Jump to content

Community Status Updates

Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Το FMA Β. το είχα αρχίσει επειδή λέγανε όλοι ότι είναι και καλά το καλύτερο shonen, anime της χρονιάς κτλ αλλά δεν με πώρωσε. Anw. Απο το Saikano μόνο τα τραγουδάκια και το ending μου άρεσαν. Bleach, ε? To ξέρεις ότι είμαι Bleach-hater ή όχι? xD
Oct 09 2011 14:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Κι αυτό είναι ένας τρόπος αυτοάμυνας εναντίων της βαρεμάρας! Χμ...δεν ξέρω, τρελάθηκα ειλικρινά με το Gankutsuou και θα το βαζα πολύ ψηλά γιατί μου άρεσαν και οι χαρακτήρες του και το Deadman W. αν δεν είχε γίνει έτσι...Αλλά και το FMA μ'άρεσε πολύ. Αρκετά καλό. Και το FM Panic Fumoffu ήταν αρκετά καλό, ειδικά για το είδος του και γι αυτό το έχω πολύ υψηλά στην εκτίμησή μου. Και το Saikano no Kanojo πολύ καλό αν και αρκετά καταθλιπτικό. Α, και φυσικά...το Bleach! xD OK, OK just kidding, just kidding μη με φας! :3 Ο καθένας κάτι έχει σαν ένοχη απόλαυση...
Oct 09 2011 14:13
Photo

Άσε, άσε, πολύ βαρέτο ήταν αλλά έβαλα να βλέπω και ένα anime ταυτόχρονα. xD I see...πέτα τώρα μια το αγαπημένο σου anime. xD Το Angel Beats καθόλου δεν μου άρεσε αλλά το Durarara το λάτρεψα. :3 To Fate/Stay Night το έχω αφήσει στο 2-3ο επεισόδιο εδώ και 2 χρόνια. :P Μα να σου αρέσει όταν αναποδογυρίζουν? ο.Ο Κακό κοριτσί! :P
Oct 09 2011 13:58
Photo

:kawaii: Nαι... Χα χα, το κατάφερες τελικά, έσφιξες τα δόντια και το διάβασες...! Ε όπως λες κι εσύ όχι κάτι τρομερό -χάνει badassery points από το σχέδιο αν θες τη γνώμη μου- αλλά τη δουλειά του την κάνει! :himitsu: Βλέπω anime αλλά σπάνια, ειδικά σε σχέση με το πόσα manga διαβάζω. Είναι πολύ πιο εύκολο για μένα γιατί στα είκοσι λεπτά του ενός επισοδείου θα διαβάσω πολλά chapter...και βαριέμαι εύκολα. Οπότε για να δω κάτι εγώ πρέπει να είναι πολύ πολύ ενδιαφέρον ή του γούστου μου. Βέβαια το καλοκαίρι πάντα το σκίζω. Πχ στη γιαγιά μου είδα Durarara, Trigun και διάβασα κι ένα manga ολόκληρο. Μετά είδα Gankutsuou, Tytania, Level E, Chocolate underground και Shiki με τα κορίτσια και όταν γύρισα σπίτι είδα Cowboy Bebop. Είδα και το Tiger and Bunny τώρα. Επίσης, έχω φτάσει στο 10 στο Fate/Stay Night. xD Το χα στο 4 δύο χρόνια... Ε, δεν είναι ότι το παρακολουθώ φανατικά αλλά βλέπω τα αποτελέσματα στον ελεύθερο μου χρόνο κι όταν βαριέμαι κοιτάω και τους αγώνες. Μ'αρέσει όταν αναποδογυρίζουν...! :hehehe: Edit: Ναι, και το Angel Beats στα anime, χα χα, μου διέφυγε...
Oct 09 2011 12:19
Photo

Έχεις καλό γούστο και 'συ στο DMC. :3 Το διάβασα χθες, ε ήταν λιγάκι χαζό αλλά εντάξει μόνο ένα chapter έχει βγει μέχρι τώρα άρα no prob. Υ.Γ. Άκυρο αλλά μόνο manga διαβάζεις? Anime δεν βλέπεις? Γιατί δεν σε έχω δει να postάρεις στα topic των anime. xD Υ.Γ. #2 Μα είναι δυνατόν? Και F1 βλέπεις?:hahaha:
Oct 09 2011 12:11
Photo

Ha ha, κοίτα, αν το πίστευαν καλά τους έκανες και τους κορόιδευες! Αλλά βλέπω έχεις ζήσει μεγάλες στιγμές! xD NOOOOOOOOOOOOOOO wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Mine, too! DMC 3 αγαπημένο από όλα κι ο Vergil είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας με λίγη διαφορά από τον Dante, ειδικά του τρία! ^^ Great nminds think alike no? Ha ha ναι δεν είναι? Εγώ είχα πάθει ένα ψιλοσοκ ειδικά από anga που έχουν τέτοιο σχέδιο οπότε εως ένα σηείο περίενα βγει από κάπου το bishounen και να επιτεθεί στο άλλο bishounen σε shounen ai καάσταση αλλά ευτυχως τίποτα τέτοιο δεν έγινε αλλά ίσα ίσα, την πήγε καλά την ιστορία. Αλλά εντελώς από άλλον κόσο το σχέδιο.
Oct 08 2011 15:06
Photo

Δεν θυμάμαι πως τους trollαρα τότε (3 χρόνια έχουν περάσει) αλλά θυμάμαι καλά ότι τους έλεγα ότι το DMC4 είναι το καλύτερο DMC και ο Nero είναι ο καλύτερος χαρακτήρας. Αχχχ τι κλάμα έριχνα. xD Φυσικά και έκανα πλάκα αλλά αυτοί το πίστευαν. Το αγαπημένο μου DMC είναι το 3 και ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Vergil με μικρή διαφορά απο τον Dante. E είναι λίγο περίεργο στο προηγούμενο να βλέπεις το ύπεροχο σχέδιο + τους badass chars και σε αυτό να είναι σε moe φάση. xD
Oct 08 2011 14:51
Photo

ΟΚ, ΟΚ καταλαβαίνω το επιχείρημα κι ως ένα σημείο έχεις δίκιο...Λευτεριά στην badassery του Iori! Χα χα. Έτσι! Πώς τρόλλαρες με το προηγούμενο δηλαδή? Κοίτα, είναι αρκετά περίεργο που διαλέξαν τέτοιο σχέδιο αλλά τουλάχιστον το σχέδιο είναι καλό. Δηλαδή ειλικρινά καλό απλώς περίεργο στο μάτι σε σχέση με το συγκεκριμένο manga, ya know?
Oct 08 2011 14:23
Photo

Μα δεν έχει σημασία η δύναμη. Ο Iori είναι ο κύριος Τούμπανο, ο κύριος Awesome, ο κύριος Είμαι ο καλύτερος του Gamaran, είναι ντροπή να τον βοηθάει ο Shin. Iori>Shin+Gama+Zenmaru. Nah, όπως τους trollαρα με το DMC4 έτσι θα το κάνω και με το καινούργιο. :canthelp: Oh...ακριβώς αυτό που σιχαίνομαι...
Oct 08 2011 14:02
Photo

Ha ha, I guess in his own way... Μα δε μπορώ να καταλάβω γιατί εκνευρίζεσαι που o Shin βοήθησε τον Iori, αλλά το εννοώ σοβαρά τώρα. Δες τα γεγονότα. Και οι δύο είναι δυνατοί, όταν ξιφομαχούσανε μαζί και οι δύο είχαν πληγωθεί κι αν και η ζυγαριά σίγουρε κλίνει προς τον πιο badass swordsman του manga, δεν είναι κι ο Shin κακός, ίσα ίσα. Απλώς το κακό είναι ότι χρειάστηκε βοήθεια εξαρχής, όχι ποιος του την έδωσε. Αν δω όμως και τον Gama να βοηθάει θα φάω τα μουστάκια μου! :roar: Lol, trollαρε μν ανησυχείς. But they will come after you with pitchforks! xD ^^ No problem! Αλλά να ξες το σχέδιο είναι λίγο περίεργο, σε moe φάση -για κάποιον λόγο που δεν καταλαβαίνω-.:canthelp:
Oct 08 2011 13:33
Photo

Napster → Night Wizard Seal

He iz awesome, my BUCK-TICK fanboy. :P Και άσε τους haters να κλαίνε!:hahaha:
Oct 08 2011 13:22
Photo

Thank you, he iz awezome! :3 :nod2: Άμα ο Shin ξαναβοηθήσει τον Iori τότε σταματάω το manga, είναι ντροπή ο Shin (!), ποιός?! Ο Shin (!), ο [I]Squalo του Gamaran[/I] να βοηθάει τον θεό τον Iori. Αν είναι δυνατόν. Ούτε εμένα μου άρεσε ο καινούργιος Dante αλλά δεν έχω και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Θα μπορώ να trollάρω και τους fan-boyz/girlz με τον καινούργιο Dante. :D Απ' ότι είδα το 2005 άρχισε το συγκεκριμένο Manhua. Φχαριστώ, δεν το είδα αυτό που βγήκε τώρα. Θα το διαβάσω αργότερα.
Oct 08 2011 13:21
Photo

Night Wizard Seal → Napster

Epic set is epic :hahaha: [SIZE=1]Awesomoto :P :nod2:[/SIZE]
Oct 08 2011 12:59
Photo

Aha! And the new set is here! Nice! "Awesomoto" all the way! Cool avatar and signature~! Ναι ναι, λέγε κακίες για τον Shin επειδή μπορείς κι επειδή χάνεται εύκολα. Αλλά μια μέρα θα δεις! Θα τους νικήσει όλους και θα ξαναβοηθήσει τον Iori, έτσι επειδή ο Iori είναι badassery μεζούρα. Αν τον υπερβείς, είσαι θεός. Ω, έλα ρε συ, τι με θύμισες τώρα! Ούτε καν το θυμόμουν αυτό! Αχ, τι rage είχα βγάλει τότε για τον καινύργιο Dante...κι ακόμα το νιώθω δηλαδή απλώς ε, όπως και να το κάνουμε είναι toned down... Tch; we both do! Γιατί δεν ξέρω πόσο παλιό ή καινύργιο είναι αλλά τα καλά τα manga/manhwa δεν τείνουν να τα τιμούν οι καλοί artists τις περισσότερες φορές έτσι. Αχ...Α! Το είδες το καινούργιο:[url]http://egscans.com/?p=6377[/url]
Oct 08 2011 01:21
Photo

xD E κάτσε μια στιγμή. Άμα σου αρέσουν οι έξυπνοι τότε γιατί σου αρέσει ο Shin? /κακός mode off ;p Χεχ τώρα θυμήθηκα ποιά είσαι. Στο animeplanet στο topic του καινούργιου Devil May Cry (το οποίο εγώ έκανα) εσύ ήσουν που έκλαιγες γιατί δεν σου άρεσε ο [I]καινούργιος [/I]Dance. xD Μακάρι βέβαια να υπάρχουν καλά fanarts για το συγκεκριμένο.
Oct 08 2011 01:05