31
Photo

Seirios → mono

έλα ρε σιγά....δεν ξέχασα πολλά..μόνο 2 ιβεντ...χαχαχαχαχαχα κοίτα άμα είναι για το καλό του κακού ή και για το κακό του καλού να το κάνω..μια χάρη θέλω...στείλε μια φότο της νόνταμε και μία του γκίνκο ή όι είναι τέλος πάντων, να διαλέξω με αντικειμενικές μεθόδους.....χαχαχα
Nov 30 2008 06:28
Photo

Seirios → mono

ευτηχός που δεν με καταπιέζεις..πραγματικά ευχαριστώ,είσαι μεγαλόκαρδη... ααα δεν ξέρω...σκοτώσατε τον ουράχαρα και τον κάιμπα...και θα την πληρώσει το νιάνιαρο....και τι νομίζεις πως για καλό ψηφίζω ρέι?απλά θέλω να διώξω τον αντιπαθιτικό-σιχαμένο γκιντόκι...στα καπάκια θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φύγει και η ρέι..μουαχαχαα evil plan working... τι έχεις να προσφέρεις για να μην χαρτάρω τσίγιο?ακούω προσφορές...
Nov 30 2008 06:22
Photo

Seirios → mono

κοίτα,άσε τα κοπλημέντα λαχανοντολμαδάκι...δεν περνάνε εδώ.. καλά ίσως περνάνε αλλά τέλος πάντων..ΙΣΩΣ... τι τι μου φτεξε?όσοι είναι μέσα στο παιχνίδι αυτή τι στιγμή μου φταίνε για έναν και μόνο λογό.γιατί έχουν πάρει τις θέσεις των :Kamina,Yagami LIght, L,lelouch, Count(gankutsuou) κτλ...μόνο ο maes hughes δεν μου φταίει.
Nov 30 2008 06:06
Photo

Seirios → mono

καλά είσαι..αν δεν ακούσω πουλάκια να κελαηδούν και δεν δω το πρώτο φως του ήλιου δεν πάω ποτέ για ύπνο...έχει χαλάσει το βιολογικό μου ρολόι.. καλα ρε λαχανοντολμαδάκι...μη βαράς..κάμπια την είπα..οι κάμπιες γίνοντε πεταλούδες μετα.... (αλλά ζούνε μία μέρα) μουαχαχαχαα
Nov 30 2008 05:44
Photo

Seirios → mono

άντε λαχανοντολμαδάκι....θα κάνω heal την κάμπια την ρει....άντε....'αντε.... (όχι τίποτα άλο,αλλά είναι κοντά στο γκοντ μοουντ και μετά ανάσταση...και αυτή τη φορά θα βγεί ο καμινα!!!!!!!!) haha heal hurt is serius bsn... μη με παρεξηγείς..τα έχω κοπανίσει ίγάκι..εσύ πως και ξύπνια τέτια ώρα?
Nov 30 2008 05:28
Photo

red pyramid → mono

Someone did found it :P ταινιάρα και απο τις καλύτερες που έχω δεί.
Nov 24 2008 03:38
Photo

mono → red pyramid

oi oi την ξερω την ταινια αλλα δε το βαζω γιατι θα με δειρουνε...χεχ...αμα δε το βρει κανενας αλλος...
Nov 24 2008 03:15
Photo

mono → Erisadesu

με τη μια ψηφο δινεις +4 η -4 με τη δευτερη ψηφο δινεις +2 η -2...:)
Nov 20 2008 16:44
Photo

mono → Erisadesu

ελαιολαδο
Nov 20 2008 04:17
Photo

Erisadesu → mono

σκασε μαρή ελεολλλ
Nov 20 2008 04:15
Photo

mono → Erisadesu

ρεεεεεεεε απλα τα σπας!!!!!!!111one:hahaha::hahaha::hahaha: