Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → Napster

Χαχα, :oo: ώστε ο ξάδερφος μας την έκανε τη δουλειά. Είναι καλό πάντως, τσέκαρέ το κάποια στιγμή, αν και μόνο 4 chapters ως τώρα οπότε δεν έχει εξελιχθεί πολύ, η ομάδα περιμένει ακόμα RAW για το επόμενο. [spoiler] Πώς πέρασα... Πέρασα καλά μέχρι που κάτσαμε είναι η αλήθεια XD, τα παιδιά απέναντι δε μου έβγαζαν να τους πιάσω συζήτηση, ο ένας από κάτι που πέταξε και ο άλλος του τα έβγαζες με το τσιγκέλι, του έπιασε ο paris συζήτηση για games να φανταστείς, με το ζόρι μιλήσανε κανα 10' άντε και ένα 5' για anime και αυτό ήταν ΧD. (:hahaha: Είμαι κι εγώ κακός άνθρωπος, αν δεν πάω κάποιον από την αρχή και να με βαράς κάτω δε θα προσπαθήσω να πιάσω συζήτηση και το χαίρομαι να πω την αλήθεια). Πάντως άκουγα τη συζήτησή σας πού και πού και περνούσε η ώρα, πάλι καλά, αλλά από που ήμουνα πού να μιλήσω. Μετά μη νομίζεις κι εμείς φύγαμε σχετικά νωρίς, κρυώσαμε και λίγο, προσωπικά την ψιλοάρπαξα. Κάναμε ένα σύντομο come back μετά γιατί η Zura είχε ξεχάσει το κινητό της, είχαν μαζευτεί περισσότερα άτομα. Εσύ πώς πέρασες; XD :tensai: Για να είμαστε και ειλικρινείς δηλαδή. [/spoiler]
Οκτ 31 2010 12:04
Φωτογραφία

Napster → Kai

Να'ναι καλα ο ξαδελφος μου που το διαβαζει. xD Υ.Γ. Πως περασες χθες? Δεν μιλησαμε πολυ, μεχ...:P
Οκτ 31 2010 11:47
Φωτογραφία

Napster → WillOfTheD

Δε πιστευω να κανει αλλα (για τωρα...).
Οκτ 27 2010 21:09
Φωτογραφία

WillOfTheD → Napster

ωραια αμα ειναι θα το τσεκαρω οταν τελειωσω το brotherhood και αμα μου κανει το κλικ θα το δω.........δεν παιζει να κανει κ αλλα επεισοδια ετσι??anw thanx dude!!!!!!!!
Οκτ 27 2010 20:54
Φωτογραφία

Napster → WillOfTheD

Ναι.
Οκτ 27 2010 20:41
Φωτογραφία

WillOfTheD → Napster

ποπο με πορωνεις τωρα..........26 επεισοδια δεν εχει??
Οκτ 27 2010 19:11
Φωτογραφία

Napster → WillOfTheD

Σου το προτεινω αμα σου αρεσουν τα mindfuck anime. Το σχεδιο μπορει να σου φανει παραξενο στο Kaiji αλλα το anime ολοκληρο ειναι αριστουργημα. Πραγματικα ειναι πορωση αφου εκατσα και το τελειωσα σε μια βραδια γιατι οταν το αρχισα δεν μπορουσα να το σταματησω.
Οκτ 27 2010 19:03
Φωτογραφία

WillOfTheD → Napster

προς το παρον εχω καταπιαστει με το fmab αμα ειναι οταν τελειωσω ισως το δω........παντως το ψαξα στη wikipedia και φαινεται ενδιαφερον.........για πες εντυπωσεις...........
Οκτ 27 2010 18:51
Φωτογραφία

Napster → WillOfTheD

Δεστο. Ειναι με παιχνιδια αλλα στοιχιματιζουν λεφτα-ζωες κτλ. Ειναι απο τα καλυτερα mindfuck anime που υπαρχουν.
Οκτ 27 2010 18:46
Φωτογραφία

WillOfTheD → Napster

nope......περι τινος προκειται??
Οκτ 27 2010 18:31
Φωτογραφία

Napster → WillOfTheD

Χμμμ...Kaiji εχεις δει?
Οκτ 27 2010 17:16
Φωτογραφία

Napster → MikamiTeru

Links υπαρχουν αλλα μεχρι τωρα περιπου 10 επεισοδια εχω ανεβασει.
Οκτ 25 2010 16:28
Φωτογραφία

MikamiTeru → Napster

Υπαρχει link ?
Οκτ 25 2010 16:16
Φωτογραφία

Napster → Kamui

Εχμ...ναι. Ειναι για ps1, υπαρχει manga (αν και στο Internet δεν υπαρχει [I]ακομα[/I]), και το παιχνιδι ειναι τεραστιο. (4 CDs)
Οκτ 25 2010 16:14
Φωτογραφία

Kamui → Napster

Ειχα ξεχασει οτι ειναι για PS1 και μου φανηκε μετριο σε γραφικα.Τελικα ομως πρεπει να ειναι απλα γαματο
Οκτ 25 2010 16:00