Jump to content

Community Status Updates

Photo

monoRevan

Το να κάνεις δύσκολη τη ζωή του Kenny, της Iristella και των υπολοίπων δεν είναι αυτό ακριβώς που θα αποκαλούσα προσφορά...Δηλαδή σκέψου το ως εξής. Αυτά τα παιδιά δουλέυουν εθελοντικά για να περνάμε όλοι καλά. Ακόμα και αν κάνουν λάθη, που άνθρωποι είναι θα κάνουν, το να τους περιμένεις μονίμως στη γωνία δεν είναι και το καλύτερο. Τώρα να σου πω ψέμματα? Όσα posts σου έχω διαβάσει τα μισά επιτίθεσαι στον Kenny και στα άλλα μισά αισθάνομαι λες και κάνεις c/p ατάκες από το /a/. Γενικά ρε παιδί μου αυτό το στυλάκι : "Τα χω με το σύμπαν και όλοι είναι κακοί και εγώ ο καλός και αδικημένος" το θεωρώ λίγο παιδιάστικο και αντιπαραγωγικό. Τέσπα δεν είμαι η μαμά σου να σου πω πώς θα συμπεριφερθείς, εσύ ξέρεις καλύτερα ;)
Sep 27 2010 23:37
Photo

Revanmono

Πιστεψε με οταν μπαινω στο site αυτο που σκεφτομαι ειναι να κανω την πλακα μου οχι να την πω στο πρωτο τυχοντα... Απλα μερικες φορες trollαρομαι ευκολα και αρπαζομαι τι να κανουμε. Οσο για το οτι δεν προσφερω τπτ αυτο ειναι δικη σου αποψη νομιζω.
Sep 27 2010 23:16
Photo

monoRevan

Ξέρεις ποιά είναι η πλάκα? Ότι αυτά που σου είπα τα πιστεύω και σχεδόν ποτέ δεν λέω κάτι σε κάποιον για να τον αποστομώσω. Είπα την άποψη μου κρίνοντας από την συμπεριφορά σου. Από τότε που έχεις μπει δεν έχεις κάνει τίποτα παραγωγικό παρά μόνο να τη λες στον κόσμο χωρίς λόγο. Από κει και πέρα αν θες να το ανάγεις σε προσωπική βεντέτα για το ποιός θα πετάξει την καλύτερη ατάκα και θα την πει στον άλλο λες και είμαστε στο προνήπιο δικαίωμα σου ;)
Sep 27 2010 23:03
Photo

Revanmono

αυτο μου με ενοχλει ειναι πως νομιζεις οτι "μου την ειπες" τωρα... οτι με αποστομωσες και ετσι..... anyway stay out of my way and I'll stay out of yours, k?
Sep 27 2010 22:56
Photo

mono → RiDeLub

Ωραία θα ήταν αν το υλοποιούσαμε αλλά φοβόμαστε το δημόσιο λιθοβολισμό XD Μακάρι, ίσως στο μέλλον, όταν εξελιχθεί η κοινωνία μας και δεν θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη δημόσια κατακραυγή :if:
Sep 27 2010 17:06
Photo

RiDeLub → mono

Εννοείται... not :P. Δεν είναι το yaoi που με ενοχλεί απλά δεν με τρελαίνει το romance στοιχείο... Αν έχει τίποτα πιο action ok, αλλά φοβάμαι ότι θα είμαι σαν την μύγα μες στο γάλα. Nice try though
Sep 27 2010 16:56
Photo

mono → RiDeLub

Δηλαδή στις yaoi προβολές που κανονίζουμε με την Ειρήνη θα έρχεσαι ε?:himitsu:
Sep 27 2010 16:49
Photo

RiDeLub → mono

Μην τους ακούς εσύ.... ο πραγματικός ο άντρας (τεστοστερόνη mode on) ξέρει τον εαυτό του και δεν έχει να φοβηθεί από shounen ai
Sep 27 2010 16:39
Photo

mono → RiDeLub

Εννοείται in a manly way ~xaxaxaxaxaxa~ Αν και τελευταία με κατηγορούν ότι θέλω να τους κάνω όλους gay ~σνιφ σνιφ~
Sep 27 2010 16:02
Photo

RiDeLub → mono

[QUOTE]Όταν όμως της έδωσε τα χρήματα (νομίζω στον προηγούμενο κύκλο, not sure), εκεί απλά αγάπησα τον Sheldon <33333333[/QUOTE]Εγώ να δεις :kawaii: Ήμουν σε φάση aaaaawwww....γκουχγκουχ...εννοώ μου άρεσε η πράξη του (in a manly way :P)
Sep 27 2010 15:40
Photo

Lord Leon → mono

e ante steile kana link nte...:gotit:
Sep 26 2010 13:07
Photo

mono → Lord Leon

Έχεις πιάσει το νόημα :hihi2: Έχουμε μέλη εδώ μέσα που με κρατάνε ακόμα εδώ :P Πού να δεις goat appreciation day στην black hole που έχουμε κάνει με την anelis ή τη batman is gay day...Δεν μπορώ να πω ότι δεν αγγίζουμε το epic fail ορισμένες φορές αλλά έχουμε και epic win στιγμές :joyful:
Sep 26 2010 12:46
Photo

Lord Leon → mono

Yeap το είδα το θρεντ. με ακουγαν χτες το βραδυ οι γειτονες. Αλλά θεώρησα οτι αυτο ήτο πολύ ανωτερο απο κατι άλλα δευτεροκλασάτα που φιλοξενουνται. Δωσαν όλοι ρέστα. Βασικα από ότι έχω δει μεσα σε ενα μήνα, anelis warchief D.Dragon kai erisabesu δεν ειναι να χανεις σχολιο τους. Oπως πάνε θα κανω sixpack.
Sep 26 2010 12:41
Photo

mono → matassos

Το έχω δει :hihi2: Είναι, είναι θεά η άτιμη :kakaka:
Sep 25 2010 18:26
Photo

matassos → mono

xa0xa00xa0xa0 θεικο το ποστ στο hall of fame θεα η ανελις διαβασε εδω και αλλο κομματι επικης συζητησης xD [url]http://www.anime.gr/forums/blog.php?b=128[/url]
Sep 25 2010 18:02