Jump to content

Community Status Updates

Photo

monoBlack Rock

Όπα κατάλαβα...Ένιωσες στο πετσί σου τι πάει να πει ελληνικό δρομολόγιο :if: Μια φορά είχα ξεμείνει στο λιμάνι της Νάξου 12 ώρες χωρίς λεφτά περιμένοντας το πλοίο και αναγκάστηκα να κοιμηθώ σε ένα παγκάκι...Ωραίες αναμνήσεις...Από την κούραση και την ταλαιπωρία μας είχε πιάσει με την κολλητή μου ένα νευρικό γέλιο, ακόμα το θυμάμαι:hihi2: Τέσπα ελπίζω να καταφέρω να ανέβω Θεσσαλονίκη και ίσως τα πούμε τότε... Btw και με ένα χέρι πάλι παπάδες κάνεις στο photoshop...Κάπου βαθιά μέσα μου σε μισώ λιγάκι :P
Apr 16 2010 14:39
Photo

Black Rockmono

όχι καλέ δεν θυμάμαι αν σου είχα πει εσένα αλλά είχε γίνει μια 'ηλιθιότητα' με τα καράβια στην λήμνο και καταστράφηκαν όλα γιατί έγινε τελευταία στιγμή αυτό και μετά δεν είχε θέσεις για να έπαιρνα αεροπλάνο. Ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω το συγκεκριμένο περιστατικό
Apr 16 2010 14:02
Photo

monoBlack Rock

Εσύ δεν έλεγες ότι θα ερχόσουν μια βόλτα από δω? Εγώ σε περίμενα αλλά μας την έκανες μάλλον :nanteee:
Apr 16 2010 13:54
Photo

Black Rockmono

ναι μωρέ καταλαβαίνω. Εφόσον ΕΠΑΙΞΕΣ μπάσκετ το οτι έκανες ότι ήθελες δεν έχει σημασία. Το χέρι μου είναι πολύ καλύτερα αυτές τις 2 μέρες αλλά θέλει προσοχή ακόμα (ένας καθυστερημένος έπεσε πάνω μου στο λεωφορείο σήμερα και με σκότωσε κυριολεκτικά). Καλά από δουλειές μη νομίζεις, έχω κι εγώ την σχολή και με έχει ψιλοφλιπάρει για τα καλά. Δεν το περίμενα οτι θα δυσανασχετούσα από τόσο νωρίς...
Apr 16 2010 13:36
Photo

monoBlack Rock

Αχουταααααα τι γλυκούλια :kawaii: Τρέχω πέρα δώθε να βρω δουλειά, καμιά βολτούλα, σινεμά, anime, manga ήρεμα πράγματα...Σήμερα έπαιξα μετά από πολλά χρόνια μπάσκετ...Αν και δεν ξέρω κατά πόσο μετράει να παίζεις μπάσκετ με το αγόρι σου γιατί του έκανα ματάκια και με άφηνε να κάνω τα δικά μου :hihi2: Εσύ τι κάνεις βρε? Έμαθα για το χέρι σου, ελπίζω να είσαι καλύτερα...
Apr 15 2010 23:51
Photo

Black Rockmono

forgot to drop this in here [IMG]http://img519.imageshack.us/img519/3514/tumblrkzghx9jiwh1qz72j6w.gif[/IMG] τι κάνεις εσύ καλέ ψυχή; καιρό έχω να ακούσω περιπέτειες σου!
Apr 15 2010 21:40
Photo

mono → phm

Είπαμε ο χρόνος μετράει αλλιώς για σένα :hahaha:
Apr 11 2010 15:29
Photo

phm → mono

Wtf... Εγώ δεν πήρα ότι ήταν παλιό post εκείνο στο thread με το Maria Holic. Μου φαίνεται τελευταία έχω αρχίσει να χάνω την αίσθηση του χρόνου...
Apr 11 2010 15:12
Photo

mono → melkior

Βάλε και κανα spoiler βρε, θα σε τσουρομαδήσει η Iristella :hihi2: Βασικά όπως έγραψα και στο thread, δεν κατάλαβα ακριβώς τι ήθελες να πεις...To boomerang star και το boomerang project είναι 2 διαφορετικά πράγματα :P
Apr 10 2010 20:05
Photo

Anelismono

άσε ρε με τον άλεξ είχαμε βγάλει αφρούς από το κακό μας!!! στείλε στείλε γιατί από βδομάδα πρέπει να αρχίσω hardcorila δουλειά για τη σχολή!
Apr 04 2010 00:53
Photo

monoAnelis

Ήμουν 99% σίγουρη ότι δεν θα σου άρεσε :hihi2: Για το daybreakers λέω...Φαντάσου εμένα σε κάποια φάση με έπιασαν τα γέλια από τους κουβάδες αιματος:borednn9: Καλώς ήρθες btw, δεν είχα κάρτα να σου στείλω, αν είναι θα προσπαθήσω να κανονίσω κάτι μέσα στη βδομάδα να μας πεις και πώς πέρασες...:P
Apr 04 2010 00:49
Photo

iristellamono

Ναι και εγώ την ίδια απορία έχω. Ξεχάστηκα να διαβάζω κάτι και με έπιασαν αυπνίες. Βέβαια το πληρώνω τώρα που σέρνομαι. xD Χίλια ευχαριστώ για το torrent το είχα ξεχάσει τελείως. ^^ Φιλούρες!!!!
Apr 02 2010 14:39
Photo

monoiristella

Μα καλά, πώς στο καλό έμεινες ξύπνια μέχρι τις 7?:terror2: Εγώ ακόμα παραπαίω...Τέσπα όταν ξυπνήσεις πες αλεύρι... [url]http://torrent.zoink.it/The.Vampire.Diaries.S01E16.HDTV.XviD-NoTV.%5Beztv%5D.torrent[/url] :joyful::joyful::joyful:
Apr 02 2010 09:58
Photo

monoKenny

T_T Εντάξει δεν πειράζει μωρέ :P Φιλάκια and have fun :3333333
Mar 30 2010 00:06
Photo

Kennymono

Πιο μετά. Ελπίζω. Για τους γνωστούς λόγους. -___-'' Προς το παρόν, laterz. :P
Mar 30 2010 00:02