Community Status Updates
Tenshi → Napster
Καλησπέρα
Να σε ρωτήσω: Αυτό από πιο άνιμε είναι?
[IMG]http://img1.lln.crunchyroll.com/i/spire3/bfa7228373274eefb12d842b64c81dc21299036455_full.jpg[/IMG]
Mar 03 2011 14:16
Kai → Napster
:hahaha: [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=black]Ούτε εγώ τρελαίνομαι, αλλά την παλεύω. Άσε να το ξεκινήσω πρώτα να σου πω σε τι επίπεδα πρέπει να φτάσει ο μαζοχισμός σου πριν το ξεκινήσεις για να είσαι προετοιμασμένος. Θα διαβάσω πρώτα το Liar Game όμως να δω τι εστί Fukunaga και μετά βλέπουμε.[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=black]Καλά, από την άλλη υπάρχουν και thread που είναι γεμάτα και τα posts είναι του τύπου. 'OMG, this chapter was so epic- τέλος' βλ. Reborn!. Λυπάμαι τον Jorg που κάνει απόπειρες για συζήτηση, αν βλέπω να το έχει σταματήσει τελευταία.[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=black]Ναι, το raw ήταν λίγο αίσχος, δεν κρύβεται. Πάντως μέσα από το one-shot έκανε μπαμ ότι δούλευε όλο το Arc της Varia, που από εκεί στην ουσία άλλαξε όλο το μελάνωμα και ο σχεδιασμός των χαρακτήρων.[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=black]Ryohei rulez! Είναι τόσο Extreme που όσο λίγο και να εμφανίζεται παραμένει πιο extreme απ' όλους. Όντως έχει γίνει too epic, η mangaka ξέχασε την αγάπη της για τον HIbari και κλίνει τελείως προς αυτόν πλέον. Καλά λένε τα γούστα αλλάζουν με τα χρόνια.[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=black]Μία σχέση πρέπει να διέπεται από αγάπη και κατανόηση. Απέκτησες την ιδανική waifu λοιπόν. [/COLOR][/FONT][/COLOR]
Mar 03 2011 10:05
Napster → Kai
Ξερεις πως μισω τα Vampires. :uhh: xD
Yeap, why not? Εδω ανοιγουν thread και δεν postαρουν καθολου, τουλαχιστον στο δικο μας θα εχει posts.:hahaha:
Γινετε να μην μου αρεσει ενα manga οταν απο την πρωτη σελιδα δειχνει εναν cool guy να κραταει [B]Katana[/B]?:hero: Το διαβασα οπως καταλαβες. :P Ωραιο σχεδιο, ωραιο story με παρα πολυ ωραιο τελος. Το σχεδιο δεν μπορεσα να το απολαυσω πολυ~ επειδη δεν ηταν καλα τα raw που χρησιμοποιησαν. :/ Αλλα και παλι πολυ καλο One Shot.
Ναι, ναι. Δεν εδειχνε και πολυ τον Sasagawa στα προηγουμενα chaps. Οχι τιποτα αλλο, απλα αρχισε να μου αρεσει ακομα περισσοτερο τωρα. :P Ο Yamamoto μου φαινεται πως εχει γινει πολυ epicος τωρα τελευταια.
Ναι, ντροπη μου θα επρεπε κανονικα τωρα να ειμαι στο ongoing chap αλλα whatever...:P (Δεν θυμωσαι η Adachi μαζι μου, με καταλαβενει...<3) Aww ολοι μαθατε για την waifu μου?:lovulovu: Θα δουμε, αυτο το Σ/Κ θα προσπαθησω να το φτασω ΚΑΙ ΑΥΤΟ στα ongoing chap του. :Blissfull:
Mar 02 2011 23:53
Kai → Napster
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Χαχαχα, οκ, να κάνουμε αμπεμπαμπλομ. Βασικά, σκέφτομαι για το Fallen Vampire μιας και υπάρχει ολόκληρο στο mangareader και δε θα χρειαστεί να το κατεβάσω. :hahaha:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Ν' ανοίξουμε και thread να συζητάμε μόνοι μας σαν καμένα. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Το roll να το διαβάσεις και να μην σ αρέσει σαν one shot αξίζει για το art του.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Σώπα, σ' άρεσε περισσότερο από τη Varia; Εμένα με ψιλοαπογοήτευσε, αφού το γύρισε που το γύρισε τελείως στις μάχες περίμενα περισσότερο. Συγκεκριμένα, η μόνη που μου άρεσε ήταν του Ryohei που επιτέλους αξιώθηκε και πήρε μία καλή. Ο Yamamoto σε κάθε Arc παίρνει προαγωγή XD . Στο τελευταίο chapter μου φάνηκε λίγο ΟΟC, δεν ξέρω αν ήταν επειδή έβαλε το χεράκι του ο Byakuran, πάντως πρώτη φορά ξέρει και καταλαβαίνει τόσα πολλά από την αρχή. Μπορώ να πω πως με ξένισε.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Άντε διάβασα και το Yankee. Μας πήρες την Adachi, το καλύτερο κορίτσι, επιβάλεται πλέον να το διαβάσεις. :tensai:[/FONT][/COLOR]
Mar 02 2011 22:24
Napster → Kai
Ααα αντρας ειναι ο Shirodaira? :terror2: :P Αποφασισε ποιο και ποτε θες να το αρχισεις για να το αρχισουμε μαζι. Μαλλον θα διαβασω το Roll.
Well ναι...:hot: Την Παρασκευη εφτασα στο 327 chap. Για καποιο λογο το τελευταιο arc πιο πολυ μου αρεσε απο το Varia. :drink:
Ναι, ναι το καημενο.:hahaha: Εντομεταξυ το Yankee-Megane το ειχα αρχισει πριν αρχισω τα αλλα 2.:hahaha:
Mar 02 2011 15:13
Kai → Napster
Tην Saizaki; Μόνο το Roll υπάρχει. Αν λες για τον Shirodaira, έχω ακούσει καλά λόγια για το spiral, αλλά ως τώρα έχω δει απλά το 1ο επεισόδιο πριν χρόοοονια και δεν έτυχε να το συνεχίσω. Μου φάνηκε όμως ενδιαφέρον σαν concept το Record Of The Fallen Vampire παρότι δε με συγκινούν ιδιαίτερα οι ιστορίες με βαμπίρ όταν τυχαίνει να διαβάσω περίληψή τους. Και τα δύο έχουν πάνω από 8 στο MAL. Ήθελα κι εγώ ν' αρχίσω ένα από τα 2 αλλά δεν ήξερα ποιο.
Το Reborn! βγαίνει συνήθως Πέμπτη αργάαααα το βράδυ εκτός απροόπτου. Πες μου ότι σου τελείωσαν τα chapter ήδη και περιμένεις καινούργιο! Σε περιμένω στη δημόσια συζήτηση ακα profile του Jorg. :hahaha:
Ξέκανες το Beelzebub, ξέκανες το KHR και το Yankee μάλλον άρχισε να μη νιώθει καλά τελευταια.
Mar 02 2011 15:01
Napster → Kai
Ααα λες για το Tempest που ηταν στις τελευταιες σελιδες του chapter, ε? Κανενα αλλο manga εχεις διαβασει απο την συγκεκριμενη manga-ka? Θελω γνωμες γιατι θελω να αρχισω κανα 2 ακομη απο την συγκεκριμενη.
Ετσι! Μακαρι να συνεχισουν να βγαζουν γρηγορα τα chaps.
Καθε ποτε βγαινει/μεταφραζεται απο groups το Hitman Reborn!?
Mar 02 2011 14:42
Kai → Napster
Γιαπ! Στα 3 τελευταία άρχισε να ανεβάζει αρκετά τους ρυθμούς του με την ιστορία και αυτό είναι πολύ καλό. Πέρα από αυτά που ανάφερες μ' άρεσε πολύ που εξήγησαν και από που προέρχεται το όνομα του manga. Επίσης έξυπνη κίνηση που μέσα σε όλα βάλανε και λίγο action με τον τύπο με την καμπαρντίνα για να σπάει τη μονοτονία.
Oh! The coolness όλοι τους. Όντως, και να ανεβάσουν ταχύτητα δε μασ χαλάει! Πάντως σιγά-σιγά λογικά θα τους τελευώσουν και τα chapters που έχουν βγει ως τώρα γιατί από τις σελίδες μηνιαίο το κόβω.
Mar 01 2011 13:53
Napster → Kai
Awesome! All hail Mahiro! Πολυ ενδιαφερον και το τελευταιο chap. και ηταν το τελευταιο του 2ου volume.
Μακαρι να συνεχισουν να βγαζουν με τετοια ταχυτητα τα chaps. (ή και πιο γρηγορα, δεν εχω prob) :P
Mar 01 2011 13:48
Kai → Napster
:hahaha: [URL]http://www.mangareader.net/zetsuen-no-tempest/9/2[/URL]
Μας βγάλαν και το 9, πήραν φόρα τελευταία.
Mar 01 2011 10:28
Kamen Tantei Zura → Napster
Όχι δεν εννοούσα αυτό, εννοώ τα scanlation groups. Κανονικά είναι πολύ πιο μπροστά!
Feb 28 2011 23:33
Napster → Kamen Tantei Zura
Και δεν ειμαι μονο εγω που ξερω οτι τα σπαει. ;) You too!
Καθε μηνα βγαινει καινουργιο chap. ή οποτε θελει η manga-ka του?
Feb 28 2011 23:31
Kamen Tantei Zura → Napster
Παρακαλώ! :3
Αυτά είναι :D Και πολύ λογικό το βρίσκω να είναι η αγαπημένη σου female character.
Δεν χρειάζεται να την περιγράψεις, απλά το ξέρεις ότι τα σπάει :hero:
Εντάξει, δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα τα chapters, θα φτάσεις up to date γρήγορα. Εξάλλου μια στο τόσο βγάζουν chapter, δεν βγάζουν κάθε βδομάδα.
Feb 28 2011 19:52
Napster → Kamen Tantei Zura
Thank you! :3
Ετσι! Adachi ftw! Η αγαπημενα μου female χαρακτηρας.:lovulovu:
She is cute, awesome και εμμ....[B]awesome[/B]! Εχει φοβερο χαρακτηρα, τι να λεμε τωρα.:hahaha:
Btw πρεπει να το συνεχισω καποτε, αυτο το καιρο διαβαζα περισσοτερο το Reborn! και τα ειχα αφησει τα αλλα manga. Στο Yankee-Megane ειμαι στο 5ο volume ακομα.:frozen:
Feb 28 2011 15:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed