Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → Napster

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ μαν. Κι εσύ και ο Shinigami μου δώσατε το ίδιο τορρεντ. Είχε πάρα πολύ καλή ταχύτητα. Να σε καλά !!
Oct 03 2010 13:19
Photo

Napster → Tenshi

Καλα να περασεις. xD [URL="http://www.bakabt.com/download/129827/1286096966/fd0856c78f8e4937063b901b469f0b17/910942/touhai-densetsu-akagi-yami-ni-maiorita-tensai-triad.torrent"]Akagi torrent[/URL]
Oct 03 2010 11:12
Photo

Napster → Vagelio

Χαιρομαι που σου αρεσαν. Οντως και μενα μου αρεσει πολυ αυτος ο συνδιασμος και γενικα εχω μανια με τα instrumental τραγουδια. Υ.Γ. Τιποτα, αμα χρειαστες τιποτα πες μου οποτε θες. ;)
Sep 29 2010 18:46
Photo

Vagelio → Napster

Δεν τσιγκουνευτηκαν οι δημιουργοι του.....:OMG3: Ευχαριστω για τις προτασεις, με γλιτωσαν απο πολυ κοπο =w=. Xμμμ... για να δουμε, Εχω φαει κολλημα με αρκετα!:awww: Αγαπημενο το gates of hell (οντως το καλυτερο) μαζι με το sword sparks, και επισης μου αρεσουν παρα πολυ τα the first awakening, clash of opponents, reversal, swirling sands, turn the tide, out of control, flamedrop & schismogenesis. Γενικως ολα τους τους ταιριαζουν με τα γουστα μου στη μουσικη μιας και λατρευω το συνδιασμο ντραμς και ηλεκτρικη κιθαρα μαζι με ορχηστρα και φαινεται ποια απο αυτα ειναι απο μαχες! Υ.Γ.: και δεν εχω παιξει καν το παιχνιδι, δεν τολμαω να φανταστω ποσο περισσοτερο θα με πορωναν αν το ειχα XDDDD. Kαι παλι ευχαριστω για τις προτασεις!
Sep 29 2010 16:16
Photo

Serestrum → Napster

καλο ειναι. scans δεν υπαρχουν, οποτε λιγα κεφαλαια εχουν μεταφραστει, ή δεν βγαινει καθε μηνα. εχω μπερδευτει και το εχω παρατησει.
Sep 28 2010 14:31
Photo

Napster → Serestrum

Serestrum, ερωτηση. :P Εχω διαβασει τα 2 One Shots Embalming και μου αρεσαν. Το ongoing το manga ειναι και αυτο καλο οσο τα One Shots? Να το αρχισω?
Sep 28 2010 14:26
Photo

Napster → Vagelio

Σε μενα ειναι 526mb (αλλα μαλλον επειδη εχει και τα εξωφυλλα) xD, 97 τραγουδια εχει. :P Να μια λιστα με πολυ ωραια τραγουδακια. :) The First Awakening Clash of Opponents Flamedrop Struggle Eternal The Young Marquis (λιγακι) :P The City of Heroes (λιγακι) Rolling Hills Prawling Plains Sword Sparks Reversal! Swirling Sands (απο τα καλυτερα) The Gates of Hell (ΤΟ καλυτερο) :D Press to Victory Turn the Tide Out of Control (πολυ ωραιο και αυτο) Nisus Schismogenesis Overture 2007 MIX Υ.Γ. Τα περισσοτερα ειναι απο μαχες. Περιμενω εντυπωσεις. :)
Sep 27 2010 22:52
Photo

Vagelio → Napster

Τωρα ανοιξα το jdownloader και το κατεβαζω να δω και τα υπολοιπα (πω πω, 524mb, ποσα τραγουδια εχει μεσα;!:OMG3: ) Ξερω τι εννοεις, και δεν παραξενευομαι που το ακουω για το συγκεκριμενο. Αν και μετα την πεντηκοστη φορα αρχιζει να γινεται λιγο κουραστικο...:sadist: Λοιπον, ποια κομματια μου προτινεις να πρωτοανοιξω μολις κατεβει;
Sep 27 2010 22:33
Photo

Napster → Vagelio

Σου αρεσε το song του The Last Remnant ε? Εγω να δεις ποσες φορες το ακουγα αυτο το song. :P Βλεπεις, αυτο το song το εχουν βαλει μονο σε ενα boss το οποιο ειναι απο τα δυσκολοτερα στο game, και συνεχεια εχανα αλλα δεν θυμωνα επειδη ειχε αυτο το απιστευτο song. :D
Sep 27 2010 13:47
Photo

Napster → Jorg

Οχι νταξ. Αμα δεν το παιξω το παιχνιδι τοτε δεν θα το κρινω σιγουρα οπως κανω και με τα anime. Απλα εχω δει μερικα βιντεακια και δεν με ξετρελανε αλλα σιγουρα καποτε θα παιξω και το ΚΗ. ;) Υ.Γ. Μονο σε ενα πραγμα οταν λεω sucks το εννοω και ολοι ξερουν σε ποιο πραγμα το λεω. :P
Sep 26 2010 19:17
Photo

Jorg → Napster

Α, νόμιζα. Το KH τα σπάει ότι και να λέτε. :P Το μόνο παιχνίδι που με έχει συγκινήσει τόσο πολύ!
Sep 26 2010 19:15
Photo

Napster → Jorg

Thanks για τα καλα σου λογια. Οντως, Napster χωρις Kenshin δεν γινετε. ;) Και θα πω KH sucks!!!! για να την σπασω σε αυτους που γραφουν εδω. :P [spoiler]πλακα κανω :P[/spoiler]
Sep 26 2010 19:12
Photo

Jorg → Napster

It's great, awesome, fantastic, excellent...!!! Δεν μπορώ να φανταστώ Napster χωρίς Kenshin avatar. XD
Sep 26 2010 19:03
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Παρακαλώ :3 Ήθελα να βάλω 10 στην υπογραφή αλλά κάτι με χαλούσε το οποίο δεν μπορώ να προσδιορίσω xD Το άβαταρ το λάτρεψα. Ααα ευχαριστούμε ^_^
Sep 26 2010 18:15
Photo

Napster → Kamen Tantei Zura

Sankyu για την βαθμολογια και good luck με το group. :P
Sep 26 2010 18:07