Community Status Updates
Napster → MikamiTeru
[QUOTE=MikamiTeru;440630]Το Μακεδονια TV , εβαζε παλια Rurouni Kenshin ?[/QUOTE]
Και υπαρχουν τα επεισοδια απο το Μακεδονια TV για download αμα ενδιαφερεσε...
Oct 25 2010 13:54
Napster → Kamui
Κοιτα, νταξει, σιγουρα ειμαι υπερβολικος με το να λεω μαπα τα FF αλλα και παλι ειναι απο τα μεσαια-χαλια J-RPG σαν συνολο.
Τo The Legend of Dragoon παιξτω οποσδηποτε. Εχει το καλυτερο battle system στο PS1, top #5 στα γραφικα για ps1, η μουσικη του ειναι φανταστικη, οσο για τους χαρακτηρες και την ιστορια του παιχνιδιου αμα την παιξεις θα καταλαβεις γιατι το θεωρω το καλυτερο J-RPG. ;)
Oct 25 2010 13:39
Kamui → Napster
Καλη φαση.Τα FF δεν ειναι μαπα,αλλα τα suikoden συνδιαζουν RPG,Tαctics και οτι αλλο θες.Το μονο προβλημα ειναι οτι καποιος μπορει να το νικησει ευκολα παιζοντας μονο με high tiers, αν και εγω δεν παιζω ποτε ετσι.
Legend of dragoon δεν εχω παιξει αλλα ακουγετε τουλαχιστον γαματο.Κατσε να το ψαξω
Oct 25 2010 13:30
Napster → Kamui
Ετσι μπραβο φιλε. Μολις πας να αρχισεις κανα J-RPG πεταγετε ενας και σου λεει παντα <<Το καλυτερο ειναι το FF>.>. Δηλαδη νταξ παντα αυτο λενε. Αυτοι ειναι οι FFtards, δηλαδη και μαπα να βγει ενα FF παιχνιδι (που τα περισσοτερα FF ειναι χαλια σαν J-RPG εκτος απο 2-3) αυτοι θα βρουν τροπο να το θεοποιησουν. Οπως και με το 3D το Final Fantasy anime. Λενε πως ειναι αριστουργημα ενω εκτος απο τα γραφικα δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο.
Υ.Γ. Χιλιες φορες να παιξω το The Legend of Dragoon (το αγαπημενο μου παιχνιδι εδω και πολλα χρονια και ειναι καραunderrated) παρα ενα FF παιχνιδι το οποιο επειδη το θεοποιουν πρεπει οπωσδηποτε να θεωρειτε αριστουργημα. ~_~
Suikoden series>FF series [B]ΧΑΛΑΡΑ[/B].
Υ.Γ. Εχεις τα ιδια γουστα με τον αδελφο σου, ο οποιος εχει τα ιδια γουστα με μενα. lol :thatsit:
Oct 24 2010 23:44
Kamui → Napster
Παντως μου τη δινει που το FF το παιζει η απολυτη αφεντια των RPG.
Εγω ειμαι μαζι σου.Προτιμαω breath of fire, Suikoden, Arc the lad etc.
Oct 24 2010 22:13
Napster → Kamui
Και ομως γινετε. Μπες σε κανα FF forum να δεις τα σχολια ή σε κανα Square Enix. Λενε εχει χαλια ιστορια, χαλια battle system κτλ...
Oct 24 2010 21:18
Kamui → Napster
Παντως δεν βλεπω κανεναν να το θαβει.Και αυτο που λες για το 360 και το PC ειναι σωστο
Oct 24 2010 21:14
Napster → Kamui
Δεν το αγορασα, το κατεβασα. Ηθελα να το παρω για Xbox360 αλλα στο Xbox360 υπαρχει παρα πολυ προβληματα (bugs, frame drops στις μαχες) ενω στο pc ολα δουλευουν αψογα+μπορεις να κανεις recruit στην ομαδα σου, τους 7 καλυτερους παιχτες του παιχνιδιου. (οι οποιοι ειναι αντιπαλοι και οταν τους νικησεις, κανεις quests και τους κανεις recruit)
Oct 24 2010 21:08
Kamui → Napster
Βασικα,εσυ το βρηκες και το αγορασες απο καταστημα στην ελαδα?
Γιατι μαλλον θα δυσκολευτω να το βρω.
Εδω το lost odyssey δεν εχω καταφερει να βρω πουθενα...
Μα τι παιζει πια μ'αυτη τη χωρα...
Oct 24 2010 20:59
Napster → Kamui
Ναι, το StrikeForce ειναι λιγακι καλυτερο.
Το The Last Remnant ειναι ενα underrated φανταστικο παιχνιδι. Απλα ετυχε να το κανει η Square Enix, και οτι τιτλος βγαινει απο την Square Enix θεωρειτε μαπα εκτος απο το Final Fantasy που δεν μου αρεσει σχεδον καθολου. Γενικα δεν εχω πορωθει με κανετα Final Fantasy και ειναι κριμα τοσο ωραια παιχνιδια που εχει βγαλει η Square Enix να μην τα αναφερουν καθολου στις μερες μας.
Υ.Γ. Ο αδελφος σου ειπε πως καποια στιγμη θα το αρχισει. Στο The Last Remnant πρεπει να κανεις αρκετο lvl up, ειναι δυσκολο παιχνιδι και πολυ μεγαλο αμα αρχισεις και τα side quests, τα bosses ειναι πολυ δυσκολα αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι φανταστικα. Τα γραφικα, τα custom weapons, τα recruits που κανεις και πολλα αλλα. Πρεπει οπωσδηποτε να το δοκιμασεις και μην ακους τους αλλους που το θαβουν το παιχνιδι.
Υ.Γ. 2: Αμα το αρχισεις και χρειαστεις βοηθεια, ρωτα με. ;) Το εχω τερματισει και σε λιγο θα το ξαναρχισε στο Hard Mode *(ξανα...).
Friend request: accepted.
Oct 24 2010 20:33
Kamui → Napster
Μολις τσεκαρα το the last remnant και φαινεται απλα τελειο.Απο που ξεφυτρωσε και δεν το προσεξα...
Oct 24 2010 19:44
Kamui → Napster
A, ειπα κι εγω!Τελικα εχω δικιο που βριζω το 6 πριν καν το παιξω,γιατι μαλλον ειναι ακριβως οπως λεει,ακομα και αν προσπαθει να καλυψει τα κραβγαλεα αρνητικα του βαζοντας Bishounen με ασπρα μαλλια.
Το strikeforce πρεπει να ειναι λιγο ποιο ενδιαφερον απο αποψης gameplay, αλλα ειναι και αυτο στο στυλ του 6 αρα μαλλον δεν ειναι για μενα.
Αληθεια, το last remnant τι ακριβως ειναι?
Oct 24 2010 19:40
Napster → Kamui
Οπα, οπα!!! Δικο μου λαθος. Ηθελα να πω πως το 6 δεν ηταν καλο. Το 5 καταλαθος το εγραψα επειδη ηθελα να σου πω πως ηταν το αγαπημενο μου. xD Το 5 ειναι το καλυτερο για μενα.
Αντε να δουμε πως θα προλαβω. Θελω να παιξω το StrikeForce, Suikoden 2 και The Last Remnant...μεχ.
Oct 24 2010 16:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed