Community Status Updates
animestarling → mono
Χαίρεται! Σε ποιο thread πρεπει να ψαξω για να βρω πως ακριβως θα ποσταρω εικονες και βιντεακια απο youtube;
May 21 2012 00:38
-
mono
Για να μην ψάχνεις θα σου πω εγώ
Για βιντεάκια youtube tags [youtube][/youtube] και μέσα το url και για εικόνες πατάς το εικονίδιο με την εικονίτσα εκεί που γράφεις το ποστ και βάζεις το link της τοποθεσίας της εικόνας.
May 21 2012 01:49 -
animestarling
A! τι καλη!! (*.*)
Ευχαριστω πολυ!!!!
May 21 2012 01:52
phm → mono
"H εμπειρία πάντως δείχνει ότι για όσα κατασταλτικά μέτρα τόσες και οι μέθοδοι παράκαμψης τους." Κρίμα, κι εγώ χάρηκα που θα γυρίσουμε στα DVD
May 20 2012 17:40
-
mono
Oh you, retro fans
May 20 2012 17:41
mono → Itachi Akatsuki
Hey. Μπορείς να φτιάξεις το link σε αυτό εδώ το ποστ γιατί δεν δουλεύει?
May 19 2012 10:02
-
Itachi Akatsuki
Ok wait a minute και το φτιαξα
May 19 2012 10:08 -
mono
Αν θες για πιο έυκολο μπορείς να κάνεις το εξής. Είτε να κάνεις δεξί κλικ στην εικόνα ---> αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας (copy image location) και να ποστάρεις κατευθείαν αυτό το link είτε να βάζεις το link μέσα σε image tags και να βγαίνει κατευθείαν η εικονίτσα. Πάτα το εικονιδιάκι με την εικονίτσα και βάλε μέσα το link και πάτα ok. Αν έχεις απορίς πες μου.
May 19 2012 10:28
mono → Itachi Akatsuki
Hey. Μπορείς να φτιάξεις το link σε αυτό εδώ το ποστ γιατί δεν δουλεύει?
-
mono
http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/9998-αγαπημενο-manga-cover/#entry581113
mono → Putin
Χρόνια πολλα γλυκιά μου! Και να θυμάσαι! Μην ποστάρεις μεθυσμένη στο φόρουμ γιατί χαχα θα λες βλακείες χαχα λολ
May 17 2012 16:16
-
iristella
Χρόνια πολλά και από εμένα. Οτι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη. <(^ω^)>
May 17 2012 16:20 -
Putin
xD thx
May 17 2012 16:32
-
Anelis
Είναι βλαμμένος και προκατειλημμένος και χάνει όλο το φαν ~κωλοglee fanboy >_< Θα στα πω όταν γυρίσω κ μπω μουσουνου.
May 17 2012 07:41
-
mono
Πέθανα στα γέλια όταν το είδα XD
May 17 2012 07:38 -
Kunoichi.meriinawa
μα ήταν κωμικοτραγικό xD και να της λέω την επόμενη μέρα στο σχολείο "δεν ξαναβλέπω άνιμε μαζί σου" και με ρωτάει "τι έκανα πάλιιιι?" και της λέω "α τίποτα μωρέ μην σε απασχολεί μόνο στο hall of fame μπήκαμε" και μου κάνει "EEEEEEEEH?!" τα υπόλοιπα είναι ιστορία
May 17 2012 22:49
mono → Itachi Akatsuki
Σου έσβησα ένα post στο anime top 10. Τις προσωπικές συζητήσεις σε pms/vms.
May 15 2012 15:45
-
Itachi Akatsuki
μα αφτη δεν ηταν προσωπικη συζητηση.....ρωτησα κατι λογικο με ποια σειρα τα εχει βαλει. Αυτο μπορει να θελει να το μαθει κιαλος οχι μονο εγω
May 15 2012 15:55 -
mono
Ήταν οff topic. Οποιαδήποτε ερώτηση έχεις να κάνεις που δεν αφορά το θέμα του thread αλλά προσωπική σου γνώμη ή απορία να την κάνεις με vms/pms.
May 15 2012 18:23
mono → mize
Hello ^^ Στο naruto latest episode discussion αντί να κάνεις reply έκανες report. Επίσης απαγορεύονται τα greeklish. Καλή διαμονή στο forum και happy posting
May 14 2012 17:48
-
mono
Χαχαχα! Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις να διοικήσεις ολόκληρη τρομοκρατική οργάνωση, μην σκας
May 14 2012 10:14
mono → Osama Bin Laden
Hey! Καταρχάς πολύ ωραία ιδέα το story contest, το διασκέδασα! Δύο πραγματάκια. Πρώτον, έχετε σκεφτεί την πιθανότητα να γίνεται η υποβολή των ιστοριών ανώνυμα? Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Και δεύτερον σας ενδιαφέρει να υπαρχει ο διαγωνισμός στο calendar σαν event? Πήρα την πρωτοβουλία και έβαλα την αρχή και τη λήξη της ψυφοφορίας αλλά μπορείτε να βάζετε και πότε ξεκινάνε και τελειώνουν οι υποβολές. Αν σας ενδιαφέρει, είναι πολύ εύκολο να το κάνετε εσείς αλλιώς μπορώ να το κάνω εγώ ^^ Και πάλι συγχαρητήρια. Ίσως αν μου έρθει καμιά έμπνευση προσπαθήσω κι εγώ κάποια στιγμή
May 11 2012 23:27
-
Osama Bin Laden
Εμείς ευχαριστούμε γαι την υποστήριξη. Το ανώνυμο, πιστεύω ότι θα περιπλέξει πολύ τα πράγματα, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο όφελος. Δεν κόβει την τάση των "φίλων", γιατί ο διαγωνιζόμενος θα μπορούσε να πει στους φίλους του πια είναι η ιστορία του και, ύστερα χμμμ όχι, αγνόησε τι είπα πιο πάνω δεν είναι κακή ιδέα (έχει αρχίσει το μυαλό μου να γεμίζει πιθανότητες), αλλά καλύτερα να το αφήσουμε προς το παρόν. Ας δούμε πρώτα τι συμμετοχή θα έχουμε και με ένα δύο με "ελέυθερα" θέματα και μετά βλέπουμε. Όσο για το ημερολόγιο, είναι καλή ιδέα, αλλά για να είμαι ειλικρινής θα το ξεχάσω
Οπότε, αν δεν σου κάνει κόπος, αν δεις και μετά από μια δυο μέρες από την έναρξη του γύρου δεν έχουμε καταχωρήσει τίποτα, κάνε εσύ την καταχώρηση. Σε περιμένουμε σαν υποψήφια. Δεν θέλει πολύ σκέψη μόνο όρεξη ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙΣ (αποτυχημένη διαφήμιση)
With regards,
Twilight Saga Productions Chief Executioner Laden
May 12 2012 10:38 -
OdyMonaxos
Πρώτον, ευχαριστώ κι εγώ για το ημερολόγιο, χ2. Δεύτερον, βάζω βέτο για τ' ανώνυμα, επειδή θα πρέπει να τ' ανεβάζουμε εμείς και ένα κείμενο που ανέβασα αντί για το παιδί που το έγραψε, μου έβγαλε την πίστη. Έκανα πραγματικά γλωσσική επιμέλεια.
Σ' ευχαριστώ που ασχολείσαι τόσο και περιμένω το κείμενό σου.
Τα προγνωστικά σου ήταν ατυχή τελικά
May 14 2012 11:35
-
mono
Έβαλα επισήμανση στο spoiler σε αυτό το ποστ
http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/5798-must-see-manga-moments-funny-sad-ets-warning-manga-spoilers/page__st__15#entry579660
ότι πρόκειται για το manga του onepiece.
Όταν ποστάρεις σε τέτοια γενικά τhreads, να προσδιορίζεις για ποιό anime/manga μιλάς μέσα στο spoiler.
Αυτό γίνεται ως εξής :
[.spoiler=one piece] το κείμενο σου [/spoiler] χωρίς την τελεία.
Ευχαριστώ πολύ ^^
May 11 2012 22:31
mono → RevengerGR
Hello, μετακίνησα το thread στο οποίο έχαψνες πληροφορίες για το που πωλείται το HxH manga στον οδηγό για manga στην Αθήνα. Δεν χρειάζεται ξεχωριστό thread η αναζήτηση κάθε manga. Ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις ^^
May 10 2012 19:06
-
mono
Μάλλον θες να πεις ενστερνίζεσαι. Εγκωμιάζω σημαίνει λέω καλά λόγια και δεν ξέρω καν αν γίνεται χρήση της παθητικής φωνής ^^
(Η παρατήρηση γίνεται με όλη την καλή διάθεση, προς αποφυγή παρεξήγησης
)
May 09 2012 12:43 -
Kamui
Για κάποιο λόγο είχα κι εγώ μια μικρή αμφιβολία για το αν χρησιμοποίησα σωστά τη λέξη.
Ευχαριστώ πάντως, ξέρω οτι δεν υπήρχε κακή διάθεση και με βοηθάς κιόλας.
May 09 2012 12:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed