Community Status Updates
Strange Loop → mono
Aπό την στιγμή που έχεις επιλέξει να μπεις στο τρυπάκι να θεωρεις κατι καλύτερο απο το άλλο και να το υποστηρίζεις , δεν θες να ακους απο κανέναν οτι αυτο που σ αρεσει/υποστηρίζεις είναι χειροτερο απο το αντιστοιχό καποιου άλλου.
αν τα απολαμβανεις και τα 3 δεν μπαινεις καν σε αυτη την διαδικασια να προσπαθεις να την πεις στον αλλον. εδω απλα εχουν διαλλέξει πλευρα και πολεμάνε xD
Sep 30 2010 00:19
mono → Strange Loop
Και εγώ απορώ :P Απλά πραγματικά ήθελα να ρωτήσω γιατί το κάνουν αυτό, το βρίσκω πολύ παιδιάστικο ρε παιδί μου...
Sep 30 2010 00:15
unagi → mono
Αχχχ και να ξερε τι διάβαζε το καμάρι της...:hihi2:
Omg είδα τώρα το τρέιλερ, μου αρέσει ο τρόπος που λέει "i am your secretary":kakaka:
Btw μόλις μου έδωσες ιδέα για το πως να ξεκινήσω την καριέρα μου ως troll...
Sep 29 2010 21:28
mono → unagi
Καημένη γιαγιά...το καλύτερο ήταν που μιλούσε με τη μάνα μου στο τηλέφωνο και της έλεγε : "Άσε, άσε το παιδί λιώνει στο διάβασμα":hihi2: And I was like...Who me?:hmmm:
Πάντως αυτά έλεγα τώρα και στη Nighteyes ότι με τράβηξε πάρα πολύ το ψυχολογικό γιατί πάντα με ενδιέφεραν τα κίνητρα που εξωθούν τους ανθρώπους σε αποκλίνουσες συμπεριφορές...Είχα δει και παλιότερα το [URL="http://www.imdb.com/title/tt0274812/"]Secretary[/URL] και μου είχε κινήσει πολύ το ενδιαφέρον...Βέβαια για να είμαι ειλικρινής κάποιες σκηνές ήταν 2 much αλλά πλέον αποτελούν καταπληκτικό trolling material ειδικά σε χριστιανικά φόρουμς :hahaha:
Sep 29 2010 21:14
Nighteyes → mono
Συμφωνώ σε όσα λες. Για το hoshi no yokata αν το δεις έτσι, ναι έχει κάποια αξία:P.
Ναι. Κρατα λίστα να χουμε να λέμε όταν έρθω.:D
Sep 29 2010 21:08
unagi → mono
Ρε λιώνω από τα γέλια:hihi2:
That was soooo epic scene!
Θα ήθελα να έβλεπα την έκφραση της γιαγιάς σου άμα έβλεπε τι διάβαζες...
Την πρώτη φορά που το έπιασα στα χέρια μου το έκανα αμέσως drop.
Μετά που το ξαναδιάβασα μου άρχισε να μου ψιλοαρέσει, βασικά το μάνγκα δίνει βάρος στην ψυχολογία των χαρακτήρων και μου αρέσει αυτό, τώρα πια πιστεύω ότι είναι υποτιμημένο:hihi2:
Sep 29 2010 21:01
mono → Nighteyes
Στα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων εννοείται ότι συμφωνώ. Τώρα το hoshi no yakata είναι τεράστιο κεφάλαιο.
Στην αρχή το ξεκίνησα από καθαρή περιέργεια. Στη συνέχεια όμως κάτι με τράβηξε. Δεν ηταν τόσο το s&m της υπόθεσης, το οποίο οριακά με αηδίαζε αλλά η ψυχολογία των πρωταγωνιστών και ο λόγος που έκαναν αυτά που έκαναν. Όχι ότι πάω να το βγάλω το εγχειρίδιο της ψυχολογίας του σαδομαζοχισμού αλλά μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον από αυτή την άποψη γιατί γενικά έχω ένα θέμα με τις αποκλίνουσες συμπεριφορές.
Τώρα όσον αφορά το okane ga nai περισσότερο μου την έσπαγε το πιτσιρίκι παρά ο Kanou. Δηλαδή έλεος, τον ήθελε από τη μια και από την άλλη έκανε σαν μυξοπαρθένα. Dont get me started :P Βέβαια το θέμα που θίγεις είναι αρκετά σοβαρό και αφορά την εξιδανίκευση των προτύπων που διαβάζουμε σε εντελώς μη ρεαλιστικά manga. Για παράδειγμα εγώ τουλάχιστον ξέρω ότι αυτά "πρότυπα" είναι απλά μεγενθυμένες προβολές φαντασιώσεων. Περνάω καλά όσο τα διαβάζω, κάνω κανα αχ βαχ αλλά μέχρι εκεί. Τώρα τα κοριτσάκια που λες είναι απλά βλαμμένα (pardon my french) και κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν. Πρόκειται για το ίδιο fandom που θέλει τους άντρες να μοιάζουν με γυναίκες etc etc οπότε απλά δεν δίνω σημασία αν και σε μεγάλο βαθμό αυτή η τάση είναι επικύνδυνη...
Είχα δεν είχα έγραψα mini σεντονι XD
Μπορούμε να τα αναλύσουμε περαιτέρω και από κοντά :P
Sep 29 2010 21:01
Nighteyes → mono
Όχι όλο: Βαρέθηκα.:hihi2:
Είπα να δω τι είναι αυτό το τόσο ανώμαλο που σκιζόταν ο red pyramid να μην δω: Θα έβριζα είπε.:kakaka: Αλλά τελικά απλά δεν με ενδιέφερε καθόλου ως θέμα: Δεν υπήρχε ταύτιση.:canthelp: Τουλάχιστον τώρα ξέρω στα σίγουρα ότι δεν έχω κανένα τέτοιο φετίχ.:kakaka:
Δεν μου άρεσε το σχέδιο επίσης, πολύ κραγιόν.:P
Tελικά με έχουν παρεξηγήσει: Δεν με ενοχλούν τα extreme αλλά η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η παρουσίαση λάθος προτύπων ως ιδανικών.
πχ για το Okane ga nai που είχες αναφέρει κάποτε, πέρα από την ηλιθιότητα του Ayase που θα ζήλευε οποιαδήποτε ξανθιά(ρατσιστικό joke:kakaka:) με ενοχλεί που παρουσιάζουν τον Κano ως τον ιδανικό άντρα to be with. Δηλαδή διάβαζα σχόλια σε κάτι forum που πήγαν να μου πέσουν τα μαλλιά: Τι τέλειος που είναι, έναν τέτοιον θέλω και τέτοια. Κορίτσια: Είναι βιαστής. Για την 1η φορά. Mετά αφού καθόταν το ζώον υπήρχε συναίνεση. Καλά σε σχέση με κάτι άλλους σε άλλα yaoi ο Kano είναι η μητέρα τερέζα, αλλά δεν μ' αρέσει αυτό που βγαίνει προς τα έξω και λαμβάνουν ως ιδανικό οι πιτσιρίκες.
Sep 29 2010 20:46
mono → Nighteyes
Το έχεις διαβάσει και εσύ? :hihi2:
Εντάξει είμαστε αρκετοί τελικά, να μην αισθάνομαι μόνη η ανώμαλη :joyful:
Sep 29 2010 20:25
mono → unagi
Omg και νόμιζα εγώ και η Ιριστέλα ήμαστε οι μόνες καμμένες που έχουμε διαβάσει αυτό το διαμάντι!
Πρόσεξε σκηνικό. Πέρυσι το καλοκαίρι, εγώ στην Κύπρο και η Ειρήνη Αθήνα να λιώνουμε στα yaoi manga και να τα σχολιάζουμε μέχρι τελικής πτώσεως από msn...Σε κάποια φάση πέφτω πάνω στο hoshi no yakata ψάχνοντας κάτι άλλο και το αρχίζω από περιέργεια. Μετά από λίγο αφού ταλαντεύτηκα λίγο γιατί λέω καλά η κοπέλα θα με νομίζει για μεγάλη ανωμαλάρα (:hihi2:) της το προτείνω και αρχίζουμε να το διαβάζουμε ταυτόχρονα και παράλληλα να αναλύουμε εις βάθος την ψυχολογία των σαδομαζοχιστικώ σχέσεων. Και όλα αυτά με τη θερμοκρασία στους 40 βαθμούς και τη γιαγιά μου να με βλέπει στο laptop και να νομίζει ότι διαβάζω για τη σχολή :hahaha:
Επικές στιγμές λέμε :if:
Εσένα πώς σου φάνηκε? :P
Sep 29 2010 20:22
mono → Black Rock
Όοοοοοοοοοοοχι μην μου κρατάς μούτρα σε παρακαλώ :nanana:
Είμαι μέσα σε ένα τραγικό άγχος λόγω εξεταστικής οπότε pls forgive me :blingeye2:
Να σε χαιρόμαστε μικρό μου tsundere loli και να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη...Οι ευχές είναι από την καρδιά μου έστω και καθυστερημένες <3333333
Sep 29 2010 20:16
unagi → mono
[QUOTE=mono;432869]Κοίτα σε anime δεν υπάρχει κάτι άλλο αλλά άμα θες σου έχω ωραιότατο manga μέσα στην ανωμαλία. Και το όνομα αυτού hoshi no yakata. το συνιστούν 27 fujoshi.[/QUOTE]
Guess what... το συνιστώ και εγώ.
Sep 29 2010 19:59
Black Rock → mono
δουλεύω χρυσή ομορφιά(...όχι τον κόσμο) και έχει πέσει πολύ πράγμα. Έσενα όμως κανονικά έπρεπε να σου κρατάω μούτρα γιατί ξέχασες κάτι...αχάριστη...~tsun
Sep 29 2010 19:00
Lord Leon → mono
Νοpe. Lifoland. Αλλά ήταν σαν την εκπαιδευση του λουφυ. Εμαθα να γραφω καλα, και να μην χαμπαριάζω. Ετσι ειναι οι ζουγκλες ;)
Για τα άλλα τι να σου πω. μπορει να γνωρισω κανενα στο παρτυ οπότε θα εχω εντυπωσεις. Αλλα λιγο πολύ μαντευω. και συνηθως πεφτω μεσα.
Sep 29 2010 11:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed