Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → didimakia

Χμμμ...Πάρα πολλά της προκοπής, τι να σου πρωτοπροτείνω...Ξέρεις τι θα σαρέσει πιστεύω? Το durarara. Έχει μάχες, συμμορίες, urban legends, ωραίο χιούμορ και φοβερό σχέδιο και μουσική...Από κει και πέρα βάλε οπωσδήποτε στα must watch τα : honey and clover, ergo proxy και cowboy bebop. Βασικά είναι και πολλά άλλα που τα σπάνε πάρα πολύ αλλά δεν έχει νόημα να σου κάνω λίστες. Ρώτα με όποτε θες και σου λέω :P
Sep 14 2010 14:00
Photo

didimakia → mono

Mπελα το αποκαλεις τωρα. μετα θα κανεις ταμα για δαυτο :P Ευχαριστω, μακαρι να ειμαι σαν εναν απ τους φιλους σου. Same goes for you :P Βασικα να οω την αληθεια δεν ειμαι πολυ των Anime αλλα πιο πολυ των manga. και για πες κανα anime προκοπης......................
Sep 14 2010 13:42
Photo

mono → didimakia

Βρε μπελά που βρήκαμε...:P Ωραία, καλό είναι που δεν τα παρατάς...Έχω φίλους που πέρασαν στη σχολή που ήθελαν με τη δεύτερη ή την τρίτη φορά και μην σου πω ότι θα τελειώσουν πριν από μένα XD Άντε καιρός να ξεκινήσεις και κανα anime της προκοπής :p
Sep 14 2010 13:35
Photo

didimakia → mono

Χαχ κτλβα :P Τουλ αρχισε να το διαβασεις για να πηγαινετε μαζι :tongue: Εγω θα ξαναδωσω. θα πηγαινω μια φορα την εβδομαδα σχολειο για να κανω Γραμμικο σχεδιο ετσι ωστε να κανω πρακτικη συνεχεια, επισης μετα τα Χριστουγεννα θα κανω και φροντ Μαθ. και Εκθεση (Ειμαι ΕΠΑ.Λ, δινω 4 μαθηματα) και απο μερα σε μερα θα αρχιζω να διαβασω και το μαθημα θεωρεια (Οικοδομικη) λιγο λιγο γτ αυτο μ'εφαγε. εκει εγραψα χειροτερα απ ολα (Damn you One Piece ! XD)
Sep 14 2010 13:25
Photo

mono → didimakia

Τώρα γιατί ξύνεις πληγές... Έχουμε μωρέ καιρό...Πάνω κάτω όταν τελειώσει το one piece θα πάρω και εγώ πτυχίο :P Εσύ τι θα κάνεις τώρα? Τί σκέφτεσαι? Να ξαναδώσεις?
Sep 14 2010 13:16
Photo

didimakia → mono

Μα θελουν και αρπαζοντε γι αυτο :P Anyway, εσυ τελειωσες με την νομικη? οχι ε?
Sep 14 2010 12:58
Photo

mono → didimakia

Οh dear... Anyway για τα flamewars δεν ευθύνεται το χιούμορ αλλά αυτοί που δεν το πιάνουν :P Άσε που πλέον έχουμε φτάσει στην κατάσταση, η παραμικρή διαφωνία να θεωρείται flame, αν και ομολογώ ότι σε αυτό το φόρουμ ο κόσμος αρπάζεται πανεύκολα...
Sep 14 2010 09:37
Photo

didimakia → mono

Χαχα δεν παρεξηγηθηκα. απλα ξεχασα να βαλω emoticon και φανηκε serious post :P Tbh ομως απο κατι τετοια post που μερικοι τα τραβαν στα ακρα επιτηδες αρχιζουν flame wars :P
Sep 14 2010 00:13
Photo

mono → didimakia

Παρεξηγιάρη...
Sep 13 2010 16:37
Photo

Anelismono

θυμήσου τόσες βραδιές! ok this is officialy our song! <3 Με κάθε ποστ σου μου ομορφαίνεις το προφίλ, mooooar of this epicness~
Sep 13 2010 14:23
Photo

monoAnelis

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5rhvuRfNBO4[/youtube]
Sep 13 2010 14:18
Photo

Anelismono

/tear
Sep 13 2010 14:05
Photo

monoAnelis

Είσαι ηλίθια
Sep 13 2010 12:31
Photo

Anelismono

omg can't believe he liek farted in da cave! lulwut lolzors !!!!!11ONEONEONEEEEE
Sep 13 2010 12:25
Photo

monoAnelis

Το κεράσι έφταιγε...Ή μήπως του έριξε καμιά κατάρα ο Νταβέλης for farting in his cave?
Sep 13 2010 12:22