Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

mono → Gilmaru

Βασικά διαφωνώ αλλά δεν έχει νόημα να κάτσω να σου αναλύσω τους λόγους...Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι:byejg9:
Ιούλ 27 2009 22:58
Φωτογραφία

Gilmaru → mono

Γειά! :hi: Γράφω εδώ γιατί είχα γράψει κάτι σχετικά με όσα λες στο thread για τον Zerro, αλλά σβήστηκε για να μην συνεχιστεί η off topic κουβέντα. Αυτό που ήθελα να πώ είναι πως μην ξεχνάς ότι το να δείχνεις ενδιαφέρον δεν είναι μόνο γι' αυτόν που φεύγει, αλλά και για όσους πραγματικά βαραίνει η απώλεια του. Επίσης δεν σημαίνει ότι επειδή δεν τον ξέρεις είναι υποκρισία. Όταν ακούς λίγα λόγια για κάποιον τον γνωρίζεις λιγάκι έστω έμεσα και είναι φυσικό να συμπάσχεις, λίγο ή πολύ ανάλογα το άτομο. Είμαι σίγουρος ότι αν γνωρίζαμε ξεχωριστά την ιστορία κάθε παιδιού στην αφρική που πεθαίνει, το ίδιο θα συνέβαινε. Αυτά. :byejg9:
Ιούλ 27 2009 21:23
Φωτογραφία

Melkor → mono

[url]http://danbooru.donmai.us/post/show/488050/ayanami_rei-bare_shoulders-blue_hair-m874-neon_gen[/url]
Ιούλ 22 2009 18:58
Φωτογραφία
Φωτογραφία

zade → mono

Οταν λες μέσα στη φαλαινα , μήπως εννοείς την μεγάλη που έχουν στο μουσείο στην Στοκχόλμη ;
Ιούλ 19 2009 11:31
Φωτογραφία

mono → Tsunade-sama

Την έβαλα...Σ' ευχαριστώ πολύ :wooi2: Ε, τι? Μόνο τα αγοράκια θα droolαρουν δηλαδή, εμείς ψυχή δεν έχουμε?:bath:
Ιούλ 16 2009 00:24
Φωτογραφία

mono → Namida

Ούτε εγώ :P
Ιούλ 15 2009 18:58
Φωτογραφία

Namida → mono

:bleh::bleh::bleh: Δεν άντεξα να μην το κάνω
Ιούλ 15 2009 18:51
Φωτογραφία

monoFingolfin

Δεν αντιλέγω. Και δεν περιμένει κανείς να σαι πάνω από το pc 24/7 . Εγώ γιατί τα άκουσα δεν κατάλαβα...Εμπάσει περιπτώσει εσύ το κρίνεις δίκιο να τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι εγώ πάλι όχι. Let's leave it here.
Ιούλ 13 2009 22:31
Φωτογραφία

Fingolfinmono

Κοίτα, αυτές τις μέρες τρέχω και δεν φτάνω. Στο φόρουμ μπαίνω βιαστικά και δεν μπορώ να ενεργώ adhoc. Τώρα που κάθησα και είδα λίγο πιο ήρεμα τι έγινε, είπα να δώσω μία λύση. όπως έκρινα ότι έπρεπε να δωθεί.
Ιούλ 13 2009 22:27
Φωτογραφία

monoFingolfin

Well...Όταν έπρεπε να κάνεις την παρατήρηση εσύ έκανες αστειάκια...Επίσης εγώ δέχτηκα τα ειρωνικά σχόλια και δεν έκανα τίποτε άλλο από το να "υπερασπιστώ" τον εαυτό μου και αν είδες το σταμάτησα ενώ ο άλλος συνέχισε αλλά παρολαυτά τα ακούω και από πάνω δυο μέρες μετά...Niiiiiiiice
Ιούλ 13 2009 22:18
Φωτογραφία

Fingolfinmono

Τι σημαίνει το slowpoke? Μήπως ότι αντέδρασα καθυστερημένα;
Ιούλ 13 2009 22:08
Φωτογραφία

monoFingolfin

Slowpoke...:frozen:
Ιούλ 13 2009 22:00
Φωτογραφία

Erisadesu → mono

θεά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (οτάκου αλλά θεά)
Ιούλ 13 2009 21:31
Φωτογραφία

mono → Erisadesu

Τί γίνεται Λιζάκι? Περιμένω την ψήφο σου [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7422"]εδώ[/URL] :burningbe3::nbleed::nbleed:
Ιούλ 13 2009 19:50