Community Status Updates
mono → odin
Hay, να κάνω ένα thread στο off-topic να μεταφέρεις τα posts από την τρύπα εκεί, να μην την κάνουμε κώλο?
Sep 05 2009 17:44
mono → zade
Έλα ρε το Χειμώνα θα παίζουν με τα καινούρια παιχνιδάκια που τους αγόρασε ο Κωστάκης...teasers etc... Απλά τώρα περίσσσευαν στις αποθήκες μερικά δακρυγόνα και λένε δεν τους δίνουμε μια να πανε στο καλό...Πάντως οι φούστηδες τέρμα προκλητικοί ρε συ...Δεν είχε τον τρελό κόσμο και να περνάνε όλοι μαζί, ξέρεις γιατί χέζονται να πάνε σε ομάδες κάτω των 50 ατόμων και να κρατάνε έξω τα όπλα και να τσαμπουκαλεύονται, να τρώμε ρε βρισίδια κανονικά...Ο Freud κάτι θα χε να πει για το όπλο και το πέος (or the lack of it for that matter) XD
Εξάρχεια ρε, κάθε μέρα και άλλο πάρτυ...
Sep 04 2009 15:07
zade → mono
Xaxa. Aρχίσαμε από τώρα το χημικό ; Αχόρταγη είσαι . Δεν την λυπάσαι την καημένη την αστυνομία ; Δηλαδή το χειμώνα τι θα κάνουμε ; xD
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=oGDg_LiHs78[/URL]
Rise oh fallen fighters ,
Rise and take your stance again
Cos' he who fights and run away
Live to fight another day
Jah Jah pu' di headen back de pon' di wall !
Sep 04 2009 13:11
Vagelio → mono
Yup! Ολα τα παραπανω ειναι οι λατρειες μου :wooi2::wooi2::wooi2:
Osaka = Goddess
Απεκτησα κι αλλη onee-chan:if:
Δεν πειραζει που δεν εχεις φτασει στα latest episodes του gintama. Να σου πω την αληθεια καλα κανεις γιατι το fansub group αργει πολυ, ενα μηνα θελει για να subbαρει ενα μονο επεισοδιο:roar:
ΟΚ, θα της το πω οταν την δω (Lol, η carla-nee-chan βρηκε rival XDDDD). Καλα, απο το επεισοδιο 100 και μετα εχει παρα πολυ toushirou, και σε σοβαρες καταστασεις, και σε ακυρες. Οσο για το arc με την αδερφη του sougou, μπορω να πω οτι με εκανε να κλαψω, πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο να μου συμβει (ισως επειδη αποφευγω τα δραματικα ανιμε).
Oσο για το yaoi manga thread, don't worry, δεν προκειται να το αφησω, απλως θελω να τελειωσω τον δευτερο τομο του aijin incubus πρωτα.
Θα τσεκαρω στα σιγουρα το a tyrrant who falls in love και παω στοιχημα οτι θα το λατρεψω, οπως γινεται και με καθε yaoi comedy που πεφτει στα χερια μου :awww:. Ευχαριστω για το link Μono-nee-chan ^^
Sep 03 2009 09:43
mono → Vagelio
azumanga daioh : check
gintama :check
yaoi manga: check
hetalia : check
hijikata x gintoki fan :check
πολύ ωραια male fanarts :check
I think i just found my long lost sister:hahaha:
gintama <33333 δυστυχώς δεν έχω προλάβει να φτάσω μέχρι το τελευταίο επισόδειο, είμαι στο κάπου στο 100 και ελπίζω μετά την εξεταστική να τα καταφέρω...Μεγάαααααλη Hijikata fan, απλά τον αγαπώ και θέλω να κάνω τα παιδιά του:lovulovu: Ειδκά μετά τα επισόδεια [SPOILER]με την ιστορία του με την αδεφή του Okita [/SPOILER] τον λάτρεψα...Πες στη φίλη σου, ΚΑΤΩ τα κουλά της, he is MINE:hiding_something:
Χαίρομαι που έιδες το κοτοπουλοthread και ότι θα σου πρότεινα να περάσεις μια βολτίτσα :P Όπου ναναι ετοιμάζω και άλλο, stay tuned XD
Πέρνα και από το yaoi manga thread να μας πεις τι έχεις διαβάσει, τι σου αρέσει etc . Ένα καταπληκτικό ongoing πάντως και στο συνιστώ ανεπιφύλακτα είνα το a tyrrant who falls in love, ωραία ρομαντική υπόθεση και πολύ μα πολύ γέλιο ;) Το βρίσκεις [URL="http://manga.animea.net/the-tyrant-who-falls-in-love.html"]εδώ[/URL]
Ό, τι χρειαστείς μας λες ή σε εμένα ή στην κυρία moderator aka Iri-chan :P
Fangirls United XD
Sep 02 2009 21:55
Vagelio → mono
lol, δεν πειραζει, λαθος μου που τα δημοσιευσα κι εγω νυχτιατικα (aπλως ηλπιζα να σας φερουν γλυκα ονειρα XD) .
Fangirls ενωμενα ποτε νικημενα!!! Θα εχω και καποιες που να με καταλαβαινουν πληρως τωρα.
Sep 02 2009 17:38
mono → Vagelio
Όρμηξες Iri chan μη χάσεις:hahaha:
Βαγγελιώ μην μας παρεξηγείς αλλά ξύπνησες τα raging fangirls μέσα μας απόψε και επειδή είμαστε και λίγες αλληλουποστηριζόμαστε :P
Welcome, welcome :wooi2:
Sep 02 2009 01:26
Mad_Hatter → mono
:hahaha::hahaha:
Και εγω ελιωσα στο συγκεκριμενο Thread σημερα, ειδικα εκει με τον παπακαλιατη:hahaha:
Sep 01 2009 19:28
RiDeLub → mono
Εεε μα και εσύ περούκες για σκύλους :laugh:
Το σκυλάκι ήταν όντως ωραίο...πολύ γουτσου γουτσου
Aug 23 2009 19:43
mono → RiDeLub
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAX
με πέθανες με το σκυλάκι ρε :hahaha:
Aug 23 2009 18:28
iristella → mono
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:respect::respect::respect::respect::respect:
Aug 22 2009 20:33
Erebos → mono
Εγώ τα είχα προσέξει πριν κανα μήνα όταν είχαν ποστάρει το 1ο cosplay shoot της Chamaro στο [URL="http://www.sankakucomplex.com/2009/07/26/makinami-mari-illustrious-cosplay/"]SankakuCo (beware: moar pig ears inside...)[/URL]. Πάντως, ωραία είναι, και πετυχημένο το cosplay.
Νομίζω κάπου την είχα δει και στην πρόσφατη Comiket ([URL="http://www.sankakucomplex.com/2009/08/17/c76-comiket-cosplay-sexier-than-ever/"]1[/URL], [URL="http://www.sankakucomplex.com/2009/08/18/even-more-sexy-c76-cosplay/"]2[/URL])
Aug 20 2009 21:12
Shiro_Tamori → mono
Χμ πιθανώς να έπαιρνα τότε... Γύρισα από Κίμωλο που είχα πάει με φίλους στον Πύρρο, ωραία ήτανε! Πότε γυρνάς; Να τα πούμε αν είναι.
Aug 19 2009 10:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed