Jump to content

Community Status Updates

Photo

FallenSpiritGR → Glaurung

hey hey hey!!!! είδα ότι λες ότι θα έρθεις κρητη για διακοπές άντε έλα και από τα μέρη μου (μεσσαρα) να δεις ομορφιές και διάφορα .. έχει και ένα camping δίπλα από την παραλία είναι μούρλια. επησεις αν έρθεις θα σε κεράσουμε και ένα κράση μια ράκη επιδι είμαστε καλή και φιλόξενη άνθρωποι!!!!
Jun 19 2010 21:34
Photo

Glaurung → Tenshi

Οκ , συγχαρητήρια λοιπόν !!! :D Καλή ξεκούραση , τώρα αρχίζουν τα δύσκολα ( σου εύχομαι και ωραία ;)) Ναι , το πιστεύω αυτό . Πηγαίνω από μικρό παιδί κάθε χρόνο Γερμανία και ακόμα δεν έχω πάει , ξέφτίλα ! Έχεις καθόλου χρήσιμες πληροφορίες να μου δώσεις , όπως πχ που είναι φτηνά να μείνεις , σε ποια περιοχή να ψάξω κτλ ; Εγώ θα πάω 21 Ιουλίου με 1 Αυγούστου κοντά στα Χανιά αλλά μάλλον δεν θα έχουμε αμάξι , οπότε το πιο πιθανό είναι να ήμαστε στη γύρο περιοχή μόνο . Πάντως χαίρομαι που θα ξαναπάω , είχα πάει πέρσι σε ένα φίλο που έχει σπίτι κοντά και μου άρεσε πολύ η πόλη . Εσύ που θα είσαι ; :)
Jun 19 2010 20:53
Photo

Tenshi → Glaurung

ωωω ναι!! Πολυ καλα θυμασαι αγαπητε μου!! :D Σου προτινω, ή μαλλον σε αναγκαζω να πας στο ΜΕΓΑ Βερολινο!! Εχεις πολλα να δεις και να μαθεις αν πας εκει, πιστεψε με! Κρητη ποτε θα κατεβεις? Εγω θα ειμαι εκει! ;)
Jun 19 2010 20:41
Photo

Glaurung → Tenshi

Και γω θέλω πιο πολύ να πάω Βερολίνο αλλά έχω πρόβλημα στην οργάνωση , Φλωρεντία έχω ξαναπάει και ξέρω τη διαδικασία . Δάνεισε μου λίγη από την εμπειρία σου στα οργανωτικά του ταξιδιού σου ω μέγα Tenshi ! :P Νομίζω κάτι είχα δει πως τελείωσες και πως περιμένεις πτυχίο , καλά θυμάμαι ; :D
Jun 19 2010 19:19
Photo

Glaurung → Shinobi no mono

Αααα … ε καλά , εγώ δεν θα πήγαινα στρατό αλλά ισχύει αυτό που λες για το μέλλον . Πάντως αφού στοχεύεις για στρατιωτική ψυχολογία , σκέψου και για το τμήμα στο ΑΠΘ . :)
Jun 14 2010 19:52
Photo

Shinobi no mono → Glaurung

ειανι στρατιωτικη ψυχολογια.δλδ σπουδαζει; κανονικα στο πανεπιστημιο ψυχολογια μονο που εισαι εσοκλειστος σε ενα στρατοπεδο στη θεσ/νικη και κανεις και στρατιωτικες ασκησεις.το καλο του ιναι οτι εχει σιγουρο μελλον αλλα.......στρατος....
Jun 14 2010 19:36
Photo

Οι περσινές βάσεις ψυχολογίας για Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήταν 17789 και 17574 αντίστοιχα , οπότε δεν έχω καταλάβει ποια σχολή εννοείς … Ευχαριστώ , και σε σένα :D
Jun 14 2010 16:12
Photo

ασε η περσινη βαση ηταν 19210 νομιζω μορια!!παιρνουν μονο 7 σε ολη την ελλαδα με κανονικη βαθμολογια και αλλους 3 απο ειδικη .οσον αφορα τις ασιατικες σπουδες δεν ειναι τοσο τα anime οσο η πορωση μου για τον ιαπωνικο πολιτισμο.:)απο σεπτεμβρη λεω να γραφτω σε φροντιστηριο εκμαθησης ιαπωνικων(αν βρω βεβαια).και χαρα στο κοραγιο σου που πας σχολη εφαρμοσμενων μαθηματικων!!αντε καλη συνεχεια!
Jun 14 2010 16:03
Photo

Είναι δύσκολος στόχος με βάση τα μόρια ή με την δυσκολία των σπουδών ; (δεν έχω ιδέα τι βάση έχει :P) . Όσο για το άλλο τμήμα , καλή είναι η πόρωση αλλά αν προέρχεται κυρίως λόγω των anime θα σε συμβούλευα να το ξανασκεφτείς , είναι και πολύ δύσκολη η αγορά εργασίας από τέτοιες σπουδές . Yeap , είμαι 18 άλλα είμαι του 91 , άρα σπουδάζω ήδη . Στο Μετσόβιο είμαι , εφαρμοσμένα μαθηματικά και φυσικές επιστήμες . Γαμάτο άλλα παλούκι :hot:
Jun 14 2010 15:56
Photo

για σσασσ ψυχολογια στοχευω φιλε glaurung αλλα δυσκολος στοχος.τωρα ομως εμαθα οτι απο του χρονου θα λειτουργει στη κερκυρα τμημα ασιατικων σπουδων με κατευθυνσεις ιαπωνικη και κινεζικη φιλολογια!!με εχει πορωσει η ιδεα:).απο τι βλεπω και εσυ 18 εισαι ,που στοχευεις bro?
Jun 14 2010 15:39
Photo

Χαίρεται ! Καλή ξεκούραση τώρα , για πού στοχεύεις αν επιτρέπεται ; :ureshii:
Jun 13 2010 22:40
Photo

Glaurung → zade

Είσαι τυχερός που δεν σε μηδένισαν :P
Jun 12 2010 18:57
Photo

zade → Glaurung

Ιτ ιζ αμπσολούτλι τρου! Δεν πρόλαβα να διαβάσω καθόλο το Ντόπλερ και ήξερα ότι και να πέσει δεν θα το γράψω οπότε αποφάσισα να το διασκεδάσω.Και έκανα τρία σκίτσα στην πραγματικότητα.Ένα με ένα τζαμαϊκανό που περπατά αμέριμνος (ράστα μαλί και τα συναφή) ,στο επόμενο καρέ τον είχα πατήσει μια νεκροφόρα και στο τρίτο ένα ασθενοφόρο ερχόταν να τον παραλάβει.Είχα κάνει και μια λιμνούλα αίματος αν δεν κάνω λάθος.Μόλις το ακουσε αυτό ο φυσικός μ,ου έφριξε και ευχόταν να μην με μηδενίσουν.Τελικά πάντως μόνο αυτό έχασα και πήρα 18 στη Φυσική. Αλλά ναι είμαι περήφανος για το κατόρθωμά μου.
Jun 12 2010 18:38
Photo

Glaurung → zade

Sry που πετάγομαι στο άσχετο , αλλά πραγματικά … [QUOTE]Εγώ στις πανελλήνιες στο θέμα με το Ντόπλερ είχα σχεδιάσει έναν τζαμαϊκανό που τον πατούσε μια νεκροφόρα. Αυτό που έκανες εσύ είναι πταίσμα.[/QUOTE] [IMG]http://kinialohaguy.files.wordpress.com/2009/04/wtf-cat.jpg[/IMG] :hahaha::hahaha::hahaha::respect:
Jun 11 2010 21:53