Community Status Updates
Glaurung → d.neko-angel
καλά που υπάρχεις και έμαθα για το "Spice and Wolf" , είσαι απίθανη ! Καλό κουράγιο στην αναζήτησή σου για τον γάτο σου , σου έυχομαι να έχει αίσιο τέλος [COLOR=white][B]και να μησε κλείσουν στο Δαφνί , κρίμα είναι :bahhh:[/B][/COLOR]
Oct 15 2008 21:37
Glaurung → tsintori
στις λειτουργίες , μέχρι την λειτουργία των Δημοσίων σχέσεων (και οχι της δημόσιας εικόνας ,φαντάσου πως την έμαθα για να μην θυμάμε πως ακριβώς την λένε :'D)
Oct 14 2008 18:37
tsintori → Glaurung
Λογικά αύριο ξεκινάμε......
Πάντως αν τα έχεις γράψει τέλεια τα άλλα κάτω από 17 δεν γίνεται να πέσεις
Που είσαστε ακριβώς στη διοίκηση;;;;
Oct 14 2008 16:58
Glaurung → tsintori
δεν είχα προλάβει να μάθω ( παπαγαλία) τη λειτουργία δημόσιας εικόνας και αυτό έπιανε 25 μόρια (:OMG3:) το έργαψα στο περίπου , να δώ τι θα πάρω ... τις άλλες όμως τις έκανα άψογες:tensai: . Εσείς πότε αρχίζεται πάλι μάθημα ?
Προσέχω όσο μπορώ με τις απουσίες , δημιουργούνται όμως πολύ εύκολα !1 μέρα να λείπεις , 7 απουσίες:erk:
Oct 14 2008 12:56
Anelis → Glaurung
μπαα..
εγω περιμενω τα αποτελεσματα των εξετασεων και μολις κρυωσα
οποτε καθομαι σπιτι κ βαριεμαι
Oct 13 2008 21:33
Glaurung → tsintori
και εγώ τεχνολογική είμαι ...γράσουμε ΑΟΔΕ αύριο :frozen:
εμείς έχουμε κανονικά σχολείο , εγώ δεν πηγα σήμερα γιατι παρακοιμήθηκα :frozen:
Oct 13 2008 21:20
Glaurung → Anelis
που λέει ο λόγος ... γράφουμε διαγώνησμα αύριο στην ΑΟΔΕ και έχω πνηγεί στο διάβασμα.:unlucky: τουλάχιστον μου πέρασε το κρυολόγημα ... εσυ κανένα νέο ?
Oct 13 2008 21:16
tsintori → Glaurung
Τεχνολογική...
Ούτε εσείς σήμερα;;;;
Εμείς διεκδικούμε και αυτήν την εβδομάδα. Θέλουμε την πίτσα τρίγωνη όχι τετράγωνη:roar:.
Oct 13 2008 10:26
Glaurung → tsintori
άσε, βάσανα :uhh: τι κατεύθυνση είσαι ?
ΥΣ1. ευχαριστώ πολύ , και η δικιά σου είναι απίθανη ! Ulquiorra :wooi2:
YΣ2 δεν έχεις σχολείο σήμερα ?:orly:
Oct 13 2008 10:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed