Community Status Updates
Kamui → Napster
Ηλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι δεν σου αρεσε.Εγω το βρισκω με διαφορα το καλυτερο απ' ολα.
Οσο για το 6,δεν το εχω παιξει, αλλα πιστευω πως ηταν απλα καταστροφικο για τη σειρα.
Τα cloned movesets,οι γελοια εκκεντρικη εμφανιση μερικων χαρακτηρων,η αφαιρεση καποιων χαρακτηρων ριχνουν τον πυχη της σειρας παρα πολυ χαμηλα.
Oct 24 2010 16:38
Napster → Kamui
Χμμ...η αληθεια ειναι οτι προτιμω το Samurai Warriors απο το Dynasty Warriors (μονο και μονο επειδη ενδιαφερομαι περισσοτερο για την ιστορια της Ιαπωνιας ειδικα οταν προκειτε για την Feudal Japan) αλλα και το Dynasty Warriors ειναι απο τα αγαπημενα μου. Οσο για το Warriors Orochi, δεν το θεωρω disgrace to history επειδη και τα 4 clans εχουν 1 στοχο+ιστορια το παιχνιδι δεν εχει, βγαινει μονο και μονο για να διαφημιζει τους χαρακτηρες (εγω το θεωρω πολυ καλο game).
Υ.Γ. Εχω παιξει το DW5 αλλα δεν μου αρεσε και τοσο οσο για παλαιοτερα DW.
Oct 24 2010 14:16
Kamui → Napster
Εγω μεγαλωσα με DW3 και Kessen 2. Πορωθηκα, και απο τοτε αρχησα να παιρνω οτιδηποτε εβγαζε η Koei (dynasty tactics,kessen 3, samurai warriors και επειτα και romance of the three kingdoms για πιο ψαγμενη φαση).Warriors orochi δεν εχω παιξει επειδη το θεωρω λιγο disgrace to history αλλα πρεπει να ειναι ωραιο συνολο.
Y.Γ.εχεις παιξει DW6?Aν ναι, σ' αρεσε?
Oct 24 2010 13:29
Napster → Kamui
OK. Thanks για την βοηθεια και σιγουρα θα σε ρωτησω οταν το αρχισω.
Απο KOEI εχω παιξει Dynasty Warriors, Samurai Warriors και Warriors Orochi. :P Απο τα αγαπημενα μου παινχιδια. Οι χαρακτηρες τα σπανε, η ιστορια ειναι αρκετα καλη. Δεν γινετε να βαρεθεις αυτα τα παιχνιδια με τιποτα. Εσυ?
Oct 24 2010 11:44
Kamui → Napster
Πολυ καλα κανεις που ψηνεσαι να ασχολιθεις.Σου το συνιστω ανεπυφιλακτα και να ειασαι βεβαιος πως οσο περισσοτερο ασχολεισαι και μαθενεις γι' αυτο, τοσο περισσοτερο ενδιαφερον γινεται.ΟΤιδηποτε χρειαστεις σε σχεση με αυτο, πες μου.
Υ.Γ. Αληθεια, απο koei τι παιζεις?
Oct 24 2010 11:27
Napster → Kamui
Romance of the Three Kingdoms ε?...Μπραβο! Ο ξαδελφος μου εχει αρκετα βιβλια με αυτο το θεμα, ετυχε μια μερα να διαβασω λιγο. Πολυ ενδιαφερον και σε λιγο καιρο θα παραγγειλω και 'γω.
Υ.Γ. Ειμαι KOEI fan. :P
Oct 24 2010 10:41
Napster → Kamui
Ναι, και 'γω αυτο ειχα διαβασει σε ενα βιντεο στο youtube. ~_~ Αντε να δω ποσες φορες θα το αρχισω αυτο το game. xD
Oct 23 2010 15:58
Hanzo → Napster
Baσικα οπως σε καθε Suikoden για να σωθει ο sidekick πρεπει να μαζεψεις και τα 108 stars of destiny σε συνδυασμο με αυτο που λεει ο απο κατω.
Oct 23 2010 15:28
Kamui → Napster
Ειχες ρωτησει κατι τον αδερφο μου για τη Nanami.Κι εγω εκει ειμαι και ειδα στο internet πως πρεπει να της πει πολυ γρηγορα Watch out ενω της ερχεται το βελος.Δεν το εχω δοκιμασει ακομα ομως.
Oct 23 2010 15:22
Napster → Hanzo
Ερωτηση για Suikoden 2. Υπαρχει κανας τροπος η Nanami να μην πεθανει? o.O
Oct 23 2010 14:27
Napster → kelborn3
[IMG]http://img841.imageshack.us/img841/2613/1286086797750.gif[/IMG]
Νταξ. Απειρα respect!. Dangerous, Most Dangerous!!!
Oct 11 2010 22:50
Napster → 1451
ΟΚ. :) Το δικο μου ειναι HURRICANRANA. Μολις κανω format το pc θα το ξαναρχισω. ;)
Oct 08 2010 23:46
1451 → Napster
Καλησπέρα Napster. Το όνομά μου στο Need For Speed World είναι Nikos1451.
Oct 08 2010 22:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed