Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Napster

:hahaha: Θέλω μια φορά να διαβάσω κάτι από τον Watsuki με λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση και ενουσιασμό χωρίς να χρειάζεται να μιλάει για παιχνίδια ή για καινούργιες φιγούρες της Marvel που αγόρασε. Ωραίο ήταν το one shot παντώς, thanks for sharing. :hahaha: Αν σιγά-σιγά αρχίσουν να εξαφανίζονται και τα backgrounds θα ξέρουμε πλέον ποιος φταίει. Τα σίγουρα είναι το [B]Usagi Drop [/B](με χίλια) και η 2η season Baka To Test. Μετά λογικά η δεύτερη season NuraMago και το Morita-san. (Ισως και το Kore Wa Zombie, ακόμα το σκέφτομαι) Τελικά [I]δεν[/I] θα αγγίζω το No.6 γιατί διαβάζω το manga και πραγματικά αν δεν ήθελα να δω πού στο καλό το πάει θα το είχα κάνει drop ήδη λόγω των χαρακτήρων οπότε μου είναι αρκετό. Και μάλλον θα ρίξω μια ματιά στα Dantalia και Kami-sama Dolls. You?
Jun 20 2011 13:10
Photo

Napster → Kai

Πω...τι μου θυμησες τωρα τον αλλον τον Gama, στα τελευταια 10chaps ειναι λες και εβαλαν τον Kubo & Kishi να το συνεχισουν το Gamaran.:hahaha: Παω στοιχημα οτι στα επομενα 5 chaps θα εχουμε στο Gamaran το θρυλικο PlotKai!:burningbe3: Btw, χθες διαβασα ενα manga του Watsuki που ουτε καν ηξερα οτι υπαρχει, το Hokuriku Yuurei Kobanashi (One Shot, '91) και στην πρωτη σελιδα εκανε ενα mini-trolling. Απο την καλοκαιρινη season, ποια σκεφτεσαι να αρχισεις?
Jun 20 2011 12:27
Photo

Kai → Napster

Tι να κάνει το παλικάρι, gama-τος δεν πρόκειται να γίνει ποτέ έτσι κι αλλιώς, όπως μπορεί την βγάζει. Έναν ρόλο εδώ, έναν ρόλο εκεί, πού να ακολουθήσεις τα βήματά του μετά για να [s]τον αποφύγεις[/s] τον θαυμάσεις. :hahaha: Ω, μα επειδή θα φορέσει τα γυαλιά του δε σημαίνει ότι θα του μοιάξει κιόλας, έτσι κι αλλιώς φαίνεται ότι δύσκολα "θα μπει στον ρόλο" του Kubo. Eξάλλου ο Kubo το έχει έμφυτο, τι λέμε τώρα. Κάθε φορά που ο Kubo γελάει, ένα νέο troll γεννιέται στον πλανήτη.
Jun 19 2011 21:46
Photo

Napster → Kai

Πλακα-πλακα, θα πρεπει να εχει πολυ~~~ ταλεντο για να ειναι τοσο αχρηστος. Μα τον ninja τον Naruto, χαλασε την ταινια ο αλητης. Και δεν την κατεβασα επειδη ειχε τον Θεο, ειδα εναν αλλον ηθοποιο που ειναι απο τους αγαπημενους μου και χωρις να δω τους αλλους ηθοποιους την κατεβασα (Yeap, μεγα-λαθος, που να το φανταζομουν οτι θα ηταν σε τετοια ταινια ο μπουμπουνας). >.< Αυτα μονο ο Kubo τα κανει, τουλαχιστον οι fans του το ξερουν οτι trollαρει με το Πλιτς.:hahaha:
Jun 19 2011 20:19
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Έλα-έλα, you are so tsun for him και το ξέρεις. Τύχη το λέμε τώρα, αφού ξέρω πως του ανάβεις και λαμπάδες για να παίρνει ρόλους γιατί με αυτό το ταλέντο που έχει [s]τη χρειάζεται μια βοήθεια[/s] δεν μπορείς να τον αφήσεις να χαθεί από τα φώτα τις δημοσιότητας. :hahaha: Πες του όμως ν' αποκτήσει και λίγο στυλ, να φορέσει γυαλιά σαν του Kubo.
Jun 19 2011 19:28
Photo

Napster → Kai

Yeap, 2 πραγματα αγαπω απο την Ιαπωνια, αυτον και τον Kishimoto. Θεοι και οι 2. xD Εντωμεταξυ χθες ειχα κατεβασει μια ταινια (στη τυχη, ετσι for the lolz να δω γιατι βαριομουν) και στη ταινια ηταν ΠΑΛΙ ο θεος. Τετοια τυχη. :hahaha: [img]http://img.mydramalist.info/titles/8474.jpg[/img] Αμαν... Επισης μην μου βαζεις τετοιες ιδεες για fanclub. :P
Jun 19 2011 19:19
Photo

Kai → Napster

[QUOTE] 3 ταινιες κιολας και με SUPER πρωταγωνιστη!:nod2: [/QUOTE] :hahaha: Α, ρε. Απορρώ δηλαδή γιατί δεν του έχεις κάνει fanclub ακόμα στα Social Groups. Τέτοιος fan, τέτοια αγάπη....
Jun 19 2011 19:04
Photo

Napster → Hanzo

Ποσο μαγκας νιωθεις οταν εχεις δικο σου καστρο? Seriously, το λατρεψα το SuikoV. :) Δυσκολο να βρεις χαρακτηρα σαν τον Luca, o badass των badass. Μεχρι τωρα καλα τα παω με τα recruits, τρομαξα σε μια στιγμη με τον Murad αλλα ενταξει. Επισης τα πηγα χαλια στο τελευταιο μου war. :P
Jun 17 2011 21:51
Photo

Kai → Napster

Ναι, δεν θα έπρεπε να ελπίζεις εξαρχής νομίζω, αλλά τώρα ίσως να γίνει κάτι. Μεχ, εγώ σκέφτομαι αν θα πρέπει να τις σβήσω μετά ή όχι. Εξαρτάται από το πόσο θα μου αρέσουν.
Jun 12 2011 19:33
Photo

Napster → Kai

:hihi2: Ειχα καιρο να μπω στο συγκεκριμενο topic και νομιζα πως ειχαν αλλαξει τα πραγματα μολις ειδα στην τελευταια σελιδα αυτα που γραφατε εσυ και η Fallen_Angel_Itachi αλλα μολις πηγα μια σελιδα πισω ειδα οτι ακομα ετσι ειναι αυτο το topic.:canthelp: Α εγω ειχα κατεβασει το DVD νομιζω και κατευθειαν το εγραψα σε DVD. Edit: Για την ακριβεια Dual Layer. xD
Jun 12 2011 19:26
Photo

Kai → Napster

Δεν περίμενα από εσένα την πρώτη κραυγή απόγνωσης στο thread του Reborn! έστω κι αν ήταν για πλάκα :hahaha:
Jun 12 2011 19:19
Photo

Kai → Napster

Από bakabt και γι' αυτό μου ΄κάνει εντύπωση. Βασικά η 2η με μια χαρά ταχύτητα κατέβηκε, η πρώτη κατεβαίνει με το ζόρι και είναι και 6 και κάτι GB πανάθεμά τη.
Jun 12 2011 06:46
Photo

Hanzo → Napster

H πλακα ειναι οτι με οσους εχω μιλησει σχετικα ολοι λενε οτι η αρχη ειναι κουραστικη επειδη πηγαινοερχεσαι για την φαμιλια xD Διαφωνω! Μου αρεσε και στην αρχη που το παιζες vip prince ξερω γω αλλα οκ οταν παιρνεις το καστρο σου ειναι αλλη αισθηση. Ναι ο Gizel ειναι πραγματικα ωραιος χαρακτηρας αν και οχι ισαξιος του Λουκα.O Dinn ναι παικτης ειναι και αρκετα καλο τανκ.
Jun 12 2011 01:58
Photo

Napster → Kai

Kudos, μολις μου χαλασες το Σ/Κ με αυτην την αθλια φωτογραφια με τον μπετοβλακα να ειναι με ανοιχτο το στομα. >.< Απο που κατεβαζεις και εχει τετοιες ταχυτητες? lol
Jun 12 2011 01:45
Photo

Napster → Hanzo

Ωραια, τοτε καλα εκανα, γυρω στα 60 απο τα 500 ατομα ψοφησανε στην πρωτη μου μαχη και δεν ψοφησε κανενα απο τα 5 units. :P Χωρις πλακα, ημουν ετοιμος να το [I]ξανα [/I]σταματησω γιατι νομιζα πως το παιχνιδι μονο αυτο ηταν, να σε στελνει η οικογενεια σου σε αποστολες. xD Αγαπημενος χαρακτηρας?...Αν και τωρα θα αρχισω να μαζευω τους 108 Stars δεν εχω ακομα αγαπημενο αλλα μεχρι εδω που εχω παιξει ο Georg μου αρεσει και λιγακι ο Kyle. Επισης γνωρισα (δεν ειναι ακομα στην ομαδα μου και δεν ξερω αμα θα ειναι) τον Dinn o οποιος φαινεται ενδιαφερον χαρακτηρας. Ο Gizel μπορω να πω οτι μου αρεσε, ειναι απο τις λιγες φορες που μου αρεσουν [I]κακοι[/I]. Αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι οτι ειναι πολυ ψυχραιμος, κατι που πολυ σπανια βλεπεις σε κακους χαρακτηρες. I love him.
Jun 12 2011 01:42