Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Trivia Spitting Monster → mono
Το άθλιο βιβλίο που αναφέρεις στο worst books thread και που πρέπει να βρω αμέσως γιατί αλλιώς θα σκάσω (ανάποδη ψυχολογία, μην το ψάχνεις!) μήπως είναι το "Κι ύστερα ήρθαν οι Μέλισσες"; Γιατί αυτό έχει γίνει σειρά, αλλά ο συγγραφέας δεν είναι γυναίκα!
Μάι 08 2012 23:36
-
mono
Αυτό είναι ναι! Ήμουν σίγουρη ότι το είχε γράψει γυναίκα αλλά τώρα που το σκέφτομαι τέτοια απαξιωτική παπάτζα μόνο άντρας θα μπορούσε να το είχε γράψει. Αν το διαβάσεις κάποια στιγμή που το απεύχομαι, σε παρακαλώ μην μου στείλεις κανά φάκελο με άνθρακα μέσα, εγώ προειδοποίησα Τ_Τ
Μάι 08 2012 23:40 -
Trivia Spitting Monster
Μην ανησυχείς, το κάνω με δική μου θέληση και μόνο! Και δεν σκοπεύω ούτε να στείλω γράμματα με άνθρακα ούτε απειλητικά σημειώματα! Είμαι μαζόχα στα βιβλία και το χαίρομαι! XD
Μάι 08 2012 23:42 -
mono
Και εγώ που έκανα spoiler για το τέλος για να βεβαιωθώ ότι δεν θα το διαβάσει κανείς
Have it your way then, you have been warned!
Μάι 08 2012 23:45
mono → Anelis
Αι μαρή που ξέρεις και τους NOFX, είχες και στο χωριό σου? ( ωραία πράγματα έβαλες, τα μισά δεν τα ήξερα XD). Έβλεπα βιντεάκια με τα αυγά όλο το βράδυ και κάπου εκεί στις 5 το πρωί με έπιασε κατάθλιψη.
Μάι 08 2012 10:38
-
Anelis
Χα, ου ρε, όταν εγώ άκουγα NOFX στα 15 μου, εσύ...ε...εσύ είχες τελειώσει το σχολείο οπότε...εχμ...ναι, λοιπόν ας συμφωνήσουμε ότι είμαστε και οι δύο γαμάτες και ας το λήξουμε εκεί. xD Εγώ μετά τον αποκεφαλισμό κοιμήθηκα ευτυχώς και ούτε με αυγά ούτε με λοιπούς μισάνθρωπους ξανασχολήθηκα.
Μάι 08 2012 11:02
mono → ryu
Hi. Σου έσβησα το ποστ στο anime recommendations καθως ήταν spam. Έκανα μία παρατήρηση να συνεχίσει η συζήτηση σε vms.
Μάι 05 2012 13:58
-
Putin
ποιο ήτΝ ΤΟ περιεχόμενο του ποςτ
Μάι 05 2012 14:16 -
Warchief
ενα καλαμπουρι
Μάι 05 2012 14:43 -
Putin
thx
Μάι 05 2012 14:44
-
OdyMonaxos
Θα μπορούσες να μου πεις πως είμαι αδιάκριτος. Δεν απαίτησα μια απάντηση, αλλά έστω μια λογική άρνηση. Αλλά προτίμησες να μου απαντήσεις ακαταλαβίστικα (πρώτη φορά ακούω τη ...λέξη). Σου ζήτησα συγγνώμη και μου είπες και πως δεν παίζομαι.
Συγγνώμη σε κάθε περίπτωση και καληνύχτα.
Μάι 03 2012 03:03 -
mono
Δεν μου ζήτησες συγγνώμη. Με είπες αγενή για δεύτερη φορά. Και μάλιστα ότι υπολόγισα την υποτιθέμενη αγένεια γιατί προφανώς η μόνη μου ασχολία είναι να προσβάλω κόσμο. Αν δεν είχες καταλάβει τί απάντησα τότε ας μην υπέθετες κατευθείαν το χειρότερο για μένα ώστε να μην χρειαστεί να κάνουμε αυτή την κουβέντα βραδιάτικα. Καληνύχτα και σε σένα.
Μάι 03 2012 03:09 -
Kenny
Θα μπορούσες να μου πεις πως είμαι αδιάκριτος.
Το οποίο θα είχε σαν αποτέλεσμα να... πάψεις επιτέλους να είσαι αδιάκριτος;
Συνειδητοποίησε πρώτα ότι εσύ είσαι αυτός που προκαλεί το πρόβλημα, and we'll work from there.
Μάι 03 2012 12:23
Anelis → mono
ΜΑ-ΛΑ-ΚΑ...!!! Μόλις είδα 6 επεισόδια....που είχα ξαναδεί!! Είμαι τραγική. Τελικά είχα όντως δει τη μισή σεζόν! >_<
Απρ 26 2012 03:04
-
Anelis
Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι. Είχα δει και το 10. Όου γκαντ. Παίζει να είχα δει όλη την 3η σεζόν και απλά να μην είχα ξεκινήσει την 4η. Πφφφ
Απρ 27 2012 16:35 -
Putin
Γιατί βρίζεις τη Μόνω Ανελείς
Απρ 28 2012 22:54 -
Anelis
ναρκωτικά
Απρ 29 2012 02:36
Lord Leon → mono
με εκανε να αναρωτηθω το γεγονος οτι πολυ σπανια βρισκω κοπελες να αγοραζουν τα προφυλκτικά τους, και στα δικά μου αυτιά οι απόψεις περι προφυλαξης αποκτουν αλλο βαρος με το να γνωριζω ποσο αυτος που τα λεει φροντιζει για τις δικες του ευθυνες.
Απρ 25 2012 13:39
-
Lord Leon
μα γιατι οι γυναικες με ενδιαφερουν προφανως...
Απρ 25 2012 14:04 -
mono
Γιατί? Έχεις πλήρη γνώση για τη συμπεριφορά των ανδρών πάνω στο θέμα ας πούμε?
Απρ 25 2012 14:06 -
Lord Leon
οχι. απλως δε με νοιαζουν καλε. οι γυναικες μου αρεσουν σεξουαλικώς, η δικια τους υπευθυνοτητα με ενδιαφερει.
Απρ 25 2012 14:15
-
mono
άσε...
Απρ 23 2012 17:58
iristella → mono
NEO ΛΑΙΚΟ HIT "με λυσσα με λυσσα ασημωσε την βαρκα αι εισαι του Πεγου αι αι εισαι του Πεγου ΙΧΑ=> http://youtu.be/hcm55lU9knw"
Απρ 18 2012 20:13
mono → Kenny
Δεν πάει με το screentime αλλά εντάξει...Θα σε αφήσω να πιστεύεις ότι έχεις επιλογή :3
Απρ 13 2012 01:19
-
Kenny
Θα σ' αφήσω να πιστεύεις ότι "μ' αφήνεις να πιστεύω"... ^^
Απρ 13 2012 01:28 -
mono
Μπορούμε να το συνεχίσουμε για πάντα...Αλλά βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι δεν μπορείς να μου χαλάσεις χατήρι :3
Απρ 13 2012 01:44
Lord Leon → mono
" Ο λόγος που τα λέω όλα αυτά, δεν είναι γιατί ξύπνησα στραβά, αλλά γιατί με το να ποστάρονται άσχετες απορίες εδώ πέρα, μειώνεται η λειτουργικότητα του thread. Πολλές οι σελίδες, βαριέται ο άλλος να ψάξει, ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια και ούτω καθεξής."
Απρ 12 2012 09:51
-
Lord Leon
η αλήθεια είναι ότι και γω κολλάω λίγο με διάφορα που συμβαινουν στο νεο φορουμ, αλλα μου αρέσει γιατι μπορείς να κανεις πςερισσοτερα πραγματα, κι ας ειναι καποια άλλα πιο δυσχρηστα. Αν και βαριέμαι να διαβασω τον οδηγο σου και γενικά την τεχνικη βοηθεια, τουλαχιστον προσπαθω να τα ψαξω μονος μου, και ΑΝ λέω ΑΝ δεν βρω κατι τότε μπορει και να σας πρηξω λιγο τις ωοθηκες. :P Αλλά γενικά ευκολο είναι δεν έχει χρειαστει μεχρι στιγμης.
Απρ 12 2012 10:20 -
Lord Leon
Α, κάτι που εσύ σίγουρα θα εκτιμήσεις, για πρωινο ξυπνημα
http://www.radio9.gr/MediaList.aspx?a_id=1335&prodId=4&p=1
Απρ 12 2012 10:23 -
mono
Πάντως ό,τι θες μπορείς να μου στείλεις vm.
Τον ακούω κάθε μέρα τον γλυκούλη μου από το trojansound.posterous.com Ε δεν μπορώ, τον αγαπώ! Αν μάθεις για τίποτα παραστάσεις στην Αθήνα, στείλε καμιά ειδοποίηση αν μπορείς γιατί πάντα ξεχνιέμαι και τα χάνω :(
Απρ 12 2012 10:32
Kenny → mono
Ώρα για πειράματα στο profile σου. Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι "γιατί σε μένα;", είναι επειδή έχεις ωραίο background, lol. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce blandit nunc a massa fermentum eu auctor neque rutrum. Ut pulvinar ligula sit amet ligula faucibus mattis. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Phasellus pulvinar fringilla accumsan. Proin cursus magna non nunc faucibus et eleifend dolor ullam...
Απρ 10 2012 14:09
-
Kenny
Γ@$% ΤΟ 500 CHAR LIMIT ΤΟΥ ΜΕΣΑ.
Απρ 10 2012 14:11 -
Kenny
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce blandit nunc a massa fermentum eu auctor neque rutrum. Ut pulvinar ligula sit amet ligula faucibus mattis. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Phasellus pulvinar fringilla accumsan.
Proin cursus magna non nunc faucibus et eleifend dolor ullamcorper. Sed dapibus libero sit amet nunc malesuada lacinia eu eget massa. Nulla sodales lacus nec mi volutpat tincidunt. Viva...
Απρ 10 2012 14:11 -
Kenny
Τουλάχιστον οι παράγραφοι δουλεύουν.
Απρ 10 2012 14:11
OdyMonaxos → mono
Συγγνώμη, δεν ήθελα να προσβάλω ούτε να ενοχλήσω, απλά κανένας δεν είπε πως έλαβε γνώση και δεν ήξερα αν το προσέξατε. Δεν σας έχω για γκαβούς και δεν χρειάζεται να πας να μ' αρπάξεις από το λαιμό.
Απρ 06 2012 18:39
-
mono
Τα βλέπουμε όλα και προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τους πάντες χωρίς να βλέπουμε από πολλούς την παραμικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης. Επομένως το να ποστάρεις δύο φορές στην ίδια σελίδα για το ίδιο θέμα πρώτον δεν έχει νόημα και δεύτερον δείχνει αγένεια. Την επόμενη φορά στείλε μου ένα pm αν νομίζεις ότι δεν λάβαμε γνώση για κάτι.
Απρ 06 2012 18:43 -
OdyMonaxos
Πολλά μπράβο που φτιάξατε τα notifications!!!!
Απρ 10 2012 02:07
-
Anelis
του-τέστιν!
Απρ 05 2012 15:20 -
Lord Leon
Τι τώρα μπορείς να πετάγεσαι σαν τσουτσου σε αλλονών συζητήσεις; τωρα το πήρα πρέφα.
Θα γίνουν και γαμώ τις διαδικτυακές παρτούζες.
Απρ 05 2012 22:38 -
Lord Leon
επίσης δεν βλέπω να υπάρχει auto-censor-ας
Απρ 05 2012 22:40

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται