Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Napster

:hahaha: Στο ότι είχες καταλαβει ότι ήταν υπογείως πρίν από όλους πήγαινε το :tensai: αλλά και για το fanservice να μπει δε μας χαλάει!!
Mar 12 2011 13:34
Photo

Napster → Kai

Αυτο ειναι πραγματικο ντου! xD Μου φαινεται ή φοβουνται να postαρουν οι αλλοι? Συνηθως μολις εβγαινε καινουργιο chap. κατευθειαν εβλεπες comments, τωρα τιποτα...:hahaha: Το >:tensai:< πηγαινε στο fanservice να φανταστω, ε? xD
Mar 12 2011 01:49
Photo

Napster → Kai

Αρα το topic του Reborn! θα μεινει μονο με τα [I]ποιοτικα [/I]posts. Δεν καταλαβαινω, και που ανεβαζεις το post count, τι κερδιζεις? ~_~ Oh god...:uhh:
Mar 04 2011 17:39
Photo

Anelis → Napster

Μα έχω απηυδήσει η γυναίκα!!! XD
Mar 04 2011 16:50
Photo

Napster → Anelis

[QUOTE=Anelis;476586]Φαντάσου να είχε όντως το καλύτερο story πόσες ακόμα ψήφους θα έπαιρνε.... :P[/QUOTE] Epic post is epic! xD
Mar 04 2011 16:42
Photo

Kai → Napster

Έχει να ποστάρει 3-4 βδομάδες γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο και δεν ποστάρω ποτέ για τον ίδιο λόγο πάλι. Μάλλον το έχουν δει σαν έναν τρόπο να ανεβάζεις τα posts σου.
Mar 04 2011 01:53
Photo

Napster → Kai

A ωραια.:drink: Αρα θα κανω το ντεμπουτο μου στο συγκεκριμενο thread. Βασικα πριν απο λιγο διαβασα τις 3-4 τελευταιες σελιδες και τα μονα πραγματα που εβλεπα ηταν "Badass" & "cool". Oh...:unlucky: Ναι, ναι. Ειδα οτι ο Jorg διαβασε το τελευταιο chapter και δεν postαρε ακομα. ο.Ο...
Mar 04 2011 00:27
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Και η Zura μαζί να κάνει το πουλάκι. Σωστά, θα χαλάσει το thread. Άκου εκεί, κανονική συζήτηση στο thread του Reborn! Τ πράγματα είναι αυτά. Αίσχος! Και μόνο που το σκέφτομαι... μ' αρέσει. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Να κάνει και ο Jorg come back στο thread.
Mar 04 2011 00:05
Photo

Napster → Kai

Ελα τωρα...κακιες. :hahaha: Λεξη-κλειδι: σαλιο.:orly: Thank you! Ντου εμεις οι 3 στο thread του Reborn!? Μα γιατι να τους χαλασουμε το thread?:wis:
Mar 04 2011 00:02
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Aν πεθάνει ο Tsuna ο Yamamoto μόνο σε καμιά ομάδα του μπειζμπολ θα είναι αρχηγός. Άσε κάτω τον hushbando μου ρε. Δεν πρήζει τόσα χρόνια τον Jyuundaime του για το τίποτα, αυτή η θέση χτίστηκε με κόπο, ιδρώτα και πολύ σάλιο! Ω, καλή της επιτυχία στις εξετάσεις. Αυτό έλεγα και στον Jorg, σαν να πήρε ναρκωτικά μαζί με μια δόση πλύσης εγκεφάλου. Btw, την επόμενη βδομάδα σχεδιάζουμε ομαδικό ντου στο main thread, join us, we have cookies.
Mar 03 2011 23:47
Photo

Napster → Kai

LOL, παλια και 'γω αυτο εκανα. Ξεκινουσα μια καινουργια σειρα, και αμα δεν μου αρεσε την αφηνα για αργοτερα και τελικα ακομα δεν τις εχω δει. xD Ωστε θα το αρχισεις, ε? Αντε καλη αρχη. Btw μαντεψε ποιος σε περιμενει στο manga.^^ [SPOILER][IMG]http://i55.tinypic.com/dq0g9w.jpg[/IMG][/SPOILER] και το αχτυπητο διδυμο [SPOILER][IMG]http://i.dramacrazy.net/vlcsnap-135331.png[/IMG][/SPOILER] :hahaha: Yeah, sure. :P [I][drama][/I]Σε λιγα χρονια που θα πεθανει ο Tsuna επειδη θα ρισκαρει την ζωη του για να σωσει τους φιλους του,[I][/drama][/I] και [I][fantasy][/I]γινει ο Yamamoto αρχηγος, θα ηθελα να δω τον Gokudera σου να ψαχνει για χερια και ποδια.[I][/fantasy][/I] Ναι, η waifu μου διαβαζει για τις εξετασεις αυτες τις μερες. [SIZE=1](Και 'γω την βοηθαω)[/SIZE] Εγω παντως θα ερθω. Εχω να πω 2 λογακια στον husbando σου.:tensai: Οκ, το 2ο σου θυμα διαβασε το νεο chapter. Ωραια η τεχνικη του Yamamoto. Βλακεια που εξαφανιστηκε η Chrome οταν ο Yamamoto της εδωσε το ore. Ο Hibari..oh...:hahaha:He is too awesome to be with them. O Enma πηρε steroids και εγινε ετσι?:uhh: Το καστρο ετσι οπως το εδειξε σε μια σελιδα μαλλον ειναι κατω απ' τη γη.
Mar 03 2011 23:34
Photo

Kai → Napster

[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Xaxaxa, θα τον δω και θα κρίνω. Λέω να το πιάσω την Παρασκευή. Έλεγα να τελειώσω σήμερα το Skullman πρώτα, αλλά δεν το βλέπω. Μ' αρέσει που έχω αρχίσει κι άλλες σειρές και τις αφήνω να κάθονται και θέλω και καινούργιες και χαίρομαι και από πάνω.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]:hahaha: Δε σου τα είπανε καλά, ο κύριος Tsuna είναι μαζοχιστής, στα χαρτιά ο Gokudera είναι το δεξί του χέρι στο μέλλον. Ζηλεύεις επειδή δεν είναι ο Yamamoto, το ξέρω.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Ε, ναι, τι μας πέρασες; Άντε και στο επόμενο, θα στείλω ειδική πρόσκληση σ' εσένα και στην Adachi για να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, αν και ξέρω πως το πρόγραμμά σας είναι πού φορτωμένο. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Άντε πήγαινε να διαβάσεις το νέο chapter τώρα και έλα γιατί θέλω και 2ο θύμα, δε μου φτάνει ο Jorg.[/SIZE][/FONT]
Mar 03 2011 22:18
Photo

Napster → Kai

Σπαστικος χαρακτηρας ο κυριος Φουκουναγκας. :P Ειδικα το ντυσιμο του ειναι....ας μην μιλησω για το μαλλι του που ειναι σαν μανιταρι. Δε λεω, καλος στο ρολο του και πολυ [I]εξυπνος[/I] παιχτης αλλα κατανταει σπαστικος. H ηρωιδα, η Nao-chan ειναι ΟΝΤΩΣ [I]χτυπημενη[/I].:uhh: Παλι καλα που υπαρχει ο Akiyama στο Liar Game. (Δε λεω τιποτα παραπανω, φοβαμαι μην σου ριξω κανα spoiler) Και μιας και ειπες Liar Game, σκεφτομουν μια απο αυτες τις μερες να το συνεχισω το manga γιατι πριν απο λιγες μερες τελειωσα την season 2 απο την Live Action σειρα του. Lol, λιγο δυσκολο να ακουσεις τον Yamamoto να αρχισει να λεει τετοια πραγματα. :hahaha: Ειδικα με τετοιο χαρακτηρα, ασε που πριν απο λιγα chaps νομιζε πως ηταν ακομα παιχνιδι.:hahaha: *Μπορει ακομα να νομιζει αλλα whatever...:wis: Α ναι? Μωρε μπραβο, εσεις ειστε πολυ προχωρημενοι.:borednn9: Μεχ, μεχ, μεχ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ TSUNA ο κυρ Gokudera! [SPOILER](Gomenasai) :stubborn:[/SPOILER] Πες μου οτι πηγαινεις μαζι του σε ολα τα meetings που κανει η Vongola Famiglia. Aww kawai.:wooi2:
Mar 03 2011 22:03
Photo

Kai → Napster

Δεν το έχω διαβάσει καθόλου. Απλά με σκότωσε ο "Fukunaga" στο η νύχτα πέφτει και θέλω να δω τι ρόλο βαράει :hahaha: Με απωθούσε τρελά η ηρωίδα, είναι από αυτές που βλέπεις φάτσα και λες 'Ω καλά χτυπημένη θα είναι' ή εμένα μου φαίνεται; Σύμφωνα με τα rankings του Fuuta ο Hibari ήταν ο πιο δυνατός σε δύναμη. O Yamamoto σύμφωνα με τον Reborn έχει πολύ περισσότερο ταλέντο να γίνει δολοφόνος και ότι απορροφά πολύ εύκολα τα πράγματα. Αμά δω Yamamoto να λέει 'Χαχαχα, πάμε να σκοτώσουμε κανέναν σήμερα' θα ξέρω ότι το Reborn φτάνει στο τέλος του. :hahaha: Έχω. Είμαι παντρεμένη με τον Gokudera και έχουμε έναν υπέροχο γάμο. Όλη τη μέρα ασχολείται με τον Jyuundaime και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τον λατρεύω. Μάλιστα μετά από εισήγηση του Jorg άλλαξα τη φωτό του σε μια που είναι 25 και όχι στα παιδικά του χρόνια (αχ, τότε που γνωριστήκαμε, πώς περνά ο καιρός. Αυτός άλλαξε το κόλλημα με τον Jyuundaime καθόλου) για να μη με περάσουν για shotacon.
Mar 03 2011 20:59
Photo

Napster → Kai

Liar Game?:himitsu: Δεν το εχεις διαβασει ή απλα θα το συνεχισεις? Απο τα αγαπημενα μου ειναι το Liar Game και η Live Action σειρα του ηταν παρα πολυ καλη. Fukunaga...?...oh...:oo: Heh, και 'γω διαβασα ολα τα posts στο thread του Reborn!. Οντως ο Jorg με αλλα 1-2 ατομα εκαναν καλα posts. Οι αλλοι: "Wow, φοβερο chapter", "Yamamoto FTW", Βγηκε το μπλαμπλαμπλα chapter", "Respect" κτλ.... Μια ερωτηση. Τελικα ο πιο δυνατος ποιος θεωρειτε? Ο Hibari ή o Yamamoto? Επειδη αμα θυμαμαι καλα σε αρκετα chaps ελεγαν πως ο Hibari ειναι ο πιο δυνατος ενω σε ενα αλλο chap. [I]αμα θυμαμαι καλα[/I] (εκει που ολοι εκαναν training εκτος απο τον Yamamoto) ειπε πως δεν χρειαζεται γιατι αμα κανει τοτε θα γινει υπερτουμπανο. Yeap, συμφωνω! Γι' αυτο την αγαπαω!:lovulovu::wooi2: Εσυ εχεις husbando?
Mar 03 2011 15:47