Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Night Wizard Seal → mono
:hahaha: Κατακλυσμός θετικών.
[SIZE=4]Λευτεριά στην θεωριτική γιατί έτσι μας αρέσει.:hihi2:
[SIZE=2]Από μικρό μου άρεσαν τα θεωριτικά μαθήματα, αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι:kakaka:.
Όταν οι γόνεις σου σου λένε "Μα είσαι καλός εκεί παιδί μου". Μετά μόλις έμαθαν για την θεωριτική κατεύθυνση που θα πάω....
"Παιδί μου χαραμίζεσαι, είσαι έτοιμος για την Νομική ".:kakaka:
Είναι και δικό σου πεδίο, τόμεας, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι μου αρέσει.
[/SIZE][/SIZE]
Μάρ 19 2010 23:48
mono → Night Wizard Seal
Άσεεεε και η μάνα μου είναι της θετικής (κτηνίατρος) και όταν αποφάσισα να πάω θεωρητική βάλανε οικογενειακώς μάυρες πλερέζες:hihi2:
[SIZE=5][B]ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΡΕ![/B][/SIZE]
Μάρ 19 2010 20:36
Night Wizard Seal → mono
Αν και δεν έχω συγγενείς φυσικούς, σε συμπονώ. Εσύ τι θεωριτικό μυαλό της οικοενείας να αντέχεις τόση φυσική...(αντέδρασε ο οργανισμός σου :P).
Την συχαίνομαι την φυσική τα μάλλα! Και εγώ στην θεωριτική...
Μάρ 19 2010 20:20
QueenofHearts → mono
Εγώ το έμαθα στα μαθήματα γλωσσολογίας στο πανεπιστήμιο and it just ticked.. Ναι, ακούγεται περίεργο αλλά είναι από τα πράγματα που σου αλλάζουν κάτι μέσα σου και σε καλούν να μην είσαι ιδιώτης.
Μάρ 18 2010 13:04
mono → QueenofHearts
Respect για το ιδιώτης. Το έιχα διαβάσει στο Λύκειο στα σχόλια του βιβλίου και μου είχε κάνει τόση εντύπωση που μετά απο τόσα χρόνια το θυμάμαι ακόμα...Είναι από αυτά τα μικρά πράγματα που αλλάζουν τη ζωή σου...
Μάρ 18 2010 12:54
mono → AndroGhost
Πέεεεεεεεεεσταααααααααααα
Καλά όχι ότι θα νιώσει αλλά χαίρομαι να διαβάζω τέτοια ποστς :P
Μάρ 17 2010 09:24
Strange Loop → mono
Same here.. Internet is for fun, αλλά μερικές φορές μέρικα ποστς με ερεθίζουν να απαντησω, δε κρατιέμαι..xD
CU around the forum cool mono....
Μάρ 11 2010 17:08
mono → Strange Loop
:blush2: Επειδή φουντώνω εύκολα προσπαθώ να μην ποστάρω στα επίμαχα threads αλλά καμιά φορά δεν κρατιέμαι :P Χαίρομαι πάντως να συναντάω κόσμο που δεν του έχει φάει το μυαλό η μ@λακία, είναι σπάνιο φαινόμενο :hihi2:
Μάρ 11 2010 16:49
Strange Loop → mono
thnx for adding.. Mου αρέσουν οι απόψεις σου....you are a cool girl sweetie...xD
Μάρ 11 2010 16:40
mono → Serestrum
Και εγώ το pc σου (στο δικό μου κολλάει το portal XD)...Κάνουμε μια τράμπα? :P
Μάρ 10 2010 19:12

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται