Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Loke → Glaurung
Bounen no Xamdou λεγεται
Κατεβασε το απο YSOSRS η αμα δε μπορεις torrents απο fabulous.
Οκτ 24 2008 20:40
Glaurung → Loke
:hi: απο ποιο anime είναι το Signature ?
EDIT: επλίζω να μην είναι η ίδια ερώτηση με την απο κάτω :'D
Οκτ 24 2008 19:46
Glaurung → Daf_Chan
μια χαρά , έχουμε και κενό μέχρη τη Τετάτρη :wooi2::Blissfull: εσύ πως τα πάς με τα διαβάσματά σου ? τα καταφέρνεις ή έχεις δυσκολίες ?:sleepy:
Οκτ 24 2008 15:16
Glaurung → jimmare
με την [B]anime-accelerator.gr [/B]τί έγινε ? ψάχνω το site και δεν το βρίσκω πουθενά ...
Οκτ 24 2008 13:06
Glaurung → Geutella
με το σχέδιο για τον σκηρό δίσκο τι έγηνε ? θα μου πείτε όταν είναι ή τι ? :D
Οκτ 24 2008 13:05
Geutella → Glaurung
γεια σου Haku4ever... είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Πατρών μιας και ρώτησες... άκου σε θυμάμαι από την accelerator... συμμετέχω και εγώ στο project του roriconfan για τον σκληρό δίσκο με τα anime που θα ταχυδρομηθεί από μέλος σε μέλος...μόνο που ήμουν γραμμένη ως Zelda εκεί, αλλά έγιναν κάποια πράγματα και τώρα δεν πρόκειται να ξαναμπώ πια στην accelerator αλλά στο σχέδιο του roriconfan συμμετέχω κανονικότατα...απλώς συνεννοούμαι κατευθείαν μαζί του τώρα πια...
Οκτ 24 2008 10:12
Glaurung → Geutella
ευχαριστώ για το request , καλή χρονιά και καλή διασκέδαση :D
τι σπουδάζεις ? εχτές είχε η δερφή μου την πρώτη της μέρα στο πανεπιστήμιο και ζηλεύω φοβερά !!!
ΥΣ θα σου έστελνα το μήνυμα εχτές , όμως υπήρχε ενα πρόβλημα και δεν με άφηνε :P
Οκτ 23 2008 13:33
Glaurung → tsintori
σήμερα έκανα μια ώρα μόνο , και αυτή ήταν πληροφορική :hahaha: εσείς έχετε κατάληψη ακόμα ?
Οκτ 21 2008 13:47

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται