Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Napster
Μου άρεσε πολύ η επιλογή σου στο thread των waifu/husbando.
Adachi ftw! :D
Feb 28 2011 07:44
Napster → Jorg
Thank you! Το avatar και η profile pic μου αρεσουν [B]παρα πολυ[/B] αλλα για καποιο λογο η υπογραφη δεν μου αρεσει και τοσο. Μπορει να την αλλαξω αμα βρω καλυτερη. :P
Feb 24 2011 23:41
Kai → Napster
Ωραία-ωραία, ελπίζω να σ' αρέσει και στη συνέχεια, αν και κάτι κάποια κοιλιά σε μερικά σημεία. Είπαμε φανς αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο.
Δεν έχω παράπονο για το RuroKen δεν έχω κανένα παράπονο. Αντίθετα με το Reborn! που το έχουν σκοτώσει σε κάτι σημεία, αλλά δε με πειράζει ιδιαίτερα, απλά θέλω να το έχω στη συλλογή μου. Και το έχουν κάνει stalled εδώ και πόσο καιρό και τίποτα δε λένε για τη μοίρα του. Και το Death Note ok ήταν. Γενικά δίνουν περισσότερη προσοχή σε ό,τι έχει περισσότερο κοινό.
Feb 18 2011 22:43
Napster → Kai
Βασικα ειμαι στο Future Arc. Πολυ καλο, η αληθεια ειναι οτι υπηρχαν μερικα chaps που τα βρηκα λιγακι κουραστηκα αλλα σαν συνολο ειναι πολυ καλο. Ωραιοι χαρακτηρες, ενδιαφερουσα ιστορια και οι μαχες ειναι φανταστικες + το Future Arc ειναι awesome! xD Yamamoto, Gokudera, Hibari & Sasagawa. Σιγα-σιγα αρχιζει να μου αρεσει και ο Tsuna. :P Ειμαι εκει που ο Tsuna χρησιμοποιησε για πρωτη φορα το X Burner. Αγαπημενη μαχη θα ελεγα Yamamoto vs. Squalo και του Tsuna vs. Xanxus. Ναι~ πολυ. Πολυ καλοι ειναι και στο Future Arc οι χαρακτηρες, ο Yamamoto εγινε λιγακι πιο σοβαρος. :( xD Τα πρωτα chaps του Future Arc μου αρεσαν αρκετα. :himitsu:
Ναι, ναι. Απο bookdepository ειχα αγορασει/μαλλον θα συνεχισω να αγοραζω το Vagabond. Μπορει ναι, γιατι και 'γω εχω ακουσει αρκετες φορες οτι η Viz δεν κανει και τοσο καλη δουλεια. Παντως στο Kenshin πιστευω πως τα πηγαν καλα. Χμμμ, οταν αγοραζα το RuroKen απο Viz επρεπε απλα να αγοραζεις manga πανω απο 20 ευρω (ή 30, δε θυμαμαι ακριβως) για να μην πληρωνεις τα μεταφορικα. Τωρα δε ξερω, εχω καιρο να αγορασω απο 'κει και γενικα εχω καιρο να αγορασω manga. Σε λιγο καιρο ομως θα αγορασω το Busou Renkin.
Feb 18 2011 22:25
Kai → Napster
Xoa! Έφτασες στο 21; Πώς σου φαίνεται ως τώρα; Ποιοι σου άρεσαν; Στη Varia ποια μάχη σου άρεσε περισσότερο; Πρέπει να είσαι κάπου στο 180-190, στο Future Arc δλδ, ε; Στη βάση μέσα; Σου φάνηκε εδνιαφέρουν η αρχή του;
Νομίζω πως πλέον τα έχει πουλήσει όλα στο Public και έχει μόνο Comics το Comics Cave πλέον, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Εγώ συνήθως αγοράζω από bookdepository. Καλή η Viz, αλλά ώρες-ώρες κάνει προχειροδουλειές. (Συμφέρει κατευθείαν απο Viz; Έχει μεταφορικά στην τιμή;)
Feb 18 2011 20:59
Napster → Kai
Ειμαι στο 21 volume. Λογικα μεχρι την Τεταρτη (max) θα το εχω φτασει στο ongoing chap. Η αληθεια ειναι οτι οταν το ειχα ξεκινησει το manga, δεν μου αρεσε και τοσο το σχεδιο του, μου φαινοταν καπως...[I]προχειρο [/I]να το πω...? Αλλα ενταξει, αμα σε [I]κραταει[/I] το manga τοτε δε με νοιαζει καθολου το σχεδιο. (Π.χ. Kaiji που μπορει να εχει παραξενο σχεδιο, αλλα δεν ειναι ασχημο οπως λενε οι περισσοτεροι)
Αγοραζα το Blade of the Immortal απο anubis πριν κατι χρονακια αλλα τελικα το σταματησα γιατι δεν μου αρεσε και τοσο αλλα το διαβαζω επειδη το αγοραζει ενα φιλαρακι μου και ο ξαδελφος μου, απο το Comics Cave η αληθεια ειναι οτι δεν εχω αγορασει ποτε αλλα θα ηθελα. Απο το Viz αγοραζω[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=black].
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Feb 18 2011 20:43
Kai → Napster
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=black]Νομίζω είσαι κοντά στη Varia στο manga, έτσι. Αν δεις το μελάνωμε εκεί, ειδικά στα παντελόνια που κάνει μπαμ και το σχέδιο και το μελάνωμα που έχει το Roll, κάνει μπαμ ότι στο υπέροχο σχέδιο που είχε τότε το Reborn! έβαζε πολύ το χεράκι της. Βέβαια προσωπικές προτιμήσεις είναι αυτές, απλά μ' αρέσει το έντονο μελάνωμα στα shounen, ειδικά πάνω στους χαρακτήρες γιατί στις μάχες που φαίνονται πιο έντονες οι σκηνές.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black] [/COLOR]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=black]RAW υπάρχουν, μέχρι κι εγώ τα πέτυχα, αλλά παίζει να ήταν chinese. Ποιος τους ξέρει όμως, εδώ για να βγει το πρώτο έκανε πόσο καιρό.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=black]Καλά όταν γίνονται κάτι τέτοια, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Δλδ, αν είναι licensed καλώς, αν δεν είναι. Από την άλλη, υπάρχουν τόσες σειρές που θα ήθελα να αγοράσω από αυτές που είναι licensed αλλά πού να φτάσουν τα λεφτά για όλες. Μάλιστα μετάνιωσα που άρχισα 2 γιατί τότε δεν αγόραζα με κάρτα και έπαιρνα ότι αποφάσιζε να φέρει το Comics Cave γιατί μόνο το Reborn! έφερνε σίγουρα με τόσο πρήξιμο που έτρωγε. Τώρα μεν τα παίρνω πιο φθηνά, μη σου πω στη μισή τιμή, αλλά και πάλι... κυνηγάω και τις προσφορές όσο μπορώ. Εσύ από πού αγοράζεις(αν επιτρέπεται);[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Feb 18 2011 12:21
Napster → Kai
Aha. I see....Ναι η αληθεια ειναι οτι το στυλ μοιαζει με το manga του Reborn!
Τι γινετε? Βαριουνται να βγαζουν chaps ή δεν υπαρχουν RAW? :/
Στο Sidooh, εχουν περασει 211 μερες και ακομα να βγαλουν chap, στο Vagabond 101 μερες αλλα απ' οτι διαβασα ειχε προβληματα με την υγεια του ο Takehiko. To Gun Blaze West του Watsuki μαλλον θα το αγορασω γιατι δε βλεπω να το συνεχιζουν...το τελευταιο chap που εχει μεταφραστει ειναι πριν 2296 μερες...omg! xD:unlucky:
Feb 18 2011 02:13
Kai → Napster
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Βασικά, θα σε γελάσω, το Ren είναι unisex, οπότε θα μπορούσε να είναι και τα δύο, νομίζω υπέθεσα πως είναι γυναίκα από το πως τον\την είχε ζωγραφίσει η Amano στους assistans. Μα και πάλι οι ζωγραφιές είναι άκυρες οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι είναι γυναίκα 100%. Το στυλ πάντως φέρνει, ειδικά στο zatsuen και όχι τόσο στο roll περισσότερο σε female μιας και μοιάζει περισσότερο σε στυλ manga όπως Reborn, DGM κλπ κλπ. Ποτέ δεν ξέρεις.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Ο Shirodaira λένε πως είναι άνδρας.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Πάντως, από τότε που [I]ο[/I] Motomi Kyousuke μας βγήκε γυναίκα τελικά, δεν πιστεύω τίποτα. XD Όπως λέγεται και ότι [I]ο[/I] Aimoto Shou είναι γυναίκα επίσης. Αν δε δεις φωτογραφία, μη πιστεύεις τίποτα![/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Όχι, τίποτα από Blood Lad ως τώρα. :emptyonexg1:[/SIZE][/FONT]
Feb 17 2011 11:29
Napster → Kai
Και οι 2 mangaka ειναι γυναικες ή μονο μια γυναικα ειναι? Ενταξει, μια χαρα ειναι το manga, ωραια υποθεση και ωραιο σχεδιο, δε χρειαζεται να ζητησω τιποτα παραπανω.
Ας βγαζουν αυτοι τα chaps γρηγορα και ας το εχουν στα drop, δεν υπαρχει prob. :P
Με το Blood Lad τι εγινε? Δεν θα συνεχισουν να βγαζουν chaps? :/
Feb 17 2011 01:03
Kai → Napster
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Για το Art δε το συζητώ, πάρα πολύ καλό. Αυτό με τα backgrounds με προβλημάτιζε κι εμένα, μιας και στο roll έκανε απίστευτη δουλειά. Είναι όμως μηνιαίο και την ιστορία την έχει μισή-μισή με άλλη mangaka, άρα έχει πολύ λιγότερους assistants αντίθετα με αυτός που γράφουν εβδομαδιαία, έτσι την δικαιολογώ.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Και η ιστορία είνα ακόμα στο 8 και έχει μπει στο ζουμί, δλδ τη θα δούμε στη συνέχεια.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Έχω την εντύπωση πως δε σκοπεύουν να το βγάλουν από τα dropped. XD[/SIZE][/FONT]
Feb 16 2011 19:34
Napster → Kai
Yo! Παλι καλα που μου το ειπες γιατι αυτες τις μερες δεν εμπαινα στο mangaupdates. :P
Αρκετα καλο, ο Mahiro μου αρεσε προς το παρον, εχει ωραιο σχεδιο. (αμα αρχισει να κανει καλυτερα backgrounds τοτε θα γινει τουμπανο το Zetsuen)
Ακομα στα dropped το εχουν. xD
Feb 16 2011 18:04
Kai → Napster
Υο! Άντε, βγήκε και το 8 [URL]http://www.mangareader.net/1575/zetsuen-no-tempest.html[/URL]
Ευτυχώς άρχισανε να βγαίνουν πολύ πιο συχνά πλέον. Πώς σου φαίνεται ως τώρα;
Feb 16 2011 10:17
Napster → LucyBR
Αντε ας ελπισουμε να του δωσουν main role σε λιγο καιρο. Για μενα, ο αστυνομος (Nobuaki) ηταν ο καλυτερος στο Samurai High School.
Αστα να πανε. Ο αλητης πρωταγωνιστει σε πολλες γνωστες ταινιες (Death Note, Battle Royale, Kaiji κτλ...) και τις εχει [I]σκοτωσει[/I].
Aye! Ο αγαπημενος μου ειναι ο Takaoka αλλα και η γυναικα του ειναι πολυ καλη. *(και μετα πανε οι αλλοι, Satou Takeru, Kaneko Nobuaki, Ueto Aya....)
Ναι, το Thirteen Assassins (Remake) του Takashi λεω. Νομιζα πως το DVD ειχε βγει πριν λιγους μηνες. :/
Feb 13 2011 12:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed