Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelismono

εμ βέβαια όλο τα σκατά σκεύτεσαι, τι άλλο θα μπορούσε να σε απασχολεί; :P είδε ο γιούφτος τη γενιά του κ αγγαλιάσαν τα σκατά του χο χο χο
Sep 20 2010 13:40
Photo

monoAnelis

Εγώ σαν τη μύγα στα σκατά θα λεγα αλλά τέσπα...
Sep 20 2010 13:19
Photo

Anelismono

σαν τη μύγα στο μέλι! εγώ είμαι το γλυκό μέλι :kawaii: εσύ η σκατόμυγα <3
Sep 20 2010 13:12
Photo

monoAnelis

Πριν λίγο γύρισα από το μάθημα και ξεκουράζομαι κυρία μου...Αν έρθω για καφέ θα κολλήσω εκεί και δεν θα φύγω ποτέ :P
Sep 20 2010 12:55
Photo

Anelismono

αν έχεις χρόνο για το φόρουμ έχεις και για καφέ! πίσω στα βιβλία σου παρλιακό του σατανάααααα!
Sep 20 2010 12:44
Photo

mono → zade

Και εγώ εκπλήσσομαι που διάβασες τόσα πολλά σε ένα ποστ 5 λέξεων... Απλά σου φαίνεται τόσο αδιανόητο κάποιος να μη βρίσκει έξυπνο ή αστείο κάτι που είπες που χρειάζεται να εφεύρεις όλα αυτά για να το δικαιολογήσεις? Στο ξαναλέω λοιπόν get over yourself...
Sep 19 2010 18:06
Photo

zade → mono

Μα δεν τσαντίζομαι.Εκπλήσσομαι που είσαι διατεθειμένη να το υπέρασπιστείς λες και έβαλες λεφτά για την παραγωγή του. Επίσης μου κάνει εντύπωση πόσο άσχημα σου χτύπησε το γεγονός ότι εκφράστηκα πολιτικώς μη ορθά για κάτι.
Sep 19 2010 17:54
Photo

mono → zade

Καλό μου, όταν κάνεις "αστειάκια" πρέπει να δέχεσαι ότι κάποιοι θα τα συνεχίσουν και όχι να τσατίζεσαι...
Sep 19 2010 16:55
Photo

zade → mono

πως κάνεις έτσι μωρέ επειδή σου βρίσαμε το serial ; Σιγά τι είπα.Αφού όταν έχεις λέπρα σαπίζεις.Fact of life.
Sep 19 2010 16:53
Photo

monoiristella

Καλέ κυρία μη βαράτε :nanana: Πριν 2 λεπτά ξύπνησα και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν αυτό :hihi2: Το βαλα ήδη να κατεβαίνει χο χο χο ~so no spoilers please~ :P
Sep 17 2010 15:11
Photo

iristellamono

ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Τ^Τ [URL="http://isohunt.com/download/213802693/vampire+diaries.torrent"]ξύπνα και βλέπεεεεεε [/URL]
Sep 17 2010 13:17
Photo

Anelismono

[B]OMG! When, Where και κυρίως HOW?!!![/B] Βασικά είναι ψιλο-πανάθλιο και το τραγούδι και το βίντεο, και προτιμώ 1000 φορές την Blair, αλλά μετά από 10ωρο μαραθώνιο gossip girl season 3 που ήρθε κουτί!
Sep 16 2010 14:59
Photo

monoAnelis

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JZg3ibOt964[/youtube]
Sep 16 2010 14:52
Photo

mono → didimakia

Δεν είναι μπέρδεμα, εμένα μου φάνηκε αρκετά εύκολο, απλά πρέπει να το παρακολουθείς με προσοχή. Λογικό να μην έχεις ακούσει για το honey and clover γιατί δεν είναι shounen (κακία :P). Είναι από τα πιο γνωστά anime πάντως. Κάνε μια προσπάθεια όποτε μπορέσεις, θα σε συγκινήσει αφάνταστα... Also το bounen no xamdu πολύ καλό, το eureka 7 και eve no jikan (που είναι και μικρό). Εγώ για να πω την αλήθεια πλέον δεν βλέπω πολλά anime αλλά είναι μερικά που πίστεψε με πρέπει να τα δεις...
Sep 14 2010 14:12
Photo

didimakia → mono

Το Durarara το'χω δει XD Το Cowboy bebop ειχα δει την ταινια. μου ειχε αρεσει πολυ. Εrgo Proxy μου το εχουν προτεινει κι αλλοι. ειναι μπερδεμα σκετο. no thnx. :P Honey and clover πρωτη φορα το ακουω :/ Βασικα ας τελειωσω πρωτα αυτα που εχω και μετα βλεπουμε. Αυτον τον καιρο διαβασω Rourouni Kenshin, Great Teacher Onizuka, One Piece (2η φορα :P) και βλεπω και NGE αν και το εχω ψιλοκανει στην ακρη. βασικα 3 επεισοδεια εχω δει XD
Sep 14 2010 14:03