Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → mono

Επειδή μου 'χει σπάσει τα νεύρα, τι ρόλο βαράει στην πλοκή αυτή η πριονοκορδέλα-τυπισούλα που έχεις πάρει; Σπόιλερς σε πμ
Jun 09 2012 02:24
Photo

monoHazuki

Youtube Video
Jun 06 2012 16:32
Photo

mono → Trivia Spitting Monster

"Now if you'll excuse me, πάνω να ξαναδώ το Grave of the Fireflies. " ΓΙΑΤΙ να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου? Προσπάθησα να το δω και το άφησα στο μισάωρο γιατί ένιωθα να με κατακλύζει μία τόσο βαθιά θλίψη, σαν να σκοτεινιάζουν τα πάντα...Ο ήλιος χάθηκε, τα πουλάκια σταμάτησαν να κελαηδούν κτλ κτλ...Βλέπω πολλές δραματικές ταινίες και δεν έχω πρόβλημα να βλέπω τη σκληρή πλευρά της ζωής αλλά αυτή η ταινία με έσπασε. Δεν πρόκειται να την δω ποτέ , δεν το αντέχω!
Jun 06 2012 12:41
  • Trivia Spitting Monster's Photo
    Trivia Spitting Monster
    Μην το ψάχνεις. Είμαι μαζόχα. Θέλω να κλάψω σήμερα. Έτσι μου 'ρθε. Να εκτονωθώ απ' την εξεταστική, όχι τίποτε άλλο!
    Jun 06 2012 13:10
Photo

mono → filmmusic

Στο νέο thread που έκανες βάλε καινούρια φωτογραφία γιατί αυτή δεν φαίνεται και αν μπορείς την παρουσίαση στα ελληνικά. Είμαστε ελληνικό φόρουμ οπότε δεν έχει νόημα να κάνεις απλά copy paste από το anidb.
Jun 06 2012 12:36
  • filmmusic's Photo
    filmmusic
    στην αρχή φαινόταν η φωτογραφία, τώρα δε φαίνεται.. θα το φτιάξω.
    δυστυχώς δεν είχα χρόνο να κάτσω να κάνω μετάφραση. όταν μπορέσω θα το κάνω..
    Jun 06 2012 12:46
Photo

mono → CityBong

Δεν χρειάζεται να ανοίγεις thread για κάθε νέα ερώτηση που έχεις για το fansubbing. Επίσης ρίχνε μια ματιά αν υπάρχει κάποιο thread που να καλύπτει αυτό που ψάχνεις.
Jun 04 2012 18:46
  • CityBong's Photo
    CityBong
    Σωστα σωστά. Είμαι ακόμα νέος στο φόρουμ!
    Jun 04 2012 19:01
  • CityBong's Photo
    CityBong
    Αν γίνετε μη μου ενώσεις το τοπικ που άνοιξα (Δεν γίνεται να ενσωματώσω .ass σε .mkv). Έστω άστο μέχρι να μου απαντήσουν. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων...
    Jun 05 2012 21:35
  • mono's Photo
    mono
    Τα ένωσα αφού σου απάντησαν... Το συγκεκριμένο thread θα το χρησιμοποιείς γενικά για απορίες σου με το aegisub ώστε να μην ανοίγεις νέα threads συνέχεια.
    Jun 06 2012 09:49
Photo

mono → Anakin Skywalker

Κοίταξε.Η σειρά που παρουσιάζεις στο πρώτο post είναι το remake, το οποίο είναι και on going για αυτό καλό θα ήταν να έχει δικό του thread για να μην μπερδεύονται οι συζητήσεις. Είναι καθαρά θέμα οργάνωσης να μην τα έχουμε όλα μαζεμένα. Επομένως, αν θέλεις, όποτε θέλεις μπορείς να φτιάξεις (ή και κάποιος άλλος αν έχει όρεξη) ένα πιο ολοκληρωμένο thread για όλο το saga στο οποίο θα γίνεται μια γενική συζήτηση.
Jun 03 2012 11:53
  • Anakin Skywalker's Photo
    Anakin Skywalker
    iristella αν νομίζεις ότι είναι μόνο για την ongoing σειρά άστο ως έχει, τι να πω; Αν γράψω και για τις άλλες σειρές πιο κάτω θα είναι spoiler πάντως γι' αυτό κι εξηγώ μόνο το πως αρχίζει το έπος. Στο κάτω-κάτω κάντε ότι θέλετε... Εκνευρισμό μπορεί να διακρίνεις mono γιατί κι εσένα δεν πιστεύω να σου άρεσε να σου αλλάζουν ένα thread σώνει και καλά! Τελοσπάντων δικό σας είναι το forum οπότε το αφήνω πάνω σας. Καλό απόγευμα και καλά να περνάτε!
    Jun 03 2012 17:26
  • iristella's Photo
    iristella
    Εφόσον αναγνωρίζεις ότι από την περιγραφή και μόνο θα πέσουν spoilers, λες να μην πέσουν spoilers σε μία γενική συζήτηση στην οποία το opening post κατά δική σου παραδοχή αναλύει μόνο το remake? O εκνευρισμός σου είναι ανεδαφικός από την στιγμή που η moderator έδρασε και μεσα στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς της και έχοντας το συμφέρον του thread σου κατά νου. Οι όποιες ενστάσεις - τις οποίες όπως βλέπεις διαχειριζόμαστε υπεύθυνα, με σεβασμό προς το πρόσωπό σου και χωρίς παρωπίδες - μπορούν να διατυπωθούν και χωρίς αυτόν. Καληνύχτες! :)
    Jun 03 2012 22:44
  • Anakin Skywalker's Photo
    Anakin Skywalker
    Εντάξει iristella! Σαφώς το remake δεν θα υπήρχε όμως χωρίς την πρώτη σειρά και την ταινία... Αν θες να μου πεις τι άλλο να διορθώσω για να το κάνουμε γενικό thread έχει καλώς. Καλό βράδυ κι από εμένα! :)
    Jun 03 2012 23:34
Photo

Osama Bin Laden → mono

Καλά, με εσένα, εμένα και τον Junpei στον ίδιο οίκο πρoβλέπω τρελά γέλια. Oh teh possibilities... Σχεδόν λυπάμαι για τον οίκο των Stark. Θα τριξουν τα κόκκαλα του Bran the Builder στον τάφο του :D
Jun 02 2012 12:20
  • mono's Photo
    mono
    Posted Image

Και μην ξεχνάμε την μανούλα...

Μουαχαχαχαχα
    Jun 02 2012 12:28
  • Osama Bin Laden's Photo
    Osama Bin Laden
    Δεν ανέφερα την μανούλα γιατί ελπίζω ότι θα είναι το μόνo σοβαρό άτομο με το επίθετο Stark σε αυτό το παιχνίδι... Ahahahaha Brace yourselves! The Night is coming and it likes to party!
    Jun 02 2012 12:32
Photo

monoHazuki

Posted Image
Jun 01 2012 16:55
  • mono's Photo
    mono
    When I am through with you, there won't be anything left...
    Jun 01 2012 16:56
  • Hazuki's Photo
    Hazuki
    Posted Image
    Jun 02 2012 21:50
Photo

monoAnelis

Youtube Video
Jun 01 2012 09:32
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Σε αγαπάω που με σκεύτεσαι, αλλά δε σου 'χα πει βρε ότι το σιχαίνομαι το συγκεκριμένο; :P

~παγωτοπαγωτοπαγωτο!
    Jun 02 2012 19:28
  • mono's Photo
    mono
    Ωχ σοβαρά? Τ_Τ

Συγγνώμη αφέντρα, δεν θα επαναληφθεί! ~Προσπάθεια επανόρθωσης~

Youtube Video

Jun 04 2012 11:39
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Α τι ωραίο! Δεν το είχα ξανακούσει.
    Εντάξει λοιπόν ποτανάκι, όλ ιζ φοργκίβεν! *χτςςς*
    Jun 04 2012 13:31
Photo

mono → Lord Leon

Μου την πέφτανε από παντού, σόρυ!
May 29 2012 19:16
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    Τι σορρυ καλε, καινουρια σπληνα εκανα! Τη δροσια του να χεις!

XD
    May 29 2012 19:35
Photo

monoAnelis

Αν είχαμε ρεπ θα σου δινα, πέθανα στα γέλια.
May 29 2012 16:44
Photo

Anelismono

Youtube Video
May 28 2012 22:25
Photo

mono → DoB

So proud of you :3
May 25 2012 18:55
  • DoB's Photo
    DoB
    Αw thank you so much! >.<
    May 26 2012 09:46
Photo

Anelismono

Ένα πράγμα θα σου πω... Ο βιτζιλάντης της Καλαμάτας. Μλκα απλά κοίτα το. (δι ρεστ από μουσουνου, θα λιώσεις!)
May 24 2012 22:53
  • mono's Photo
    mono
    Αν είχες πάει πιο νωρίς εκεί και είχες δει εκείνο θα το καταλάβαινες αυτό!
    May 24 2012 22:59
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Το έκανε delete μετά (μαζί με τη γκλίτσα.....μουαχαχαχαχα!)
    May 24 2012 23:01
Photo

mono → Kamui

Επειδή σε βλέπω και ψάχνεσαι και έχεις μερικά καλά ερωτήματα θα ήταν καλό να διαβάσεις κοιωνιολογία του δικαίου. Έχω ένα πολύ καλό βιβλίο που διδάσκεται στη Νομική και θα μπορούσα να στο δανείσω αν ενδιαφέρεσαι.
May 24 2012 12:29
  • Kamui's Photo
    Kamui
    Ευχαριστώ πολύ αλλά δε ξέρω αν είμαι σε φάση να διαβάσω κάτι πιθανώς πολύπλοκο και μεγάλο, υπάρχουν εξάλλου πάρα πολλά τέτοια βιβλία που δεν έχω διαβάσει και σκοπεύω να δόσω προτεραιότητα, ίσως αν βρω το χρόνο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέσα στο καλοκαίρι να σου πω.
    Έχω στο pc πάντως κεφάλαιο (καλά αυτό δε νομίζω να διαβάζεται),κομμουνιστικό μανιφέστο και τον πρίγκιπα του μακιαβέλι(και πολλά άλλα στη βιβλιοθήκη), οπότε νομίζω προς το παρόν έχω αρκετό υλικό και μάλιστα άκρως αντιθετικό για να μου δώσει τροφή για σκέψη.
    Σήμερα btw γράφαμε σε δίκαιο και πολιτική.
    Το τι παπαριές διάβασα σ' αυτό το βιβλίο δε λέγεται, ίσως έχω ανάγκη να διαβάσω κάτι καλύτερο.
    "Στην κοινωβουλευτική δημοκρατία οι πολίτες έχουν κοινή αφετηρία και ίσες ευκαιρίες."
    ...
    φιλελευθερισμός--->απαραίτητη προϋπόθεση να δανειστούν τα κέρατα τους απο την τράπεζα όσοι δεν τα βρουν έτοιμα απο τους γονείς τους.
    Μάλλον αυτό κόπηκε στη λογοκρισία...

Και πάλι ευχαριστώ πολύ.^^

May 24 2012 13:21
  • Kamui's Photo
    Kamui
    πωπω βγάζει μάτια το "ω" στον κοινοβουλευτισμό...
    Please give me back my best friend, the "edit" button.
    May 24 2012 13:23
  • mono's Photo
    mono
    Στο πρότεινα γιατί αφενός δεν είναι μεγάλο αφετέρου θέτει τις βάσεις για μία πιο επιστημονική προσέγγιση του δικαίου από κοινωνιολογική σκοπιά, ακριβώς αυτό δηλαδή για το οποίο μιλούσες στο ποστ σου. Τώρα το κεφάλαιο δεν θα το πρότεινα στον οποιονδήποτε δεν έχει κάποιες βασικές γνώσεις οικονομίας.

Από κει και πέρα καλό είναι που ψάχνεσαι και κρατάς ένα ανοιχτό μυαλό, αν χρειαστείς ποτέ βιβλιογραφία στείλε μου pm ^^
    May 24 2012 14:55