Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

ώπα λάθος ερώτηση..τα καινούρια δεν τα βλέπω..ρε δεν έχω χρόνο..αύριο θα αρχίσω βασικά..(ελπίζω) νέα σμυρνη μένω..ξέρεις που είναι? :P λοιπόν πάω να διαβάσω σιγά σιγά...τα λέμεε!!:bye:
Οκτ 03 2008 16:01
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

δεν το βρήσκω πουθενά ... εσύ τα καινούργια που τα βλέπεις ? Αλήθεια , εσύ που μένεις :hmmm:
Οκτ 03 2008 15:53
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

ξέρω ξέρω.μακριά από δω xD Θα είναι κάτι *&(^*#&*^#( άτομα για αυτο.. Καλά κάνεις βασικά..εγώ έχω myspace.(αλλα το χρησιμοποιώ κυρίως για άτομα που ξέρω και για μουσική κτλ) Υ.Γ. Naruto TV?
Οκτ 03 2008 15:38
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

Τώρα μένω στην Ραφήνα , ξέρεις κατα πού πέφτει ? :) Εγώ δεν έχω τίποτα για σήμερα , χου χου :P Γιατί δεν έχεις όρεξη μωρέ , τι θα κάνεις σπίτι ? (μη νομίζεις οτι εγώ πηγένω , αλλά δεν είναι σωστό να γίνεις σαν εμένα που κάθομαι μόνο σπίτι μου :deadga6:) Εκτός και αν δεν έχεις όρεξη λόγου των ατόμων , αυτό είναι άλλο. οχι, δεν έχω τίποτα τέτοιο , δεν έχει τύχει ... εσυ ? Υ.Σ. *Άσχετο δικό μου * έχεις βρεί πουθενα το καινούριο naruto sub ??? το ψάχνω και φοβάμαι ότι θα πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο :nanteee:
Οκτ 03 2008 15:23
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

πωω, αυτά είναι..ασε και στο δικό μου σχολείο πηγε ένα παιδί να ανοίξει το παράθυρο(απλώς να το ανοίξει) και έγινε κομματάκια!(το παράθυρο πάντα :P)ευτυχώς δεν τραυματίστηκε..μιλάμε για φοβερές κτιριακές υποδομές..:thumbdown: που μένεις τώρα; ουου,τυχερέέέ!!εγώ δεν ξέρω για αύριο ακόμα.Σήμερα θα πάω μια βόλτα μετά το φroντιστήριο..βασικά μ'εχουν καλέσει σ 1 παρτυ αύριο αλλά ψιλοβαριέμαι να πάω..:yawn2: Υ.Γ.εε,καλά τώρα..:orly: βασικά ένας φίλος μου μου το λεγε συνέχεια πέρυσι το καλοκαίρι..ε και μου κόλλησε..:laugh: Υ.Γ.2 *Άσχετο* έχεις myspace,hi5 or sth?
Οκτ 03 2008 15:02
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

:( λυπάμαι για αυτό , καλό κουράγιο ... και εγώ σε δημόσιο πάω ,όμως απο περιοχή σε περιοχή είναι διαφορετικά . Πρίν έμενα κηφισιά και ήταν εντελώς σκατά κτίριο ,με πλαστικά αντι για τζάμια σε μερικές αίθουσες:oo: τώρα που έρχεται το σαββατοκύριακο θα πάω σε ένα φίλο απο το παλίο μου σχολείο να ξεσκιστώ στα anime :frozen::hahaha: Εσύ τι θα κάνεις ?? :D ΥΣ. εκτός απο την παρέα μου δεν έχω ακούσει πουθενα αλλου την έκφραση "μπάμιας" !!!! εύγε παιδί μου , εύγε :hahaha:
Οκτ 03 2008 14:47
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

Σε δημόσιο πάω ρε συ..αλλά είναι όλοι τους μπάμιες εκεί μέσα , δεν τους ενδιαφέρει λένε "μια χαρά μπορείτε να κάνετε μαθημα και έτσι".. σκατα είνα όμως.. :( τεσπα..δεν την παλεύω έτσι γμτ..όσο για το χρόνο,λογικό είναι άμα θες να τα πάρεις στα σοβαρά πρέπει να στρωθείς ό,τι κατεύθυνση και να σαι..τεσπα,τι άλλα εσυ?
Οκτ 03 2008 14:24
Φωτογραφία

Glaurung → adelard

τι είναι η ζωή άμα δεν μπορείς να δημιουργείς τέτοιες δικαιολογίες ? :Blissfull: καλή μάσα :D
Οκτ 02 2008 21:17
Φωτογραφία

Glaurung → Daf_Chan

29 άτομα ?:erk: τι είναι αυτό ?? και σας λένε οτι πρέπει να είστε 32 ?????? :wallbash: :despair: σε εμάς , που είμαστε 25-26 , το θεωρούμε απαράδεκτο και οτι δεν μπορει να γίνει μάθημα ... σε δημόσιο πας ή σε ιδιοτικό ? Εγώ δεν πήγα θετική τελικά , έλεγα όμως να πάω τεχνολογική 1 ( υπάρχουν 2 κλάδοι) αλλα δεν έγίνε τμήμα γιατί ήμουν ο μόνος :emptyonexg1: .Στην τεχνολογική 2 έχει το ΑΟΔΕ που είνια χάλια το πώς γίνεται το μάθημα . Καλά , άμα παραπονιέσαι εσύ για το οτι δεν έχεις χρόνο ,φαντάσου με εμένα τι γίνεται:OMG3: :unlucky:
Οκτ 02 2008 21:12
Φωτογραφία

adelard → Glaurung

thanks, mate! and its a halloween month, so everything shall be fine! (άλλη μια αξιολύπητη δικαιολογία για κατανάλωση τρομακτικής ποσότητας γλυκών, but oh well...!!:congrats:) I'll be seeing you around!
Οκτ 01 2008 23:05
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

αα και καλό μήνα και σε σένα :wooi2:
Οκτ 01 2008 22:19
Φωτογραφία

Daf_Chan → Glaurung

:hahaha: ε καλα..βασικα και να θέλω ειναι κομματάκι δύσκολο γιατί είμαστε 29 άτομα στην κατεύθυνση.(και δεν μας χωρίζουν επειδή θα πρεπε να μαστε 32.γ**ώ τις τυπικότητές τους δηλαδή.. :burningbe3:)άντε να ξεχωρίσεις εκεί μέσα.. =/ Πωω,πάντως η θεωρητική είναι δύσκολη, παίζει πολύ διάβασμα..και δεν έχω και χρόνο για anime/manga..:nanana: εσυ τελικά πηγες θετική?
Οκτ 01 2008 22:17
Φωτογραφία

jimmare → Glaurung

Επισης!
Οκτ 01 2008 22:10
Φωτογραφία

Glaurung → the goblin

τι τι ? :erk: κανένα πρόβλημα που σε βοήθεισα (αν σε βοήθεισα) :D
Οκτ 01 2008 20:30
Φωτογραφία

the goblin → Glaurung

τι;:erk: