Jump to content

Community Status Updates

Photo

monoNight Wizard Seal

Δεν είμαστε εμείς fujoshi...Εσύ είσαι shota... :P
Jul 02 2010 04:42
Photo

Night Wizard Sealmono

Άτιμες fujoshi.
Jul 02 2010 04:28
Photo

mono → aboumonkey

[QUOTE=aboumonkey;405721]Καθέ μέρα κάτι μαθαίνεις... Σήμερα μάθαμε ότι το cosplay και τα amv's είναι serious business.[/QUOTE] I SO lol'd with that :P
Jun 29 2010 14:28
Photo

mono → didimakia

Ό,τι μπορούμε κάνουμε:hihi2:
Jun 29 2010 02:50
Photo

didimakia → mono

Ναι ε? δεν το'ξερα...παντως εχεις ηδη απαντησει στις ασυναρτησιες με τον καλυτερο τροπο...και η ανελις επισης...:P
Jun 29 2010 02:43
Photo

mono → didimakia

Βασικά είναι κοπέλα...Σε παραλήρημα...Τί να πεις...Πώς να απαντήσεις σε ασυναρτησίες?
Jun 29 2010 02:24
Photo

didimakia → mono

Wooho Βλεπω αγριες διαθεσεις στο περι cosplay θεμα...Keep it up! this guy is sooo wrong :)
Jun 29 2010 02:23
Photo

mono → papp0us

Hi ! Αν μπορείς στον διαγωνισμό για τα banners να προσδιορίσεις ποιό banner παίρνει πόσους βαθμούς γιατί δεν είσαι σαφής και δεν θα μετρήσουν :P edit : Χαζομάρα μου, απλά δεν εμφανίζονταν τα emoticons...Sorry για την ενόχληση :P
Jun 21 2010 16:50
Photo

croco~boy → mono

Ζητησα συγνωμη αλλα δεν αναφερομουν σε ολους! Μιλουσα γ τον κοκαλη που κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! κ εγω εχω θρηνησει οικογενειακο προσωπο που πηγε απο καρκινο! Τεσπα δεν αναφερομουν σε ολουσ αλλα συγκεκριμενα σε αυτον! Τy παντως!
Jun 18 2010 20:40
Photo

mono → croco~boy

Κοίτα θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο ευγενική μπορώ γιατί μάλλον δεν έχεις καταλάβει το μέγεθος της γκάφας σου...Το να λες ότι κάποιος είναι fail επειδή είναι άρρωστος με μία πολύ σοβαρή αρρώστεια ή επειδή έχει παραπάνω κιλά όποιος και αν είναι αυτός είναι λάθος. Τους ανθρώπους τους κρίνουμε από τις πράξεις τους και όχι από τα κιλά τους ή από αρρώστιες. Από κει και πέρα πέρα του ότι προσβάλεις πολύ κόσμο μέσα στο φόρουμ έχεις σκεφτεί ότι κάποιος μπορεί να έχει κάποιον στην οικογένεια του με καρκίνο? Πώς λες ότι αυτό είναι fail? Ακόμα και αν δεν το εννοείς για όλους και πάλι... Δεν είναι θέμα ρατσισμού εδώ πέρα...είναι ένα προσβλητικό post και μάλλον πρέπει να το σβήσεις ή να ζητήσεις συγγνώμη...
Jun 18 2010 20:33
Photo

croco~boy → mono

Aυτο ισχυει μονο γ αυτους xD! Προς θεου δεν ειμαι ρατσιστης μ κανεναν!
Jun 18 2010 20:25
Photo

Night Wizard Sealmono

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Δεν πειράζει που ήρθαν αργοπορημένα, το ότι ήρθαν μετράει...:P Όλοι πρόστυχοι είστε. Πρόστυχα μυαλά υπάρχουν, όχι πράξεις...:hahaha: [SIZE=1]Και εγώ ένας αθώος μικρός σότα είμαι :P[/SIZE]
Jun 16 2010 11:54
Photo

monoNight Wizard Seal

Πρώτον να τα κατοστήσεις, να σε χαιρόμαστε...(λίγο αργά αλλά δεν πειράζει :P ) Δεύτερον εγώ έχω πρόστυχο μυαλό? Οι άλλοι που σου έλεγαν dude και dude...:hihi2: Εγώ απλά το είδα και γέλασα...Είμαι αθώα...:emptyonexg1:
Jun 16 2010 08:33
Photo

Night Wizard Sealmono

Όσον αφορά το πόστ σου στο Hall of Fame σου απαντώ... Πρώτον έχεις πολύ πρόστυχο μυαλό:P Δεύτερον δεν φταίμε εμείς...η ζέστη :P
Jun 16 2010 01:59
Photo

monoHazuki

Αν πάθεις όμως κανα meltdown από την cuteness δεν θα φταίω εγώ :P
Jun 15 2010 09:21